Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis dobrze gada polac jej!!!! Tak naprawdę jak się kobieta dobrze czuje to po co wymyślać na siłę?
Z reszta Jaspis jako doświadczona mamuśka wie co mówi.Jaspis, AneTka87 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Karola27 wrote:Hej dziewczyny! Ja wczoraj pół wieczora przeplaklam było mi tak źle... dobija mnie ciąża przyjaciółki, że nam nic nie wychodzi, że czekam na każdy nawet najglupszy sygnał czy aby nie jestem w ciąży. Z natury jestem osobą która musi mieć wszystko według planu, nad każdą kwesta się zastanawiam co i jak. To chyba natura zodiaklnej wagi ale dłużej tak już nie dam rady! Codzienne myślenie o ciazy sprawia że tylko bardziej się dołuje ze nic z tego. Wczoraj gwoździem do trumny był ból menstruacyjny który zmyl wszystkie nadzieje. Chyba odpuszczam z tym staraniem musze zresetować mózg i myślenie bo inaczej zwariuje
Karola27 lubi tę wiadomość
-
A no to witaj w klubie mój tez w pracy ale tylko do 13.
Jak wróci to daj mu do zrozumienia żeby podrapal tu i ówdzie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Taaaa to nie my ociekamy zajebistoscia, to zajebistosc ocieka nami.
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Sun... może nic straconego, moja też idzie w dół, ale z tą tempka to nic nie wiadomo, może zaraz pójsc w górę.
gdyby nie to forum to chyba tylko psycholog by mi pomogl bo w takim dołku jestem ....
dziekuej Wam dziewczynyJaspis lubi tę wiadomość
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:
widziałam na październikowych, że Wercia zaczyna "świrować", przekieruj ją tu do nas, bo po co dziewczynie ten stres.
Nie rozumiem tego, że biegną na wizyty w 4-5 tygodniu, a potem siedzą i się zamartwiają, czy na pewno wszystko dobrze, bo serduszka jeszcze nie było. Taki stres może tylko zaszkodzić.
Na pazdziernikowych to sporo dziewczyn swiruje. A to cycki przestały boleć a to objawów nie mają a to 7 test wyszedł jaśniejszy niż 5.
Ja rozumiem że się denerwują i chcialyby aby wszystko było dobrze ale po co się tak katowac.
Tu przynajmniej jest spokój i rodzinna atmosfera. Dopóki nie będzie "naszego" wątku na fioletowej to nigdzie stąd nie idę.Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Ewcia czemu nie? a hm... Karolina to takie szlacheckie a ja taki szałaput i dlatego hahahaha
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny