X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Aika Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia dziękuje :*

I macie racje dziewczyny, Oni maja jakieś tam swój koniki, my mamy forum :P Mój np. Cały czas zajmuje się muzyka :D Non stop coś gra, komponuje, przerabia.. Aż czasem głowa boli! A ja sobie usiade w kąciku, wezme telefon i sobie będę po cichu do was skrobala :D

m85awv1.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to głowa boli od ryków walk ksw, albo np. jak sobie upatrzy jakąś piosenkę. Ostatnio w kółko dudniło mi nad uszami NSYNC I want you back. :<
    Ale żeby było mało pajacuje przede mną tańcząc jak Justin Timberlake, oczekując że będę tym zachwycona jak jakaś nastolatka. :D Po prostu kinokabaret. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Aika. Mówisz, że masz artystę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Mnie to głowa boli od ryków walk ksw, albo np. jak sobie upatrzy jakąś piosenkę. Ostatnio w kółko dudniło mi nad uszami NSYNC I want you back. :<
    Ale żeby było mało pajacuje przede mną tańcząc jak Justin Timberlake, oczekując że będę tym zachwycona jak jakaś nastolatka. :D Po prostu kinokabaret. :D
    Przynajmniej masz wesoło! Mój jest kochany, ale czasami zbyt poważny :D. A ja poważnie to będę może w trumnie leżeć. Chociaż to zależy jak mnie zrobią :P

Rodzynka lubi tę wiadomość

• Rodzynka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbelku dobrze napisałaś, oni to takie wyrośnięte fasole :P . Ewcia mój to ani sportów nie ogląda, ani nie gra ale za to na topie własnie też Allegro itp bo szał ciał na samochód ma. Mówię mu ostatnio " rozumiem że sprzedajesz swoje cacuszko skoro szukasz innego" no to sie dowiedziałam że nieee! Jak to ?! Że będą dwa :O a ja szok bo się tak zastanawiam gdzie on je będzie trzymał ....

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Przynajmniej masz wesoło! Mój jest kochany, ale czasami zbyt poważny :D. A ja poważnie to będę może w trumnie leżeć. Chociaż to zależy jak mnie zrobią :P

Hahahaha!
    Ewcia poplułam się jak to przeczytałam :P :D

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka spoko, nie chcę Cię martwić, ale mojego taty kumpel jak sobie kupił ścigacza i nie miał go gdzie trzymać, to go trzymał w salonie w domu. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbelku to wiem bo z maszynami tego typu sama miałam odczynienia i też musiałam chwilowo trzymać go w domu :P. No ale samochodu to chyba mi nie wprowadzi do mieszkania...

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na temat samochodów się nie odzywam. Mój to uwielbia co chwilę coś zmienić. Na dzień dzisiejszy ma 3 :P. Jedno na niedzielę i święto, drugie na tułaczkę, a trzecie małe gówienko na miejscu :D. Ha ha.. Szalony on! Kochany on! <3 :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka wrote:
    Wróbelku to wiem bo z maszynami tego typu sama miałam odczynienia i też musiałam chwilowo trzymać go w domu :P. No ale samochodu to chyba mi nie wprowadzi do mieszkania...
    Ostatnio w jakimś to mieście malucha wyprowadzili z chałupy, więc dlaczego nie inne? :D. To jeszcze zależy od metrażu czterech kątów :).

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka, HEHEHEHE oczekuj nieoczekiwanego. :D
    Ej mam pytanko, bo własnie mi wpadło do głowy. ;) Z racji tego, ze piję Srokę i mój cykl jest inny niż dotychczasowe to czy Wy w dniu +/- owulacji miałyście ból podbrzusza taki właśnie @? ja zawsze miałam po prostu bolące jajniki, nigdy takiego bólu.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Rodzynka spoko, nie chcę Cię martwić, ale mojego taty kumpel jak sobie kupił ścigacza i nie miał go gdzie trzymać, to go trzymał w salonie w domu. :)

Haha :D Aż mi się przypomniał taki obrazek jak koleś spał z motorem w łóżku. Ale oczywiście teraz nie mogę go znaleźć w czeluściach internetu :D

Dzień dobry dziewczyny tak w ogóle! :)

U mnie jakieś totalne zawirowania w tym cyklu, były plamienia, skończyły się, ból jak na @ od owulacji praktycznie... Ale temperatura spada więc czekam już tylko na @ :)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę że mój podąża w podobnym kierunku. Sama kupuje mu jakieś tam pierdoły do samochodu tez lubię jak ładnie wygląda :D. No ale ja zbankrutuje jak będę mu takie prezenty robić do jednego i do drugiego. Trzeba zmienić robotę na lepiej płatną :P

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ej mam pytanko, bo własnie mi wpadło do głowy. ;) Z racji tego, ze piję Srokę i mój cykl jest inny niż dotychczasowe to czy Wy w dniu +/- owulacji miałyście ból podbrzusza taki właśnie @? ja zawsze miałam po prostu bolące jajniki, nigdy takiego bólu.

Mnie tylko jajniki bolały tak, że nie mogłam wytrzymać. Bólu jak na @ nie miałam. Ale ja też miałam wcześniej długie cykle i zawsze późno owulację, a w pierwszym cyklu z ziołami Sroki owulacja była dużo wcześniej, bo 16dc.

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja Ziółek nie piję i nigdy nie piłam. Nigdy nie bolał mnie brzuch jak na @ w czasie owulacji. Jajniki owszem, czułam nie raz. Ostatnio dosyć mocno. Ale nigdy nie bolał mnie brzuchol.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Agu poczekaj chwilę. :P wcale nie musi być @. :) jest 14dpo, nie chcesz testować?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

Powiem Ci szczerze że ja +/- w czasie owulacji własnie odczuwam taki ból.

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Agu. Nie chcesz próbować? :)

• agu92 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie zniosę kolejny raz tej bieli na teście... :( Nie robiłam do tej pory bo wiem, że psychicznie będzie mi ciężko i będę płakać, a jestem dziś u rodziców - będą dopytywać co się stało. Tym bardziej, że temperatura zaczęła spadać. Dlatego poczekam cierpliwie do 1 lutego i jeśli @ nie przyjdzie to robię test. Ewentualnie jutro idę na badania tsh więc może od razu zrobię betę i będzie wszystko jasne :)

59d632af979ad.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i teraz mam rozkmin jak za przeproszeniem sku***n. Może sobie wkręcam, ale spojrzałam jeszcze raz wnikliwie na mój wykres. Od objawów owulacyjnych (oprócz skoku temp oczywiście) minęło 7 dni... Może jednak owu była i coś rośnie... tylko tempka wariuje.

AAAAA weźcie mnie palnijcie w łeb!!! Sprowadziłam już się na ziemię, heloł.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ