X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pełnanadziei:} wrote:
    Gratulację Ewcia_92 ! :) Rośnij Nam zdrowo ! :) Jakieś rady dla nowej koleżanki ?:)
    Dziękuję :). Hehe.. Rady? Nogi na 2:45 i jazda :D. A tak na poważnie: Kochana, nie mam rad.. Jak widzisz udało się nam w 15 cs. Nie wiem co pomogło. Czy HSG, które miałam robione w grudniu. Czy odpuszczenie, powiedzenie sobie "niech się dzieje co chce" i czerpanie jak najwięcej przyjemności ze zbliżeń bez myśli z tyłu w głowie "ciekawe czy się uda?". Nie wiem.. Żadnych specyfików nie brałam, z niczego nie korzystaliśmy. A może tak po prostu miało być? :) Tak jak pisałyśmy trzy tomy wcześniej na tym forum :D "przekazanie zajebistości wymaga czasu" :D

• agi25 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa staraczke. ;-)

12.06 wymarzone dwie kreski :)
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny was zostawić żeby posprzątać chatę to zaraz kilka stron do nadrobienia hi hi :)

Mam ochotę na czekoladę, zaraz sobie zjem z tabliczkę :P Mam dziś taki dobry humor- przyszedł wiesiołek i żel. I jakoś tak jestem pozytywnie nastawiona jak od początku starań nie byłam :)

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia farbowałam cała ciaze ;) i w domu i w salonie.wazne ze farba bez amoniaku a teraz prawie każda jest bez amoniaku ....

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tyle razy chciałam sobie wbić do głowy ten tekst "niech się dzieje wola boska" ale mi nie wychodzi :p i za każdym razem się zastanawiam "a może w teraz się uda" :p

qskyyx8duozh2ovq.png

• annde Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ooo! Zdolna z Ciebie Bestia! :)

To się okaże. Do tej pory robiłam tylko Minionki i kwiatki ;)
    Ale Tata jest fanem Gwiezdnych Wojen, więc coś muszę wymyślić.
    Oczywiście mój tort nie będzie taki wysoki, ale coś będę kombinować, żeby zmieścić jak najwięcej elementów.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś kupiłam 3 duże milki hahah

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annde pamiętaj się pochwalić. :P

Ciekawe co się z Cziktą dzieje...

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    To się okaże. Do tej pory robiłam tylko Minionki i kwiatki ;)
    Ale Tata jest fanem Gwiezdnych Wojen, więc coś muszę wymyślić.
    Oczywiście mój tort nie będzie taki wysoki, ale coś będę kombinować, żeby zmieścić jak najwięcej elementów.
    Koniecznie chcę zobaczyć zdjęcie Twojego dzieła! :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia, co do włosów tu gdzie pracuję jest salon fryzjerski i kobieta w zaawansowanej ciąży dalej pracowała więc albo była totalną ignorantką albo to nie szkodzi xD

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie ma odpowiedniego czasu u nas było podobnie najpierw studia potem praca Teraz mam umowę do maja 2018 w miedzy czasie ślub kupno mieszkania a teraz gdy wszystko się ułożyło okazuje się ze być może nam tak szybko nie pójdzie z dzidziusiem :( dopiero staramy się jeden cykl ale nie mam normalnego cyklu i chyba owulacji

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ciekawe co się z Cziktą dzieje...
    Czikta, Aika.. obie zaginęły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musze sie was poradzic, bo juz nie wiem co myslec. Pisalam w innym poscie na wlasciwym temacie ale tam mi nikt nie odpisuje.
    Jak wiecie jestem przed @. Od kilku dni mam wodnisty sluz, a dzis to juz w ogole ze mnie woda leci. Jestem w pracy i podczas rozmowy z szefem czuje ze mam mokro (haha smiesznie zabrzmialo ale rozmowa byla na tematy sluzbowe a szef przystojny nie jest)szybko zakonczylam rozmowe, lece przerazona do WC, bo myslalam ze mam juz jeansy czerwone bo @ przyszla a tu sama 'woda' ze mnie leci.
    Mysle czy to po duphastonie moze tak byc? -bo pierwszy raz bralam, czy po 4 cyklach na clo? Czy miala ktoras z was podobnie? A moze to jakas infekcja? ale nic poza tym mnie nie boli i nie swędzi.
    Nie wiem juz sama co myslec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    ja dziś kupiłam 3 duże milki hahah
    I wszystkie dzisiaj wsuniesz? :O O blee.. :D
    marciaa wrote:
    ewcia, co do włosów tu gdzie pracuję jest salon fryzjerski i kobieta w zaawansowanej ciąży dalej pracowała więc albo była totalną ignorantką albo to nie szkodzi xD
    Albo, albo :D

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie annde, może nas zainspirujesz! :)
    Właśnie zabieram się za ciasto, bo jutro teściowa przyjeżdża z wizytą... xD ale bez fajerwerków, bo talentu technicznego do takich robótek to ja nigdy nie miałam :D

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Dziewczyny musze sie was poradzic, bo juz nie wiem co myslec. Pisalam w innym poscie na wlasciwym temacie ale tam mi nikt nie odpisuje.
    Jak wiecie jestem przed @. Od kilku dni mam wodnisty sluz, a dzis to juz w ogole ze mnie woda leci. Jestem w pracy i podczas rozmowy z szefem czuje ze mam mokro (haha smiesznie zabrzmialo ale rozmowa byla na tematy sluzbowe a szef przystojny nie jest)szybko zakonczylam rozmowe, lece przerazona do WC, bo myslalam ze mam juz jeansy czerwone bo @ przyszla a tu sama 'woda' ze mnie leci.
    Mysle czy to po duphastonie moze tak byc? -bo pierwszy raz bralam, czy po 4 cyklach na clo? Czy miala ktoras z was podobnie? A moze to jakas infekcja? ale nic poza tym mnie nie boli i nie swędzi.
    Nie wiem juz sama co myslec.
    Joanna, a może to ciąża? :). Nie bierzesz tego pod uwagę? :). Ze mnie tak ciągle "leci". A zaczęło kilka dni przed @ :D

Joannanml lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 Taka dosłownie woda bezbarwna?
    Czytalam gdzies, ze na ciaze to obfity kremowy gesty sluz.
    Ale mozesz mnie zarazic-nie mam nic przeciwko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjek wrote:
    Właśnie annde, może nas zainspirujesz! :)
    Właśnie zabieram się za ciasto, bo jutro teściowa przyjeżdża z wizytą... xD ale bez fajerwerków, bo talentu technicznego do takich robótek to ja nigdy nie miałam :D
    ooo widzisz :P. To musisz się postarać :D. Ja mam święty spokój. Od ponad 4 lat teściowie odwiedzili nas raptem może 2 razy na "szybką kawę" :D. Ona nie ma prawka, a on ciągle zły :D :D hue hue! :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka, dlaczego myślisz że masz bezowulacyjne?

Joanna, czy to przyczyna dupka czy clo nie wiem, bo nigdy nie brałam. Ale ostatnio też miałam cały czas uczucie mokrości, z tym że na majciochach było sucho, a w środku dużo białego twarożkowatego i rozciągliwego śluzu.

Joannanml lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka87 wrote:
    Jaspis, a co mówisz w aptece? "Poproszę żel do USG" ?
    Tak, dokładnie

teraz mamy ten: https://e-hasco.pl/product-pol-95-Zel-do-USG-500-g.html

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: