Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 10:45
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Assunta, może faktycznie powtórka za 4 tygodnie to dobry pomysł. A lekarze nie zaproponowali Ci udroznienia tego zatkanego jajowodu?
A owulacje sprawdzałas, że masz z obu jajników?
To myślę że są ważne rzeczy żeby ocenić jakie są szanse na ciąże, bo jeżeli zatkany jest jeden jajowod a owulka jest z obu to jeszcze źle nie jest. Jak zazwyczaj rosną na tym jajniki gdzie jest zatkany jajowod - to myślę że trzeba się zastanowić na wsparciem kliniki leczenia niepłodności.
Ale to jest tylko moje zdanie, trzymam kciuki żeby jednak nie było to potrzebne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 06:55
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 10:46
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
No to wygląda na to że jesteś w dobrych rękach!
Jajniki pracują idealnie nadaje także szansa jest
Nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam Wam że muszę schudnąć? W końcu skończylo się pudełkami, bo sama nie mogłam tego ogarnąć ale jest już jakiś postęp. Schudłam niecałe 5kg. BMI co prawda dopiero ledwo co spadło poniżej 30 ale ja się bardzo cieszę."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 10:47
Imari lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
nick nieaktualny
-
Assunta, tak pudełka są drogie i właśnie tak planuje tylko 4 tygodnie żeby popatrzeć pomysły na posiłki, przyzwyczaić do niepodjadania a potem już samemu to ciągnąć.
Ale z drugiej strony wpadło nam parę złoty nadprogramowych więc moglibyśmy troszke przeznaczyć właśnie na pudełka."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 10:47
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
No w końcu zaczynam weekend wybieramy się na weekend do Wrocławia na poszukiwania krasnali
A poza tym to jutro idę na badania w końcu od hematologa. Mam nadzieję że nic złego nie wyjdzie. A jak wyjdzie to może jeszcze zdążę złapać jakąś wizytę do niego żeby powiedział jak się dalej szykować pod invitro.
Z dobrych newsów to jest to że mój mężulek skończył antybiotyk i jutro powtarza posiewy. Modlę się żeby nir było już bakterii...
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."