Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to nazywam się Ania, mam 23 lata, kochającego męża od ponad roku, i wczoraj rozpoczął się nasz piąty cykl starań o malucha :)Małpa przyszła w sylwestra Mam hiperprolaktynemie i problemy z ilością śluzu płodnego. Mamy nadzieję że niedługo los się do Nas uśmiechnie i zostaniemy rodzicami
-
Aika wrote:No to nazywam się Ania, mam 23 lata, kochającego męża od ponad roku, i wczoraj rozpoczął się nasz piąty cykl starań o malucha :)Małpa przyszła w sylwestra Mam hiperprolaktynemie i problemy z ilością śluzu płodnego. Mamy nadzieję że niedługo los się do Nas uśmiechnie i zostaniemy rodzicami
bierzesz jakiś wiesiołek na ten śluz? osobiście przez jakiś czas sama go brałam i miałam więcej tego śluzu, teraz biorę raz na jakiś czas bo zapominam
na pewno niedługo się wam uda ! -
Aika wrote:No to nazywam się Ania, mam 23 lata, kochającego męża od ponad roku, i wczoraj rozpoczął się nasz piąty cykl starań o malucha :)Małpa przyszła w sylwestra Mam hiperprolaktynemie i problemy z ilością śluzu płodnego. Mamy nadzieję że niedługo los się do Nas uśmiechnie i zostaniemy rodzicami
Na pewno się zmieni Co bierzesz na zbicie prolaktyny? Co do małej ilości śluzu polecam olej z wiesiolka, ja biorę w kapsułkach i naprawdę się sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 23:55
-
Marta95 ojjj naprawdę, mieliśmy spędzić z mężem wspaniałego sylwestra, małpa się już spóźniała a tutaj nagle takie zaskoczenie Ale staramy się nie panikować i się nie poddajemy Biorę ale chyba za mało Aleten cykl zaczynamy z lubrykantem wspomagającym Conceive plus Może coś da..
Biorę bromergon- 1,5 tabletki i powoli wchodzę na 2 miałam naprawdę wysoką- 1199 mU/l przy normach 78 - 492, cholerstwo się przyczepiło Zaczęłam brać bromka w zeszłym cyklu, niedługo idę sprawdzić czy coś daje, ale jak na razie tylko przedłużył mi się cykl A ile i jaki bierzesz ten olej?
-
Aika, współczuje akurat w taki dzień gdzie można poszaleć nie tylko na parkiecie no ale miejmy nadzieję że szybko sobie pójdzie. Nowy cykl - nowe szanse wiesiołek bierz bierz, od razu nie pomaga słyszałam o tym żelu że całkiem spoko jest i nawet kilka staraczek teraz już mamusiek po żelu (chyba po żelu) zaszły więc działaj
-
marta95 wrote:Aika, współczuje akurat w taki dzień gdzie można poszaleć nie tylko na parkiecie no ale miejmy nadzieję że szybko sobie pójdzie. Nowy cykl - nowe szanse wiesiołek bierz bierz, od razu nie pomaga słyszałam o tym żelu że całkiem spoko jest i nawet kilka staraczek teraz już mamusiek po żelu (chyba po żelu) zaszły więc działaj
Dokładnie :@ Nowy cykl i nowy rok!
No właśnie ja też słyszałam i czytałam dużo dobrych opinii, tylko troche kosztuje Ale podobno wart -
nick nieaktualny