Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może wstzeliliscie się w sama owu wtedy podobno jest najwięcej śluzu u mnie osi zazwyczaj jest właśnie po tym spadku ten, na drugi dzień już temp mocno do góry. Ale każdy ma inaczej, ja przestałam już mierzyć, po prostu przytulamy sie co 2-3 dni
-
No właśnie jakby to nie mogło być takie proste, że każda ma tak samo, czarno na białym. Ile to się trzeba nakombinować. ja już nawet po przytulaniu klęczę tyłkiem do góry, co by wspomóc "podróż" do jajeczka. Paranoja.
Marta1990 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Zgredek wrote:Bella ja mierze pod pacha. Moje godziny to 5.45 a w przyszlym tyg bedzie 5.20 bo do pracy juz pojde.
Ja ten cykl traktuje jako probny ze względu na odstawione tabsy anty. Nie nastawiam sie na cuda.... oby nie trwalo to zbyt dlugo bo pewnie kazdy kolejny cykl.przyniesie mysli, emocje i parcie na już i sie zablokuje...
Pod pachą nie zalecam, to niestety najgorsze miejsce na obserwację temperatury i określenie owulacji. Najlepiej dowcipnie albo jak ktoś czuję dyskomfort to w ustach, głęboko przy ósemkach po jednej stronie, nie otwierając wcześniej ust przez 5'. Termometr obok łóżka tak żebyś mogła po niego sięgnąć bez gwałtownych ruchów, bo one mogą zwiększyć temperaturę W razie pytań służę radą, przerobilam obie metody -
Niesia86 wrote:No dobra, to czy któraś testuje w najbliższym czasie? Ja już obgryzam paznokcie i walczę ze sobą by nie robić testu, bo może za wcześnie. Planuje wytrwać do piątku chyba że @ się pojawi. Czy ktoś czeka na szpilkach tak jak ja? Byłoby mi raźniej
-
Niesia86 wrote:No dobra, to czy któraś testuje w najbliższym czasie? Ja już obgryzam paznokcie i walczę ze sobą by nie robić testu, bo może za wcześnie. Planuje wytrwać do piątku chyba że @ się pojawi. Czy ktoś czeka na szpilkach tak jak ja? Byłoby mi raźniej
Ja testuję 8-9 stycznia. Który masz dpo dzisiaj? -
Wróblowa wrote:Eh, no właśnie tu jest problem, o którym pisałam na temacie o interpretacji wykresu. Bo jak dla mnie, to ja owulkę miałam 27-28dc. Mam cykle 40 dniowe. Niestety tam dziewczyny albo nie wiedzą, albo nie chcą odpisać
Już zmieniam, dzięki.
Jak dla mnie miałaś owu nie wcześniej niż w 23dc. Mierzysz temperaturę o stałej godzinie? -
Wróblowa wrote:No właśnie jakby to nie mogło być takie proste, że każda ma tak samo, czarno na białym. Ile to się trzeba nakombinować. ja już nawet po przytulaniu klęczę tyłkiem do góry, co by wspomóc "podróż" do jajeczka. Paranoja.
To nie jest paranoja. Dziewczynom które np mają tylozgiecie to pomaga Albo np jeśli plemniki są słabsze to musi być ich jak najwięcej w czasie dni plodnych czyli seksujemy jak najwięcej -
Tak, mierzę zawsze o 6 rano. Dwa razy mi się zaspało, ale to był weekend, więc to dużo wyjaśnia. muszę się na przyszłość bardziej ogarnać. Dziś piersi chcą mi normalnie eksplodować.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Bella_Bella wrote:Mogło być już po owu Robisz testy owu?
Nie robię, ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić sobie i robić właśnie. Myślałam że jak bolą jajniki to właśnie jest owulka.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Bella_Bella wrote:Ja testuję 8-9 stycznia. Który masz dpo dzisiaj?
Czyli na tą chwilę testuję pierwsza. 6 stycznia będzie mój 31dc a mam cykle 24-30 dniowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 14:55
-
Niesia86 wrote:Nie mam pojecia. W tym cyklu poszłam na żywioł bez pomiarow temp i testow
I podobno tak jest najlepiej. na spontanie najczęściej wychodzi.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Niesia86 wrote:To tak jak ja. A kiedy testujesz?url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Wróblowa wrote:No właśnie jakby to nie mogło być takie proste, że każda ma tak samo, czarno na białym. Ile to się trzeba nakombinować. ja już nawet po przytulaniu klęczę tyłkiem do góry, co by wspomóc "podróż" do jajeczka. Paranoja.
Haha piątka! Ja za każdym razem leżę z nogami do góryBella_Bella, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
-
Niesia86 wrote:Nie mam pojecia. W tym cyklu poszłam na żywioł bez pomiarow temp i testow
Czyli na tą chwilę testuję pierwsza. 6 stycznia będzie mój 31dc a mam cykle 24-30 dniowe...
Ale widzę że serduszka ładne Trzeba być dobrej nadziei że spontan pomógłNiesia86 lubi tę wiadomość
-
Aika wrote:Haha piątka! Ja za każdym razem leżę z nogami do góry
Uff, dobrze że nie jestem jedyna.
A powiedzcie jak to jest, czy zawsze przy zagnieżdżaniu tempka spada?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ale w sumie mój gin powiedział kiedyś, że to serio wspomaga. kiedyś spojrzymy na nasze dzieci i się będziemy w duchu śmiać jak się matki gimnastykowaly
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.