X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • agi25 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Kochana, ja ostatnio jak się wkurzyłam, że braciak znowu będzie tatusiem, to widzisz jak to się skończyło :D <3. A przeryczałam wtedy pół dnia. I to wcale nie ze szczęścia :D. Dlatego, życzę Ci, aby Twoje łamanie przepisów skończyło się tak samo jak u mnie :)
    Dzięki Ewcia za dobre słowo ale u mnie to raczej nic z tego bo mam prolaktyne za wysoka. Dopiero czekam za wizyta u gina ale nie wiem kiedy to nastapi

12.06 wymarzone dwie kreski :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agi25 wrote:
    Ogólnie to mam doła :-(
    Nasza Bidulka.. :* Wiesz, że jesteśmy z Tobą :*. Rzuć wszystko i zrób coś, co Ci poprawia humor. Nie wiem, kup milionową parę butów, torebkę, zjedz dwie czekolady albo kilo lodów <3

• agi25 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Agiiii :*:* to jest właśnie ten przekorny los... Ludziom z mieszkaniem, normalnym związkiem, pracą, nie wychodzi i muszą się gimnastykować. A takie lekkoduchy "co ma być to będze" zachodzą hurtowo. Może dlatego że mają wszystko w dupie, nie przepracowują się i nie martwią zbytnio o nic.
    No właśnie ona twierdziła że da sobie dziecko Zrobić żeby nie musieć pracować

• marciaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Hue, hue :D. Ścięłam po ślubie :). Nachodzi mnie zapuścić, ale pewnie nie wytrzymam :D. Ogólnie wierna to jestem tylko kolorowi :D, bo już choć co miałam z włosów zrobione - nawet za szalonych młodych lat (bo teraz to już stara babka jestem :D) to irokeza miałam :D. Ale wiecie - człowiek ma te naście to głupi jak psia .... :D

HAHA to prawie jak ortodoksyjne Żydówki po ślubie :D
    tyle że one golą

• agi25 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Nasza Bidulka.. :* Wiesz, że jesteśmy z Tobą :*. Rzuć wszystko i zrób coś, co Ci poprawia humor. Nie wiem, kup milionową parę butów, torebkę, zjedz dwie czekolady albo kilo lodów <3
    Nie lubię zakupów :-P a po ostatniej jelitowce nawet czekolada mnie zbytnio nie cieszy bo mi żołądek daje się we znaki. Ale chyba tak zrobię najwyżej się porzygam a co mi tam :-D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak moja szwagierka przyjmuje ludzi do pracy i fakt ma pecha bo zaraz jej każda dziewczyna zachodzi w ciąże... ale ona twierdzi że one to planują.. nie wiem może i tak ale ja śmiem twierdzić że niekoniecznie bo jak widać nie jest tak łatwo zajść..
    jednej się uda w pierwszym cyklu a kolejna będzie się długo starać. nie da siętgo ot tak zaplanować

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę, jaka głupia rura (sorry za określenie :P). No ale cóż, tacy też się muszą rodzić.

A ja przyjdę do domku i zjem tosty z szyneczką, serem żółtym i cebulką... mnijjjami.

Marcia jakie porównanie hahahha :D

AneTka87 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    HAHA to prawie jak ortodoksyjne Żydówki po ślubie :D
    tyle że one golą
    hahahah :D. Miałam krótkie już przed ślubem, tylko zapuściłam, żeby zrobić fryz taki jak chciałam :). No i później powróciłam do krótkich, bo w nich się lepiej czuję, a przy tym zrobiłam dobry uczynek - oddałam włosy na peruki dla dzieciaków z nowotworami <3 <3 :)

AneTka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi.. Nie chcę się wypowiadać na temat Twojej znajomej, ale tak mnie takie osoby denerwują, że nie mogę!!! Wrr.. :/ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja nie mogę, jaka głupia rura (sorry za określenie :P). No ale cóż, tacy też się muszą rodzić.
    No niestety.. Głupich nie sieją - oni się rodzą :/

• marciaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWCIA, wow ! super gest <3
    moje włosy są zbyt marne żeby oddać.. ale popieram tą akcję :D

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! :) Trochę się rozpiszę, ale zapieprzacie w tym temacie, że jak się będę rozdrabiać, to zaraz +5 stron, normalnie szok. Widzę, że nas coraz więcej - i dobrze, więcej dzieciaczków bedzie na świecie, bo to w końcu szczęśliwy temat i tu każdej się prędzej czy później, z takim wsparciem, uda :)

Widzę Ewcia, że mamy podobnych starszych, mój nie przyjmował do wiadomości, że bedzie miał zięcia dopóki się z domu nie wyprowadziłam na stałe (bo na studiach trochę poza domem mieszkałam, ale to raczej było eksperymentalne), czyli jakieś 5-6lat. Teraz też nie jest idealnie, ale przynajmniej spokojnie. I wiem, że z wnuczka to by się ucieszył bardziej chyba niż mamuśka ;) Znam gorsze przypadki zbuntowanych tatuśków więc się już nie przejmuję.

Jaspis, możesz mnie dopisać do testujących 14.02. Eh, jeśli ten cykl zakończy się standardowo @, to w przyszłym ciężko będzie... w dni płodne cały czas praktycznie będę na szkoleniach :(
    Wróblowa wrote:
    to jest właśnie ten przekorny los... Ludziom z mieszkaniem, normalnym związkiem, pracą, nie wychodzi i muszą się gimnastykować. A takie lekkoduchy "co ma być to będze" zachodzą hurtowo. Może dlatego że mają wszystko w dupie, nie przepracowują się i nie martwią zbytnio o nic.
    Do-kła-dnie! Polecam film Idiokracja, jeśli ktoś lubi głupie komedie ;) Tam jest to idealnie pokazane.

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    I ja do Was dołączam, już 8 miesięcy czekam na te ukochane 2 kreseczki i nic, ale nie tracimy nadziei i próbujemy cały czas. Aż miło popatrzeć ile tutaj wsparcia i motywacji do dalszego działania!
    Trzymam kciuki za Was wszystkie :)

JaKa lubi tę wiadomość

qskyyx8duozh2ovq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjek, na szczęście u mnie to nie dotyczy moich rodziców (mimo, że z mamą też nie mam za dobrych relacji), ale F16. Mój teściuniu jest jaki jest.. Ja go nie zmienię, ale żyć z nim też nie żyję, więc mam już na to wyrąbane :D
    Bardzo dobrze, że przestałaś się tym przejmować. Nie ma się co stresować, bo sytuacji i tak nie zmienisz, a szkoda tylko Twojego zdrowia.. :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pełnanadziei:} wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    I ja do Was dołączam, już 8 miesięcy czekam na te ukochane 2 kreseczki i nic, ale nie tracimy nadziei i próbujemy cały czas. Aż miło popatrzeć ile tutaj wsparcia i motywacji do dalszego działania!
    Trzymam kciuki za Was wszystkie :)
    Hejka Pełnanadziei :). Nie traćcie! Nie poddajcie się! Walczcie! :)

• pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulację Ewcia_92 ! :) Rośnij Nam zdrowo ! :) Jakieś rady dla nowej koleżanki ?:)

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

qskyyx8duozh2ovq.png

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O obejrzę sobie moze jutro Ryjku. :) Taki odmóżdżacz się przyda. :D

Cześć Pełnanadzei. :) trzymam kciukasy of kors. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, ja mam tylko ten komfort, że teścia nie znam i raczej nigdy nie poznam, bo zanim swojego <3 poznałam. Wsiąkł skuteczne. Chociaż pewnie gdzieś sobie spokojnie żyje.

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • agi25 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Agi.. Nie chcę się wypowiadać na temat Twojej znajomej, ale tak mnie takie osoby denerwują, że nie mogę!!! Wrr.. :/ :/
    No ja też nie mam już słów.. Ale mega przykro...

• elpiss87 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też polecam Idiokracje :) Super komedia ;)

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ