Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:tadam ! @ przyszła.
tak mnie chyba kocha i za mną tęskni, że musi co miesiąc do mnie zajrzeć.
Oczywiście wylałam już morze łez i puściłam kilka nieparlamentarnych słow pod nosem.
Mąż szuka jak to stwierdził "badacza spermy" i zasuwa jak szybko się da.
Marta95 znasz kogoś w naszej okolicy? -
Życzę powodzenia wszystkim starającym się
https://ovufriend.pl/graph/d1d840a821e6cfbd262636da7727a543 -
Mam pytanko: czy ktos cos wie nt tabletek MASTODYNON? Dostalam je od Gina na bol piersi i ogolnie zle samopoczucie typu PMS dosc dawno (jeszcze na minipigulkach) ale w sumie nie bralam bo zapomnialam. Teraz jak nie biore tabsow to PMS atakuje, brala ktoras z Was? Jaki wplyw na plodnosc, ciaze i samopoczucie? Wiem ze to minimum 3 miesiace trzeba brac, mam nadzieje, ze nie bede musiala az tak dlugo bo zaskoczyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ledwie dzień mnie nie było a tyle do nadrabiania
Przykro mi dziewczyny z @ Tuuule
Przyjmuję wiruski
I zgadzam się co do tego że Nasi mężczyźni są kochani Mój odziwo się bardzo w to wciąga, interesuje się nawet co na ovu
My dzisiaj już oficjalnie zaczęliśmy starania I powiem Wam że ten żel zapowiada się obiecująco Nie dość że ma Nam pomóc to jest jeszcze większa przyjemność -
nick nieaktualnyDziewczyn a ja dostalam jakiejś infekcji dosyc lekka, czuje tylko lekkie swedzenie podczas podcierania nie wiem ja sie miewa sprawa w środku. Testy caly czas neg. bo to te z allegro no i spadek, miesiąc wczesniej w tym dniu tez mialam spadek i prawdopodobna owulacje. Sluzu i szyjki nie zobacze bo się boje tam paluchy wpychac a dzisiaj mialo byc
-
Aika wrote:Witaj A z pierwszym poszło bez problemu? Jak pilnujesz dni?
Z pierwszym staraliśmy się od sierpnia jakoś do lutego . A teraz chodzi mi o to ze kochamy się ale rzadziej tu wchodziłam. Konto było, ale bez patrzenia kiedy są dni płodne, bez mierzenia temp itd. A teraz od tego cyklu chce wszystko sprawdzać żeby mieć jak największą szansęAika lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ale naskrobałyście! U mnie dziś 4 dzień @, już mam dość i czekam aż sobie pójdzie
my na razie nie planujemy badań nasienia u męża. Myślę, że spokojnie poczekamy jeszcze kilka miesięcy z tym. (mam nadzieję, że to nie będzie konieczne).
Powiem wam, że jakoś w tym cyklu póki co złapałam jakiś luz. Pierwsze dwa się dosyć spinałam, żeby się udało i w ogóle. A teraz podchodzę na zasadzie: co ma być to będzie. Jestem ciekawa co mi z wykresu wyjdzie -
Hej kobietki
U mnie cos sie popsulo. Mialam dzisiaj swoj debiut w mierzeniu temperatury ale wyjelam caly brazowy termometr. Poszlam do lazienki i zobaczylam nieduzo dosc rzadkiej ciemnobrazowej krwi. To powinien byc dopiero 20sty dzien cyklu. Ale jesli to juz okres to poprzedni cykl trwal 19 dni i nie bylo w dni plodne Do tego w nocy mnie obudzil tak okropny bol brzucha ze o malo nie zaczelam plakac, a jestem teraz sama bez wsparcia i tak bedzie do 31 stycznia az przyleci do mnie moj na tydzien.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Hej kobietki
U mnie cos sie popsulo. Mialam dzisiaj swoj debiut w mierzeniu temperatury ale wyjelam caly brazowy termometr. Poszlam do lazienki i zobaczylam nieduzo dosc rzadkiej ciemnobrazowej krwi. To powinien byc dopiero 20sty dzien cyklu. Ale jesli to juz okres to poprzedni cykl trwal 19 dni i nie bylo w dni plodne Do tego w nocy mnie obudzil tak okropny bol brzucha ze o malo nie zaczelam plakac, a jestem teraz sama bez wsparcia i tak bedzie do 31 stycznia az przyleci do mnie moj na tydzien.
A może to tylko plamienie? Cykl 19 dniowy jest za krótki, miejmy nadzieję że to plamienie jednak. -
Bella_Bella wrote:A może to tylko plamienie? Cykl 19 dniowy jest za krótki, miejmy nadzieję że to plamienie jednak.Hedgehog wrote:Moze to rzeczywiscie plamienie. Widzialam na twoim wykresie ze czesto ci sie zdarzaja.
Dzieki za pocieszenie kochane ;* mam nadzieje ze macie racje. Tylko ten okropny bol i juz druga biegunka z rzedu... Juz nie pamietam jak to bylo z @ bo nie mialam od 3 lat.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
marta95 wrote:Iwonka, chyba jeszcze przyjmuje...ale pewności nie mam
Aika, ooo czas starań jest najważniejszy i najlepszy także do dzieła!
Hej wszystkim! Ja się zbieram do pracy a wy pewnie jeszcze w łóżkach hihi. Miłego dnia każdej życzę! ❤
Działamy, działamy
-
-Monika- wrote:Dziewczyn a ja dostalam jakiejś infekcji dosyc lekka, czuje tylko lekkie swedzenie podczas podcierania nie wiem ja sie miewa sprawa w środku. Testy caly czas neg. bo to te z allegro no i spadek, miesiąc wczesniej w tym dniu tez mialam spadek i prawdopodobna owulacje. Sluzu i szyjki nie zobacze bo się boje tam paluchy wpychac a dzisiaj mialo byc
Też się teraz ,,doleczam" Lactovaginalem bo w zeszłym cyklu miałam infekcję grzybiczą i czekałam do ostatniej tabletki a teraz lecę na lacto. Podobno nie przeszkadza w serduszkach i staraniach..