Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz!!! jednak OF się myli. super! Bardzo się cieszę! łaaaa, co najmniej jakby to moje było, hahahaha
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Za dwa dni powtórzę..żeby krecha była ciemniejsza i wstawie fotke:-)dziewczyny ale jesteście zajebiste!
Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote::-)POZYTYWNY!aż mi niedobrze z nerwów!
GRATULACJE ))) To mam kolejna fasolkę w lutym
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Milli może Twoja wiara zdziała cuda, bo ja już przestałam wierzyć. :*
To już 5 fasolka chyba, co? ah, dumna jestem!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Milli może Twoja wiara zdziała cuda, bo ja już przestałam wierzyć. :*
To już 5 fasolka chyba, co? ah, dumna jestem!
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Trzymam kciuki za dziewczyny które dzisiaj miały testować z Mili pięknie się dzień zaczął )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
No i przyznam Ci się do czegoś..wczoraj siknelam,nie wyszło nic,dosłownie biel bieli!Ale poranny mocz działa cuda!także lebek do gory,cycuchy do przodu i czekamy na Ciebie:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ineczka wrote:Trzymam kciuki za dziewczyny które dzisiaj miały testować z Mili pięknie się dzień zaczął )"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs