Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoannanml wrote:Ewcia_92 Taka dosłownie woda bezbarwna?
Czytalam gdzies, ze na ciaze to obfity kremowy gesty sluz.
Ale mozesz mnie zarazic-nie mam nic przeciwko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:U mnie na pewno nie gęsty . Raz bezbarwny, raz biały, ale wodnisty. Baaardzo wodnisty . Nie ma reguły. Jedne mają saharę, a inne potop
Ciasto dla teściowej zrobię bez pieczenia, żeby zminimalizować możliwość porażki A gęstą słodka śmietankę każdy lubi
Jeszcza o do tych plastrów borowinowych, też zostają Wam po nich takie czerwone plamy nieregularne? Pamiętam, że kiedyś mi po nich takie ślady nie zostawały, a teraz 2 h po zdjęciu dalej są. Nie wiem, czy na to można mieć uczulenie? -
Pełna nadziei witamy Cię w naszym gronie idealnie trafiłaś, bo tutaj wszystkie jesteśmy pełne nadziei
Właśnie dziewczyny to prawda, że pierwszą oznaką ciąży może być gęsty kremowy śluz, czy jest jakaś reguła?Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Eeeee Jaka, ile kobit tyle przypadków z tego co wiem. aaaa co, chcesz nam coś powiedzieć?
Ewcia_92, Ryjek, marciaa, dineh, JaKa lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Haha Wróbelciu niestety nie. Ja nie należę do wylewnych, ale gdyby coś się tliło napisałabym.
Na razie jeszcze mam @, więc starania w tym cyklu dopiero zaczniemy:) Tyle piszecie o tych śluzach, jedna szczęśliwa ciężarna ma wodę, druga gęsty krem, itd. także chciałam wiedzieć, czy taka zmiana po owulacji może coś zwiastować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:32
Jezu ufam Tobie
nick nieaktualny
-
Chyba każde takie odchylenie od normy może zwiastować ciążę. Tylko żeby taką zmianę wychwycić, trzeba najpierw wiedzieć jaki zwykle ma się w danym dc śluz. Żałuję, że dopiero teraz zaczęłam się obserwować....
-
Ryjek wrote:Chyba każde takie odchylenie od normy może zwiastować ciążę. Tylko żeby taką zmianę wychwycić, trzeba najpierw wiedzieć jaki zwykle ma się w danym dc śluz. Żałuję, że dopiero teraz zaczęłam się obserwować....
to też nie do końca tak, potrafiłam mieć inny a ciąży nie było
czasem nawet to co jemy czy pijemy ma na to wpływ -
nick nieaktualny
-
Kochane wszystkie macie racje ale tak bardzo chcielibyśmy z Mężem, że już wyłapuję każdą nowinkę, która może dawać chociażby małą szansę...
Nastawiłam się na luz blues w tym cyklu tylko przyjemność (ze wspomagaczem wiesiołkiem), tym bardziej, że 13-tego marca mam termin do gina, więc przypuszczam, że da mi listę badań do zrobienia. Więc ten cyklu planuje jako miły przerywnik, a nóż widelec zaskoczyJezu ufam Tobie
Joanna, nie napalam się, bo dzisiaj rano test wyszedl negatywny.
Co do śluzu to u mnie zazwyczaj sucho w II fazie, jak się pojawiło coś innego, to chodziłam nakręcona jak katarynka.. już imie dla dziecka wybierałam...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ewcia_92 wrote:Nie ma dziewczyny reguły. Śluz może się zmienić przed @, a ciąży nie będzie. Nie wiem od czego to zależy, ale TO SKOMPLIKOWANE .
Dobrze powiedziane Ewcia kobiety podobno są bardzo SKOMPLIKOWANEJezu ufam Tobie
wroblowa, ja się nakręciłam jak miałam plamienie okołoowulacyjne
później po tym też jakiś inny objaw... a tu dalej nic :d
nawet jak zawsze mnie piersi w 2 fazie bolały, to gdy jednego razu nie bolały to też już pewniak xD tymbardziej że mąż kiedys powiedział ze pewnie jak zajde w ciaze to mnie nie beda bolećhaha -
nick nieaktualnyWrobelek znowu negatywny? dzielna jestes.
A propo sluzu to mi nawet branie rutinoscorbinu potrafi zmienic konsystencje, ale takiego potopu to jeszcze nigdy nie mialam. Chociaz-miesiac temu mialam tez dosc wodnisty ale nie w takiej ilosci. Do @ jeszcze dwa, trzy dni, wiec nie nakrecam sie na razie. -
Jedyne co jest pewne to to, że nic nie jest pewne Ja postanowiłam w tym cyklu kompletnie odpuścić doszukiwania się objawów. W poprzednim cyklu miałam cycki jak kamienie i nic. W tym miałam tak gęsty i kremowy śluz do tego zero objawów na@ jak zawsze a i tak @ przyszedł. Nic to nie daje, a tylko człowiek się nakręca. I powiem wam jeszcze jedno: w tym cyklu testuję dopiero 16-17 dpo ! Na pewno nie wcześniej! O!