Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia dziękuje :*
I macie racje dziewczyny, Oni maja jakieś tam swój koniki, my mamy forum Mój np. Cały czas zajmuje się muzyka Non stop coś gra, komponuje, przerabia.. Aż czasem głowa boli! A ja sobie usiade w kąciku, wezme telefon i sobie będę po cichu do was skrobala
-
Mnie to głowa boli od ryków walk ksw, albo np. jak sobie upatrzy jakąś piosenkę. Ostatnio w kółko dudniło mi nad uszami NSYNC I want you back. :<
Ale żeby było mało pajacuje przede mną tańcząc jak Justin Timberlake, oczekując że będę tym zachwycona jak jakaś nastolatka. Po prostu kinokabaret.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Mnie to głowa boli od ryków walk ksw, albo np. jak sobie upatrzy jakąś piosenkę. Ostatnio w kółko dudniło mi nad uszami NSYNC I want you back. :<
Ale żeby było mało pajacuje przede mną tańcząc jak Justin Timberlake, oczekując że będę tym zachwycona jak jakaś nastolatka. Po prostu kinokabaret.Rodzynka lubi tę wiadomość
-
Wróbelku dobrze napisałaś, oni to takie wyrośnięte fasole . Ewcia mój to ani sportów nie ogląda, ani nie gra ale za to na topie własnie też Allegro itp bo szał ciał na samochód ma. Mówię mu ostatnio " rozumiem że sprzedajesz swoje cacuszko skoro szukasz innego" no to sie dowiedziałam że nieee! Jak to ?! Że będą dwa a ja szok bo się tak zastanawiam gdzie on je będzie trzymał ....19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
Rodzynka spoko, nie chcę Cię martwić, ale mojego taty kumpel jak sobie kupił ścigacza i nie miał go gdzie trzymać, to go trzymał w salonie w domu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyJa już na temat samochodów się nie odzywam. Mój to uwielbia co chwilę coś zmienić. Na dzień dzisiejszy ma 3 . Jedno na niedzielę i święto, drugie na tułaczkę, a trzecie małe gówienko na miejscu . Ha ha.. Szalony on! Kochany on! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:53
-
nick nieaktualnyRodzynka wrote:Wróbelku to wiem bo z maszynami tego typu sama miałam odczynienia i też musiałam chwilowo trzymać go w domu . No ale samochodu to chyba mi nie wprowadzi do mieszkania...
-
Rodzynka, HEHEHEHE oczekuj nieoczekiwanego.
Ej mam pytanko, bo własnie mi wpadło do głowy. Z racji tego, ze piję Srokę i mój cykl jest inny niż dotychczasowe to czy Wy w dniu +/- owulacji miałyście ból podbrzusza taki właśnie @? ja zawsze miałam po prostu bolące jajniki, nigdy takiego bólu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Rodzynka spoko, nie chcę Cię martwić, ale mojego taty kumpel jak sobie kupił ścigacza i nie miał go gdzie trzymać, to go trzymał w salonie w domu.
Haha Aż mi się przypomniał taki obrazek jak koleś spał z motorem w łóżku. Ale oczywiście teraz nie mogę go znaleźć w czeluściach internetu
Dzień dobry dziewczyny tak w ogóle!
U mnie jakieś totalne zawirowania w tym cyklu, były plamienia, skończyły się, ból jak na @ od owulacji praktycznie... Ale temperatura spada więc czekam już tylko na @ -
No to widzę że mój podąża w podobnym kierunku. Sama kupuje mu jakieś tam pierdoły do samochodu tez lubię jak ładnie wygląda . No ale ja zbankrutuje jak będę mu takie prezenty robić do jednego i do drugiego. Trzeba zmienić robotę na lepiej płatną19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
Wróblowa wrote:Rodzynka, HEHEHEHE oczekuj nieoczekiwanego.
Ej mam pytanko, bo własnie mi wpadło do głowy. Z racji tego, ze piję Srokę i mój cykl jest inny niż dotychczasowe to czy Wy w dniu +/- owulacji miałyście ból podbrzusza taki właśnie @? ja zawsze miałam po prostu bolące jajniki, nigdy takiego bólu.
Mnie tylko jajniki bolały tak, że nie mogłam wytrzymać. Bólu jak na @ nie miałam. Ale ja też miałam wcześniej długie cykle i zawsze późno owulację, a w pierwszym cyklu z ziołami Sroki owulacja była dużo wcześniej, bo 16dc. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Rodzynka, HEHEHEHE oczekuj nieoczekiwanego.
Ej mam pytanko, bo własnie mi wpadło do głowy. Z racji tego, ze piję Srokę i mój cykl jest inny niż dotychczasowe to czy Wy w dniu +/- owulacji miałyście ból podbrzusza taki właśnie @? ja zawsze miałam po prostu bolące jajniki, nigdy takiego bólu. -
Ej Agu poczekaj chwilę. wcale nie musi być @. jest 14dpo, nie chcesz testować?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Rodzynka, HEHEHEHE oczekuj nieoczekiwanego.
Powiem Ci szczerze że ja +/- w czasie owulacji własnie odczuwam taki ból.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
nick nieaktualny
-
Chyba nie zniosę kolejny raz tej bieli na teście... Nie robiłam do tej pory bo wiem, że psychicznie będzie mi ciężko i będę płakać, a jestem dziś u rodziców - będą dopytywać co się stało. Tym bardziej, że temperatura zaczęła spadać. Dlatego poczekam cierpliwie do 1 lutego i jeśli @ nie przyjdzie to robię test. Ewentualnie jutro idę na badania tsh więc może od razu zrobię betę i będzie wszystko jasne
-
No i teraz mam rozkmin jak za przeproszeniem sku***n. Może sobie wkręcam, ale spojrzałam jeszcze raz wnikliwie na mój wykres. Od objawów owulacyjnych (oprócz skoku temp oczywiście) minęło 7 dni... Może jednak owu była i coś rośnie... tylko tempka wariuje.
AAAAA weźcie mnie palnijcie w łeb!!! Sprowadziłam już się na ziemię, heloł.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.