Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:Zawsze warto chwytać się wszystkiego co może tylko okazać się trafnym wyborem ja niestety mam tyle leków że chyba żołądek niedługo odmowi posłuszeństwa ale daje rade
Ojj tak, mi też mąż już stoi nad głową że przesadzam z lekami, witaminami itp. -
Witam i ja. Ogólnie to mój 4cs o trzecie dziecko, ale pierwszy z OF, mierzeniem temperatury, badaniem szyjki, testami owu i ogólnie obserwacja siebie. Mam 29 lat(rocznikowo 30 ) , 7 letniego syna i 2 letnia córkę, między synem a córka poroniłam 3 razy. Raz w 15 tygodniu, drugi w 14 tygodniu, i trzeci w 11 tygodniu. Po urodzeniu córki poroniłam jeszcze raz w 10 tygodniu. Lekarz stwierdził u mnie zespół antyfosfolipidowy i przez całą ciążę z córką brałam zastrzyki z heparyny i acard. Do tego od 19 lat choruje na cukrzycę
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie przyszłe mamuśki:) dwa lata temu byłam tutaj starając się o pierwsze dzieciątko, dziś pojawiam się ponownie starając się o drugie:) mam nadzieje, ze znów to miejsce przyniesie mi szczęście. Od kilku miesięcy staramy się dość "luźno", ale z ostatnim cyklem wiązałam spore nadzieje, niestety dziś przyszedł okres, wiec nieco się zawiodłam. Zatem w tym miesiącu bierzemy się już solidnie do roboty:) Pierwszy raz zaszłam w ciąże w styczniu 2015, może i ten styczeń będzie szczęśliwy.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Klaudiia87 oby ten rok był szczęśliwy!
Klaudiia87 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyBella ja mierze pod pacha. Moje godziny to 5.45 a w przyszlym tyg bedzie 5.20 bo do pracy juz pojde.
Ja ten cykl traktuje jako probny ze względu na odstawione tabsy anty. Nie nastawiam sie na cuda.... oby nie trwalo to zbyt dlugo bo pewnie kazdy kolejny cykl.przyniesie mysli, emocje i parcie na już i sie zablokuje...
-
Zgredek wrote:Ja ten cykl traktuje jako probny ze względu na odstawione tabsy anty. Nie nastawiam sie na cuda.... oby nie trwalo to zbyt dlugo bo pewnie kazdy kolejny cykl.przyniesie mysli, emocje i parcie na już i sie zablokuje...
moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek anty, nie wierzyła, ze tak się da, a da się Słyszałam nawet, że tak jest łatwiej.
-
Cześć, dołączam do Was! Chociaż staraczką już jestem od ho,ho. Niestety... Ale samemu ze sobą i myślami szczególnie pod sam koniec cyklu ciężko wytrzymać, więc muszę dać upust swoim emocjom.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Niesia86 wrote:No dobra, to czy któraś testuje w najbliższym czasie? Ja już obgryzam paznokcie i walczę ze sobą by nie robić testu, bo może za wcześnie. Planuje wytrwać do piątku chyba że @ się pojawi. Czy ktoś czeka na szpilkach tak jak ja? Byłoby mi raźniej
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Ja niby mogłabym testować za półtora tygodnia. Ja staram się wyłączyć mózg i nie myśleć o żadnych objawach. Cykl temu jak się nakręciłam to miałam wszystkie z możliwych. Tylko że urojonych.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ja niby mogłabym testować za półtora tygodnia. Ja staram się wyłączyć mózg i nie myśleć o żadnych objawach. Cykl temu jak się nakręciłam to miałam wszystkie z możliwych. Tylko że urojonych.
to teoretycznie mogłabyś wcześniej ze mna testować ps w ustawieniach zmień sobie domyślną godzine mierzenia temp to będzie ci zaznaczać pełne kropki. -
Niesia86 wrote:A ja dobrze widzę że masz 11 dzień po owu?
to teoretycznie mogłabyś wcześniej ze mna testować ps w ustawieniach zmień sobie domyślną godzine mierzenia temp to będzie ci zaznaczać pełne kropki.
Eh, no właśnie tu jest problem, o którym pisałam na temacie o interpretacji wykresu. Bo jak dla mnie, to ja owulkę miałam 27-28dc. Mam cykle 40 dniowe. Niestety tam dziewczyny albo nie wiedzą, albo nie chcą odpisać
Już zmieniam, dzięki.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Eh, no właśnie tu jest problem, o którym pisałam na temacie o interpretacji wykresu. Bo jak dla mnie, to ja owulkę miałam 27-28dc. Mam cykle 40 dniowe. Niestety tam dziewczyny albo nie wiedzą, albo nie chcą odpisać
Już zmieniam, dzięki. -
Ano właśnie i strasznie żałuję że nie była wtedy mierzona, bo by była w miarę jasność, ale po prostu nie miałam jak, bo spałam z teściami w jednym pokoju. I tak mam nadzieję, że się wstrzeliliśmy, chociaż jak dla mnie to w święta chyba bardziej powinien być spadek tempki?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
A no i właśnie koło 27-28dc pojawił się ból piersi, kłucie w jajnika no i mąż swierdził w czasie przytulania że "mam powódź".
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.