Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis wrote:annde, czy to znaczy, że jakieś przeczucia masz?
Hmmm... spojrzałam w kalendarz właśnie i wychodzi na to, że nie mogę czekać do 27.
Jednak muszę testować 24 lutego, bo to piątek i mój 28 dzień cyklu.
Biorę luteinę, więc będę musiała w piątek iść na betę, żeby mieć pewność i w razie co przestać brać luteinę, żeby @ przyszła.
A przeczucia żadnego nie mam. Owu miałam w niedzielę w nocy, więc na jakiekolwiek objawy jeszcze za wcześnie. Obiecałam sobie, że nawet jeśli cycki zaczną mnie boleć masakrycznie to i tak nie będę się napalać. Tylko po prostu wpisałam się na 27 lutego (początkowo) i zastanawiałam się, czy jednak nie robić z Wami, bo w kupie raźniej.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
OLAM86 wrote:Dzwonei do mojego męża i mówię, że mam ochotę na piwko z sokiem z pianką i śledzie. Mówi, że śledzia mi kupi, ale piwo bezalkoholowe bo TERAZ NAJWAŻNIEJSZY MOMENT W ZAPŁODNIENIU (bo sex był dwa dni temu i teraz ten plemnik z tym jajeczkiem się stykają albo już się stykły) )))Jaki kurde ekspert się znalazł phi...
Podręcznik niech sobie zakupi -
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Właśnie ja w pierwszej ciązy też... Dlatego jestem w szoku, że akurat on takie mądrości mówi Lekarz ginekolog
-
OLAM86 wrote:Dzwonei do mojego męża i mówię, że mam ochotę na piwko z sokiem z pianką i śledzie. Mówi, że śledzia mi kupi, ale piwo bezalkoholowe bo TERAZ NAJWAŻNIEJSZY MOMENT W ZAPŁODNIENIU (bo sex był dwa dni temu i teraz ten plemnik z tym jajeczkiem się stykają albo już się stykły) )))Jaki kurde ekspert się znalazł phi...
Mi lekarz kazał się nie przejmować, bo w pierwszym miesiącu zarodek ma własną ochronę. Chociaż nie polecał upijania się do nieprzytomnościTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Jak alkohol może działać na coś, o czym nasz organizm jeszcze nawet nie wie i nie ma z nim żadnego połączenia. Nie ma cudów. Do pewnego momentu nasze fasolki są odrębnymi, niezależnymi bytami, coś jak pantofelki Po zagnieżdzeniu i to wcale nie od razu (na początku zarodek wyżera nam błonę macicy) można zacząć się bawić w różne ograniczenia. Na dobre "styknięcia" akurat ma wpływ nasza przeszłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:51
-
nick nieaktualny
-
O tym mówiła kiedyś mamaginekolog. Że kobieta nie bez powodu nie wie od razu, że jest w ciąży i jak wypije się w tym czasie alkohol to nie ma wpływu na fasolkę.
Karolyna lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:O tym mówiła kiedyś mamaginekolog. Że kobieta nie bez powodu nie wie od razu, że jest w ciąży i jak wypije się w tym czasie alkohol to nie ma wpływu na fasolkę.
Dokładnie. Z resztą jakby było inaczej, to 90% dzieci by miało zespół alkoholowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:O! A ja 26 imieniny (bo też Ania ) a urodziny mam 2 dni później
mnie tez chcieli dać Ania, ale tato zrobił na złość teściowej i w USC podał Ewa
jak się ksiądz dowiedział, to nie chciał chrztu udzielić, bo imię pogańskie, no bo jak można urodzić się na Anny, parafia św. Anny i dać na imię Ewa?Klekotowa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaspis dobrze że Ci z marszu ekskomuniki nie nałożyli.
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny