X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Klekotowa, cieszę się, bardzo...ale też boje, jak w piątek zobacze że wynik znów prawidłowo zwiększył sie to chyba sie porycze z radości i to tak że sąsiedzi będą słyszeć :) Wiesz to jest tak, staramy sie już bardzo długo, grubo ponad dwa lata, i nagle dowiadujesz sie że jest, że "zaskoczyło"..i człowiek aż boi sie żeby to nasze marzenie nie znikneło jak mydlana bańka. Nie myślcie że nie doceniam i nie ciesze sie, bo w środku az chce krzyczeć z radości, a że nie jestem egoistką, a wręcz przeciwnie to mam takie życzenie żeby każda z nas w końcu doczekała sie dzidziusia :)

Kochana nawet nie wiesz jak Cie dokładnie rozumiem...

wierzę, że będzie dobrze :)

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadaj floreczka! :)
    Ja też wypije za Wasze zdrowie ale ziółka :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    hahahah o przyszła ciotka Karolyna.... czyżby po treningu? :P

Skont wiedzialas o_O :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna ale bym wszamala kebsa mmmm.... :D

Karolyna lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Wróblowa - u mnie niestety endometrioza od lat, w styczniu zabieg usuniecia polipa, sprawdzili że jajowody mam śliczniutkie i słitaśne, a wlasnie obawialam sie że tam pozapychane wszystko. Więc jeszcze z szwami w pępku robiliśmy dzidzia haha :D ale podobno im wcześniej tym lepiej i jak widać się sprawdziło :D tzn oby..w piątek sie okaże :)
    Ea, a w jaki sposób wykryto u Ciebie endometriozę? Mogę zapytać jakie miałaś objawy?

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA, ja pamiętam jak robiłam test ciążowy ostatnim razem. Było 2 dni przed @, wieczór, akurat wróciliśmy z Budapesztu, mój S. pojechał po zakupy, a ja w tym czasie zrobiłam test. Druga kreseczka była bardzo blada i postanowiłam, że mu nie powiem, tylko rano zrobię kolejny. A on przyszedł, spojrzał na mnie i pyta się czy coś się stało i mi łzy poleciały. Biedak się wystraszył, a ja mu wtedy pokazałam test :) to była cudowna chwila.

Myślę, że jak Twój mąż wróci, to nie dasz rady tego ukryć.

Dżoana89, Klekotowa, Ro, Anna6 lubią tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:41

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Karolyna ale bym wszamala kebsa mmmm.... :D

Ooo zacny byl. Mieli na szczescie damskie porcje, wiec dqlej mi sie dobrze kojarzy

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    EA, ja pamiętam jak robiłam test ciążowy ostatnim razem. Było 2 dni przed @, wieczór, akurat wróciliśmy z Budapesztu, mój S. pojechał po zakupy, a ja w tym czasie zrobiłam test. Druga kreseczka była bardzo blada i postanowiłam, że mu nie powiem, tylko rano zrobię kolejny. A on przyszedł, spojrzał na mnie i pyta się czy coś się stało i mi łzy poleciały. Biedak się wystraszył, a ja mu wtedy pokazałam test :) to była cudowna chwila.

Myślę, że jak Twój mąż wróci, to nie dasz rady tego ukryć.

Zaraz się poryczę... najpiękniejsze chwile.

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Klekotowa, cieszę się, bardzo...ale też boje, jak w piątek zobacze że wynik znów prawidłowo zwiększył sie to chyba sie porycze z radości i to tak że sąsiedzi będą słyszeć :) Wiesz to jest tak, staramy sie już bardzo długo, grubo ponad dwa lata, i nagle dowiadujesz sie że jest, że "zaskoczyło"..i człowiek aż boi sie żeby to nasze marzenie nie znikneło jak mydlana bańka. Nie myślcie że nie doceniam i nie ciesze sie, bo w środku az chce krzyczeć z radości, a że nie jestem egoistką, a wręcz przeciwnie to mam takie życzenie żeby każda z nas w końcu doczekała sie dzidziusia :)
    EA, ja straciłam nasze marzenie pod koniec trzeciego miesiąca... i mimo że bardzo się bałam na początku to nie wyobrażam sobie żebym miała ileś tam czekać od potwierdzenia... ale nie że jakkolwiek Cię osądzam :) w życiu :) mówię jak myślę :) a każdy robi tak żeby być ze sobą w zgodzie :)
    Życzę Ci zatem w piątek wybuchu radości i żebyście się do końca cieszyli najpierw fasolkiem a potem bobaskiem <3

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja się pochwalę, w pn i wt też ćwiczyłam :) na pewno nie taki trening jak Karolyna ale od czegoś trzeba zacząć :) wszystko mnie boli ale to nic. Dziś jestem wykończona i nie dałam rady ćwiczyć, ale za to zabrałam mamusię na długi spacer.

Karolyna lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:42

• EA Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Skont wiedzialas o_O :D
    kochana po tym kebsie :P i weekendowych opowieściach o równowadze, tłuszczyku i tych tam różnych :P <3 bo jestem tego samego zdania... zbilansowana dieta to po jednym ciastku w każdym ręku :P

• Karolyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes i super. Zadnego przymusu :D

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrioza to coś co mnie straszyli... okazało się ze błędnie. Ale jak widzisz cuda się zdarzają. :) bardzo się cieszę. :)

Dżoana89 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • EA Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Jaspis lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prze-pra-szam, a gdzie reka na szampana ?

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA, paskudna choroba. Trochę o niej czytałam, sama czasem się zastanawiam, czy jej nie mam, ale mój ginekolog na razie tego nie bierze pod uwagę.
    No ale ważne, że finał zapowiada się z Happy endem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Prze-pra-szam, a gdzie reka na szampana ?
    szampan z butelki jak już opieprzysz oba ciastka :D :P

Jaspis lubi tę wiadomość

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ