Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Mozna sie przylaczyc? To nasz pierwszy cs. Termin @ mam na 12.01 wiec jeszcze troche. Od dzis zaczelam mierzyć temperaturę, nigdy wczesniej tego nie robiłam...
Mam jeszcze 25 lat(ur pod koniec stycznia), niespelna poltora rocznego synka Artura i jednego aniolka...
Obecnie siedzimy w domu bo od wczoraj synek ma grype bostonska:-(
Kciuki za was wszystkie!! -
Zgredek wrote:Hej. Mozna sie przylaczyc? To nasz pierwszy cs. Termin @ mam na 12.01 wiec jeszcze troche. Od dzis zaczelam mierzyć temperaturę, nigdy wczesniej tego nie robiłam...
Mam jeszcze 25 lat(ur pod koniec stycznia), niespelna poltora rocznego synka Artura i jednego aniolka...
Kciuki za was wszystkie!!
Witaj Przykro mi Ale miejmy nadzieje że jak najszybciej Wam się uda i wszystko skończy się dobrze I Tobie również powodzenia!
No i zdrówka dla małego -
Zgredek wrote:Hej. Mozna sie przylaczyc? To nasz pierwszy cs. Termin @ mam na 12.01 wiec jeszcze troche. Od dzis zaczelam mierzyć temperaturę, nigdy wczesniej tego nie robiłam...
Kciuki za was wszystkie!!Zgredek lubi tę wiadomość
-
Aika wrote:Marta95 ojjj naprawdę, mieliśmy spędzić z mężem wspaniałego sylwestra, małpa się już spóźniała a tutaj nagle takie zaskoczenie Ale staramy się nie panikować i się nie poddajemy Biorę ale chyba za mało Aleten cykl zaczynamy z lubrykantem wspomagającym Conceive plus Może coś da..
Biorę bromergon- 1,5 tabletki i powoli wchodzę na 2 miałam naprawdę wysoką- 1199 mU/l przy normach 78 - 492, cholerstwo się przyczepiło Zaczęłam brać bromka w zeszłym cyklu, niedługo idę sprawdzić czy coś daje, ale jak na razie tylko przedłużył mi się cykl A ile i jaki bierzesz ten olej?
Olej z wiesiolka w kapsułkach możesz brać, ja tak robię.Ale tylko do owulacji, później odstawiasz -
Kciuki za was wszystkie!!
Hej hej Mierzenie temperatury może naprawdę pomóc. Najlepiej termometr owulacyjny w jakim miejscu mierzysz? Musisz pamiętać, że po minimum 4h snu i bez wstawania z lozka, co dzień o tej samej godzinie -
marta95 wrote:Zawsze warto chwytać się wszystkiego co może tylko okazać się trafnym wyborem ja niestety mam tyle leków że chyba żołądek niedługo odmowi posłuszeństwa ale daje rade
Ja miewam dni ze jednorazowo biorę 7 Ale 5 z nich to witaminy więc chyba nie jest tak źle -
Niesia86 wrote:Klaudysss ja też 30, chyba jesteśmy tu starszyzną
Pocieszam Was, ze nie tylko wy! Ja mam 36 lat. Ale jak wspomniane bylo- wszystkie jestesmy piekne i mlode! A z kobietami jest jak z winem - im starsze, tym lepszemarta95, Niesia86 lubią tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Witam się ze wszystkimi Staraczkami!
Jestem tutaj nowa.
W pierwszą ciążę udało mi się zajść za pierwszym razem, niestety, nie trwała długo (w 6tc serce przestało bić), 15.11.2016 miałam zabieg łyżeczkowania.
Lekarze zalecają odczekać po zabiegu 2-3 miesiące i zacząć od nowa.
Nastawiam się pozytywnie i mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu dostaniemy zielone światło.
Póki co przechodzę serię badań... hormony w normie, nic nie wskazuje na przyczynę poronienia
Trzymam za wszsystkich kciuki!
-
Heh hej! Można dołączyć?url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏