Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypełnanadziei:} wrote:Gratulację Ewcia_92 ! Rośnij Nam zdrowo ! Jakieś rady dla nowej koleżanki ?
-
Dziewczyny was zostawić żeby posprzątać chatę to zaraz kilka stron do nadrobienia hi hi
Mam ochotę na czekoladę, zaraz sobie zjem z tabliczkę Mam dziś taki dobry humor- przyszedł wiesiołek i żel. I jakoś tak jestem pozytywnie nastawiona jak od początku starań nie byłam -
Ewcia_92 wrote:Ooo! Zdolna z Ciebie Bestia!
To się okaże. Do tej pory robiłam tylko Minionki i kwiatki
Ale Tata jest fanem Gwiezdnych Wojen, więc coś muszę wymyślić.
Oczywiście mój tort nie będzie taki wysoki, ale coś będę kombinować, żeby zmieścić jak najwięcej elementów.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyannde wrote:To się okaże. Do tej pory robiłam tylko Minionki i kwiatki
Ale Tata jest fanem Gwiezdnych Wojen, więc coś muszę wymyślić.
Oczywiście mój tort nie będzie taki wysoki, ale coś będę kombinować, żeby zmieścić jak najwięcej elementów. -
Nigdy nie ma odpowiedniego czasu u nas było podobnie najpierw studia potem praca Teraz mam umowę do maja 2018 w miedzy czasie ślub kupno mieszkania a teraz gdy wszystko się ułożyło okazuje się ze być może nam tak szybko nie pójdzie z dzidziusiem dopiero staramy się jeden cykl ale nie mam normalnego cyklu i chyba owulacji
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny musze sie was poradzic, bo juz nie wiem co myslec. Pisalam w innym poscie na wlasciwym temacie ale tam mi nikt nie odpisuje.
Jak wiecie jestem przed @. Od kilku dni mam wodnisty sluz, a dzis to juz w ogole ze mnie woda leci. Jestem w pracy i podczas rozmowy z szefem czuje ze mam mokro (haha smiesznie zabrzmialo ale rozmowa byla na tematy sluzbowe a szef przystojny nie jest)szybko zakonczylam rozmowe, lece przerazona do WC, bo myslalam ze mam juz jeansy czerwone bo @ przyszla a tu sama 'woda' ze mnie leci.
Mysle czy to po duphastonie moze tak byc? -bo pierwszy raz bralam, czy po 4 cyklach na clo? Czy miala ktoras z was podobnie? A moze to jakas infekcja? ale nic poza tym mnie nie boli i nie swędzi.
Nie wiem juz sama co myslec. -
nick nieaktualnymarciaa wrote:ja dziś kupiłam 3 duże milki hahah
marciaa wrote:ewcia, co do włosów tu gdzie pracuję jest salon fryzjerski i kobieta w zaawansowanej ciąży dalej pracowała więc albo była totalną ignorantką albo to nie szkodzi xD -
Właśnie annde, może nas zainspirujesz!
Właśnie zabieram się za ciasto, bo jutro teściowa przyjeżdża z wizytą... xD ale bez fajerwerków, bo talentu technicznego do takich robótek to ja nigdy nie miałam -
nick nieaktualnyJoannanml wrote:Dziewczyny musze sie was poradzic, bo juz nie wiem co myslec. Pisalam w innym poscie na wlasciwym temacie ale tam mi nikt nie odpisuje.
Jak wiecie jestem przed @. Od kilku dni mam wodnisty sluz, a dzis to juz w ogole ze mnie woda leci. Jestem w pracy i podczas rozmowy z szefem czuje ze mam mokro (haha smiesznie zabrzmialo ale rozmowa byla na tematy sluzbowe a szef przystojny nie jest)szybko zakonczylam rozmowe, lece przerazona do WC, bo myslalam ze mam juz jeansy czerwone bo @ przyszla a tu sama 'woda' ze mnie leci.
Mysle czy to po duphastonie moze tak byc? -bo pierwszy raz bralam, czy po 4 cyklach na clo? Czy miala ktoras z was podobnie? A moze to jakas infekcja? ale nic poza tym mnie nie boli i nie swędzi.
Nie wiem juz sama co myslec.Joannanml lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRyjek wrote:Właśnie annde, może nas zainspirujesz!
Właśnie zabieram się za ciasto, bo jutro teściowa przyjeżdża z wizytą... xD ale bez fajerwerków, bo talentu technicznego do takich robótek to ja nigdy nie miałam -
Ineczka, dlaczego myślisz że masz bezowulacyjne?
Joanna, czy to przyczyna dupka czy clo nie wiem, bo nigdy nie brałam. Ale ostatnio też miałam cały czas uczucie mokrości, z tym że na majciochach było sucho, a w środku dużo białego twarożkowatego i rozciągliwego śluzu.Joannanml lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny