Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorien! Dziękuję i Tobie! piszesz się na mobilny manicure-bus?
Ea gratuluję. jako naczelna wrozka wątku wróżę matczyna przyszłośćKlekotowa, Lorien lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ea musi być. ale też rozumiem Twoje niedowierzanie.. ja też się staram juz 37 cykl i nagle jakby się okazało że zaskoczyło, to wypieralabym ta informacje
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Gigi wrote:1 Cs dlatego trochę się boję za szybko cieszyć zwłaszcza z tym bólem brzucha który mam
Gigi mi z chłopakami też udało się w 1 cyklach starań, w pierwszej ciąży mege pobolewał mnie jajnik ale to było normalne, brzuch tez musi boleć, macica się rozrasta. -
Byłam u gina i powiedział, że na szczęście to nie jest grzybek, popsikał czymś w środku, zapisał globulki i HSG wyznaczył na 16 marca. Tak więc proszę o skreślenie z 8.03, dam znać kiedy potem, ale to po HSG. A teraz wybaczcie brat ma urodziny więc trzeba świętować.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
EA wrote:Klekotowa, cieszę się, bardzo...ale też boje, jak w piątek zobacze że wynik znów prawidłowo zwiększył sie to chyba sie porycze z radości i to tak że sąsiedzi będą słyszeć Wiesz to jest tak, staramy sie już bardzo długo, grubo ponad dwa lata, i nagle dowiadujesz sie że jest, że "zaskoczyło"..i człowiek aż boi sie żeby to nasze marzenie nie znikneło jak mydlana bańka. Nie myślcie że nie doceniam i nie ciesze sie, bo w środku az chce krzyczeć z radości, a że nie jestem egoistką, a wręcz przeciwnie to mam takie życzenie żeby każda z nas w końcu doczekała sie dzidziusia
Boże, dokładnie tak wyobrażam sobie napływ tej radości... życzę Ci z całego serca by się udało. I tak bardzo Ci zazdroszczę.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
anciaa wrote:Gigi gratuluje już oficjalnie i cieszę się bardzo
A teraz melduje co u mnie po wizycie
Są dwa pęcherzyki na lewym jajniku!!! Dość duże bo mierzą 24 i 26, ale gin nie mówił nic że za duże tylko mi się tak wydaje. Endometrium ma 9 i jest podobno ładne. Dostałam od razu w klinice zastrzyk na pęknięcie pregnyl 5 tys i zalecenia, że mamy serduszkować dzisiaj, jutro i pojutrze. Cieszę się ogromnie bo jechałam trochę podłamana tym, że nic nie bolało i tylko czasami zakuł lewy jajnik a tu proszę jaka niespodzianka. Gin powiedział, że to dobrze że nie bolało i jest wszystko dobrze. Mam zrobić test 9 marca, jak wyjdzie pozytywny to mam iść na betę i progesteron. Jestem przesczęśliwa,że leki zadziałały!! Dziękuję Wam za kciuki i wsparcie Kochane moje :*******
Jaspis przepisz mnie proszę z 8 na 9 marca.
Super,trzymam kciuki :*anciaa lubi tę wiadomość
-
Ea a Ty miałaś jakieś problemy zdrowotne? Przepraszam bo może pisałaś, ale szczerze to nie nadrobilam
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa Ty zdolniacha jesteś, zapisuję się na szkolenie.
Zaraz wypijemy za Wasze zdrowe, zielone kropki i zdrowe, duże fasolki!Klekotowa lubi tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
nick nieaktualny