Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:tadam ! @ przyszła.
tak mnie chyba kocha i za mną tęskni, że musi co miesiąc do mnie zajrzeć.
Oczywiście wylałam już morze łez i puściłam kilka nieparlamentarnych słow pod nosem.
Mąż szuka jak to stwierdził "badacza spermy" i zasuwa jak szybko się da.
Marta95 znasz kogoś w naszej okolicy?ja też szukam kogoś konkretnego. Najpierw normalnego gina...wczoraj w nocy szukałam jakiejś kliniki, znalazłam jakąś w Łodzi, w sumie nie daleko a opinie są nawet spoko
badanie nasionek jakoś 170 zł.
-
Życzę powodzenia wszystkim starającym się
https://ovufriend.pl/graph/d1d840a821e6cfbd262636da7727a543 -
Mam pytanko: czy ktos cos wie nt tabletek MASTODYNON? Dostalam je od Gina na bol piersi i ogolnie zle samopoczucie typu PMS dosc dawno (jeszcze na minipigulkach) ale w sumie nie bralam bo zapomnialam. Teraz jak nie biore tabsow to PMS atakuje, brala ktoras z Was? Jaki wplyw na plodnosc, ciaze i samopoczucie? Wiem ze to minimum 3 miesiace trzeba brac, mam nadzieje, ze nie bede musiala az tak dlugo bo zaskoczyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ledwie dzień mnie nie było a tyle do nadrabiania
Przykro mi dziewczyny z @Tuuule
Przyjmuję wiruski
I zgadzam się co do tego że Nasi mężczyźni są kochaniMój odziwo się bardzo w to wciąga, interesuje się nawet co na ovu
My dzisiaj już oficjalnie zaczęliśmy staraniaI powiem Wam że ten żel zapowiada się obiecująco
Nie dość że ma Nam pomóc to jest jeszcze większa przyjemność
-
nick nieaktualnyDziewczyn a ja dostalam jakiejś infekcji dosyc lekka, czuje tylko lekkie swedzenie podczas podcierania nie wiem ja sie miewa sprawa w środku. Testy caly czas neg. bo to te z allegro no i spadek, miesiąc wczesniej w tym dniu tez mialam spadek i prawdopodobna owulacje. Sluzu i szyjki nie zobacze bo się boje tam paluchy wpychac a dzisiaj mialo byc
-
Aika wrote:Witaj
A z pierwszym poszło bez problemu? Jak pilnujesz dni?
Z pierwszym staraliśmy się od sierpnia jakoś do lutego . A teraz chodzi mi o to ze kochamy się ale rzadziej tu wchodziłam. Konto było, ale bez patrzenia kiedy są dni płodne, bez mierzenia temp itd. A teraz od tego cyklu chce wszystko sprawdzać żeby mieć jak największą szansęAika lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ale naskrobałyście! U mnie dziś 4 dzień @, już mam dość i czekam aż sobie pójdzie
my na razie nie planujemy badań nasienia u męża. Myślę, że spokojnie poczekamy jeszcze kilka miesięcy z tym. (mam nadzieję, że to nie będzie konieczne).
Powiem wam, że jakoś w tym cyklu póki co złapałam jakiś luz. Pierwsze dwa się dosyć spinałam, żeby się udało i w ogóle. A teraz podchodzę na zasadzie: co ma być to będzie. Jestem ciekawa co mi z wykresu wyjdzie -
Hej kobietki
U mnie cos sie popsulo. Mialam dzisiaj swoj debiut w mierzeniu temperatury ale wyjelam caly brazowy termometr. Poszlam do lazienki i zobaczylam nieduzo dosc rzadkiej ciemnobrazowej krwi. To powinien byc dopiero 20sty dzien cyklu. Ale jesli to juz okres to poprzedni cykl trwal 19 dni i nie bylow dni plodne
Do tego w nocy mnie obudzil tak okropny bol brzucha ze o malo nie zaczelam plakac, a jestem teraz sama bez wsparcia i tak bedzie do 31 stycznia az przyleci do mnie moj na tydzien.
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Hej kobietki
U mnie cos sie popsulo. Mialam dzisiaj swoj debiut w mierzeniu temperatury ale wyjelam caly brazowy termometr. Poszlam do lazienki i zobaczylam nieduzo dosc rzadkiej ciemnobrazowej krwi. To powinien byc dopiero 20sty dzien cyklu. Ale jesli to juz okres to poprzedni cykl trwal 19 dni i nie bylow dni plodne
Do tego w nocy mnie obudzil tak okropny bol brzucha ze o malo nie zaczelam plakac, a jestem teraz sama bez wsparcia i tak bedzie do 31 stycznia az przyleci do mnie moj na tydzien.
A może to tylko plamienie? Cykl 19 dniowy jest za krótki, miejmy nadzieję że to plamienie jednak. -
Bella_Bella wrote:A może to tylko plamienie? Cykl 19 dniowy jest za krótki, miejmy nadzieję że to plamienie jednak.Hedgehog wrote:Moze to rzeczywiscie plamienie. Widzialam na twoim wykresie ze czesto ci sie zdarzaja.
Dzieki za pocieszenie kochane ;* mam nadzieje ze macie racje. Tylko ten okropny bol i juz druga biegunka z rzedu... Juz nie pamietam jak to bylo z @ bo nie mialam od 3 lat.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
marta95 wrote:Iwonka, chyba jeszcze przyjmuje...ale pewności nie mam
Aika, ooo czas starań jest najważniejszy i najlepszytakże do dzieła!
Hej wszystkim! Ja się zbieram do pracy a wy pewnie jeszcze w łóżkach hihi. Miłego dnia każdej życzę! ❤
Działamy, działamy
-
-Monika- wrote:Dziewczyn a ja dostalam jakiejś infekcji dosyc lekka, czuje tylko lekkie swedzenie podczas podcierania nie wiem ja sie miewa sprawa w środku. Testy caly czas neg. bo to te z allegro no i spadek, miesiąc wczesniej w tym dniu tez mialam spadek i prawdopodobna owulacje. Sluzu i szyjki nie zobacze bo się boje tam paluchy wpychac a dzisiaj mialo byc
Też się teraz ,,doleczam" Lactovaginalem bo w zeszłym cyklu miałam infekcję grzybiczą i czekałam do ostatniej tabletki a teraz lecę na lacto. Podobno nie przeszkadza w serduszkach i staraniach..