Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się, czy testować z Wami 26 27 idę na betę, ale może kupię sobie sikańca? Nie wiem, zastanawiam się.
Klekotowa lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyannde wrote:Zastanawiam się, czy testować z Wami 26 27 idę na betę, ale może kupię sobie sikańca? Nie wiem, zastanawiam się.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:gig, mów tu mów
unikalam jak tylko mogłam dosłownie przez kilka miesięcy... A to było jeszcze przed ślubem.... porażka. Ale moj mąż mówi, że tata miał z tego niezła polewke, najbardziej ze mnie bo ucieklam z prędkością światła
To nie tak ze widział nas całkiem nago ale to co zobaczył było jednoznaczne i tylko debil by się nie domyslilWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:14
-
nick nieaktualny
-
Klekotowa, no pipetka wygodniejsza o ile do testu dołączą korytko na sika.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnymarciaa wrote:ale zaczynam czuć plus moja tempka że to jednak nie ten czas
i czas się za siebie porządnie wziąć
Jeśli nam się nie udało to odkładam jakiekolwiek zapisywanie obserwacji bo to można ześwirować
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Klekotowa, no pipetka wygodniejsza o ile do testu dołączą korytko na sika.
Chociaż ja byłam ostatnim razem tak przejęta, bo miałam przeczucie graniczące z pewnością że nie zauważyłam że korytko było w pudełeczku....
Ja pitole... złapać sika w tą pipetkę to nie lada wyczyn -
Ej no to mi kiedyś po prostu nie dołączyli... i tak siedze i patrze, kminie jak tu sika nabrać, cyrk. dwie krople wykrzesałam...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Marcia, Bromek działa bardzo fajnie, dużo już przeszło.
Piersi: 1-4 dzień cyklu "normalne", 5-10 buzowanie/puchnięcie, od 12 katastrofa- bolące, palące twarde piersi, piekły mnie sutki i się lekko powiększały- generalnie piersi w ciąży. Na jakieś 3 dni przed okresem objawy się trochę zmniejszały. Powiem tak, różne miałam PMS w życiu, ale to było nie do opisania. Aaaa a tak w ogóle to moje piersi w tych dniach "normalności" były i tak co najmniej pół rozmiaru większe niż pół roku temu. Mąż mi nie wierzył i się śmiał, a ja się w sukienki nie dopinałam tylko w piersiach.
Cykl: z 26-28 zaczęło się robić 24/23 dni.2 dni obfitszej, rzadkiej wydzieliny, potem już plamienie
Inne: Zaczęły mi rosnąć dłuższe, lekko ciemnawe włoski wokół brodawek, to samo na brzuchu. Zawsze tam miałam jakiś puszek, ale ostatnio znacząco ściemniał, myślałam, że to przez brak opalania w lecie -
nick nieaktualny
-
Gigi wrote:Tesciu. Byłam w domu u mojego, on jeszcze wtedy z mieszkał z rodzicami. Kochamy się w pokoju gdzie jest nisko okno tak że z zewnątrz wszystko widać i tu nagle puk puk na okno i banan na twarzy jego ojca
unikalam jak tylko mogłam dosłownie przez kilka miesięcy... A to było jeszcze przed ślubem.... porażka. Ale moj mąż mówi, że tata miał z tego niezła polewke, najbardziej ze mnie bo ucieklam z prędkością światła
To nie tak ze widział nas całkiem nago ale to co zobaczył było jednoznaczne i tylko debil by się nie domyslil
ooo ostro haha
ja bym chyba nie zapukała ;p -
Oj dziewczyny te historie podziałały na moją wyobraznie Musze chłopa dorwać jak wróci ) My najdziwniejsze miejsce to chyba na pustyni (ale tam raczej nikt nie miał szans nas nakryć). No i rozdziewiczyliśmy nowe łózko teściów wcześniej niż oni POjechaliśmy w dniu kiedy kupili nowe łózko i nam oddali swoją sypialnię na nocleg tego samego dnia co kupili to łóżko - więc ochrzciliśmy
Gigi, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Dzwonei do mojego męża i mówię, że mam ochotę na piwko z sokiem z pianką i śledzie. Mówi, że śledzia mi kupi, ale piwo bezalkoholowe bo TERAZ NAJWAŻNIEJSZY MOMENT W ZAPŁODNIENIU (bo sex był dwa dni temu i teraz ten plemnik z tym jajeczkiem się stykają albo już się stykły) )))Jaki kurde ekspert się znalazł phi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:36
-
Taaa, niejedna tutaj przy zagnieżdzaniu ostrą imprezę zaliczyła, bo nie wiedziala co się święci.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.