Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Klekotowa, jak sobie przypomnę że ja z Wróblem czasami w głupich miejscach gdzie nas mogli nakryć z nienacka i mogliśmy się zakleszczyć to mnie zimny pot zalewa.
-
nick nieaktualnymonijaaa wrote:parę lat temu było w moich okolicach głośno na temat pewnego ślubu. Młoda skonsumowała na weselu w wc związek nie z młodym a świadkiem. Zostali przyłapani na gorącym uczynku i się zakleszczyli
-
Karolyna, to znając moje szczęscie dupę bym przebiła na wylot a ku..s by pozostał.
Wtedy przysięga "i nie opuszczę Cię aż do śmierci" nabiera nowego znaczenia.Jaspis, Karolyna lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
monijaaa wrote:parę lat temu było w moich okolicach głośno na temat pewnego ślubu. Młoda skonsumowała na weselu w wc związek nie z młodym a świadkiem. Zostali przyłapani na gorącym uczynku i się zakleszczyli
a to ta historia to już wydaje mi się jak mitologia..
w każdej miejscowości o tym ktoś opowiadaagu92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:dziewczyny drogie, pamiętajcie jak was ktoś na kryje to nie stresować się :d
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O borze zielony, to ja do tej pory rumienię się na samo wspomnienie tego, jak mnie i męża (wtedy jeszcze nie-męża) poniosło na sylwestrze w knajpie i w szatni.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS