Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce652828f96.jpg
30.01. elpiss87
31.01. AneTka87
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
01.02. agu92
02.02. monijaaa, Aika, Karen25
06.02. Bella_Bella, Kamelkowo, MalPog
07.02. Gagarek
08.02. wercia2601
09.02. Iw-onka
13.02. MilliSBB
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY JUŻ 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny
06.01. Zorganizowana – pozytywny
11.01. plinka – pozytywny
13.01. Kesjaa - pozytywny
14.01. Lunka - pozytywny
18.01. Kimmy - pozytywny
20.01. smeg - pozytywny
24.01. Kika82 - pozytywny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny:-)
Ewcia powodzenia!
Nastawilam sobie dziś budzik,żeby zmierzyć tempke,termometr mierzy ,pika,a tu zonk wyświetlacz nie działa!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Przykro mi cziktaaa. Ale słyszalam, że po HSG często od razu kobietki zaskakują, może więc i Wam się uda
U mnie 6dpo. Nic ciekawego się nie dzieje, oprócz tego, że się przeziębiłam chyba, bo dopadł mnie katar, ból głowy i lekko drapie mnie w gardle.
Uciekam do pracy. Zajrzę do Was wieczorem -
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Przykro mi cziktaaa. Ale słyszalam, że po HSG często od razu kobietki zaskakują, może więc i Wam się uda
U mnie 6dpo. Nic ciekawego się nie dzieje, oprócz tego, że się przeziębiłam chyba, bo dopadł mnie katar, ból głowy i lekko drapie mnie w gardle.
Uciekam do pracy. Zajrzę do Was wieczorem
Mnie też coś przeziębienie łapie -
nick nieaktualnyKochane moje! Wracam do domu. Pytania siadły jak złoto. Kwestia czy spodobają mu się moje hieroglify starałam się jak mogłam. Zobaczymy!
A z ciekawostek, obudziłam się z mega opryszczką na ustach. Pierwszy raz w historii mego życia. Wyglądam jak potwór z bagien . -
Dziewuszki, ból cały czas jest, rozsadza mi podbrzusze wręcz aż mi się ręce pocą (ej, serio, nigdy tak nie miałam). Do tego doszedł ból po prawej stronie.
Aika, bo chyba Ty pytałaś, wiesz przy moich długich cyklach to całkiem normalne niby... ale po ziołkach mój wykres wygląda zupełnie inaczej; jest w miarę "równy".
Może dziś ta owulka... wczoraj miałam 36,5 dziś mam spadek do 36,3, zobaczymy co będzie jutro.
Ewcia: GO, GO POWER RANGERS!!! Tylko nie zaraź opryszczką swojego F16.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Dziewuszki, ból cały czas jest, rozsadza mi podbrzusze wręcz aż mi się ręce pocą (ej, serio, nigdy tak nie miałam). Do tego doszedł ból po prawej stronie.
Aika, bo chyba Ty pytałaś, wiesz przy moich długich cyklach to całkiem normalne niby... ale po ziołkach mój wykres wygląda zupełnie inaczej; jest w miarę "równy".
Może dziś ta owulka... wczoraj miałam 36,5 dziś mam spadek do 36,3, zobaczymy co będzie jutro.
Ewcia: GO, GO POWER RANGERS!!! Tylko nie zaraź opryszczką swojego F16.
Kurcze to nie wiem, ja tak nie miałam z temperatura w trakcie picia Ale pamiętam ze jajniki mi bardzo dawały o sobie znać Jak temperatura spadła to może jutro skoczy Sciskam Cie bardzo mocno -
Kochane :* kto jak nie ja mam dać radę bólowi.
Ale dzięki temu nie mam chęci do życia.
A jak Wam się poniedziałek zaczął?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Aika wrote:Kurcze to nie wiem, ja tak nie miałam z temperatura w trakcie picia Ale pamiętam ze jajniki mi bardzo dawały o sobie znać Jak temperatura spadła to może jutro skoczy Sciskam Cie bardzo mocno
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
No i gitara! Grunt to odpowiednie podejście. Cziktaaa obiło mi się że @ przylazła. TULASKI. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karen25 wrote:Bylam dzisiaj na badaniu bhcg ok 17 bede znac wyniki ! Trzymajcie kciuki dziewczynki!! Nie mogłam sie juz powstrzymać
I pytam z ciekawości,@ się spóźnia czy jak?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Trzymam!!!!!
I pytam z ciekawości,@ się spóźnia czy jak?
2 lutego mialam testowac, ale dzisiaj musialam zrobic morfologię i tsh. Jak juz tak stałam przy okienku to powiedziałam Pani zeby dorzucila jeszcze betę stalo sie ! Teraz kilka godzin odczekam i sie dowiem.Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo