Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
EA wrote:Klekotowa, cieszę się, bardzo...ale też boje, jak w piątek zobacze że wynik znów prawidłowo zwiększył sie to chyba sie porycze z radości i to tak że sąsiedzi będą słyszeć Wiesz to jest tak, staramy sie już bardzo długo, grubo ponad dwa lata, i nagle dowiadujesz sie że jest, że "zaskoczyło"..i człowiek aż boi sie żeby to nasze marzenie nie znikneło jak mydlana bańka. Nie myślcie że nie doceniam i nie ciesze sie, bo w środku az chce krzyczeć z radości, a że nie jestem egoistką, a wręcz przeciwnie to mam takie życzenie żeby każda z nas w końcu doczekała sie dzidziusia
Kochana nawet nie wiesz jak Cie dokładnie rozumiem...
wierzę, że będzie dobrze -
EA wrote:Wróblowa - u mnie niestety endometrioza od lat, w styczniu zabieg usuniecia polipa, sprawdzili że jajowody mam śliczniutkie i słitaśne, a wlasnie obawialam sie że tam pozapychane wszystko. Więc jeszcze z szwami w pępku robiliśmy dzidzia haha ale podobno im wcześniej tym lepiej i jak widać się sprawdziło tzn oby..w piątek sie okażestarania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualnyEA, ja pamiętam jak robiłam test ciążowy ostatnim razem. Było 2 dni przed @, wieczór, akurat wróciliśmy z Budapesztu, mój S. pojechał po zakupy, a ja w tym czasie zrobiłam test. Druga kreseczka była bardzo blada i postanowiłam, że mu nie powiem, tylko rano zrobię kolejny. A on przyszedł, spojrzał na mnie i pyta się czy coś się stało i mi łzy poleciały. Biedak się wystraszył, a ja mu wtedy pokazałam test to była cudowna chwila.
Myślę, że jak Twój mąż wróci, to nie dasz rady tego ukryć.Dżoana89, Klekotowa, Ro, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Jaspis wrote:EA, ja pamiętam jak robiłam test ciążowy ostatnim razem. Było 2 dni przed @, wieczór, akurat wróciliśmy z Budapesztu, mój S. pojechał po zakupy, a ja w tym czasie zrobiłam test. Druga kreseczka była bardzo blada i postanowiłam, że mu nie powiem, tylko rano zrobię kolejny. A on przyszedł, spojrzał na mnie i pyta się czy coś się stało i mi łzy poleciały. Biedak się wystraszył, a ja mu wtedy pokazałam test to była cudowna chwila.
Myślę, że jak Twój mąż wróci, to nie dasz rady tego ukryć.
Zaraz się poryczę... najpiękniejsze chwile.Jaspis lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualnyEA wrote:Klekotowa, cieszę się, bardzo...ale też boje, jak w piątek zobacze że wynik znów prawidłowo zwiększył sie to chyba sie porycze z radości i to tak że sąsiedzi będą słyszeć Wiesz to jest tak, staramy sie już bardzo długo, grubo ponad dwa lata, i nagle dowiadujesz sie że jest, że "zaskoczyło"..i człowiek aż boi sie żeby to nasze marzenie nie znikneło jak mydlana bańka. Nie myślcie że nie doceniam i nie ciesze sie, bo w środku az chce krzyczeć z radości, a że nie jestem egoistką, a wręcz przeciwnie to mam takie życzenie żeby każda z nas w końcu doczekała sie dzidziusia
Życzę Ci zatem w piątek wybuchu radości i żebyście się do końca cieszyli najpierw fasolkiem a potem bobaskiem -
no ja się pochwalę, w pn i wt też ćwiczyłam na pewno nie taki trening jak Karolyna ale od czegoś trzeba zacząć wszystko mnie boli ale to nic. Dziś jestem wykończona i nie dałam rady ćwiczyć, ale za to zabrałam mamusię na długi spacer.
Karolyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endometrioza to coś co mnie straszyli... okazało się ze błędnie. Ale jak widzisz cuda się zdarzają. bardzo się cieszę.
Dżoana89 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
EA, paskudna choroba. Trochę o niej czytałam, sama czasem się zastanawiam, czy jej nie mam, ale mój ginekolog na razie tego nie bierze pod uwagę.
No ale ważne, że finał zapowiada się z Happy endemstarania od Maja 2016, 28lat,
nick nieaktualny