Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Blueyes wrote:Agu92 ale przecież to dopiero kilka dni po owu z tego co widzę na Twoim wykresie.
Zgadza się, teraz te plamienia będą się ciągnąć aż do @. Nie jest to na pewno implantacja tylko takie przedokresowe "brudzenie". -
Agu, hahaha to jeszcze musicie na mnie poczekać
Klekotku, no ja z tym wzrostem i 44kg wagi plus Wróbel 100kg to wygląda jak flip i flap dlatego chodzę na obcasach bo się burzy że inaczej to wygląda jakby z córką szedłKlekotowa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Blueyes, może i nie ma, ale jak przygniecie to później chodzę jak placek
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Tak i ginekologicznie wszystko w normie, owulka jest, pęcherzyki pękają. Martwi mnie drożność tylko, bo miałam kiedyś operację i może coś mi tam pokićkali w brzuchu... Nie wiem. Mam guzki na tarczycy ale kontrolowane, tsh książkowe, inne hormony też były w normie ale dawno nie badałam, mam zrobić badania za 2 miesiace jeśli nie zajdę A te plamienia zaczęły się dopiero jak zaczęłam obserwować swój cykl, wcześniej ich w ogóle nie miałam
-
nick nieaktualny
-
OLAM86 wrote:Ewi tsh mam 0,09
Ale wiem to od bardzo niedawna. jeszcze się nie leczę. Jtro mam kolejna wizyte u kolejnego endokrynologa -
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Wróblowa... PIŁAŚ? nie pisz!
Bo pieprzysz głupoty!
Żadna w tym wątku nie zostanie bez fasolki... i przywołuję Cię do porządku
Wróbelku, Wam to się za cierpliwość medal należy i doczekacie się w końcu domu pełnego dziecięcego śmiechu
Wszystkie się doczekacieKarola27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Jeśli ktoś ma zostać bez fasolki, to ja się zgłaszam - jeśli mi tylko ktoś zagwarantuje, że wszystkie będziecie mamusiami. A wierzę w to bardzo mocno.
Wróbelku, Wam to się za cierpliwość medal należy i doczekacie się w końcu domu pełnego dziecięcego śmiechu
Wszystkie się doczekacieJaspis, Dżoana89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sun81 wrote:Dziewczyny, jesli TSh wyszlo mi 5,23 a norma jest do 4,2 co to moze oznaczac ??? Dzikeuje
Lekka niedoczynność albo masz niedobory jodu. Nie ma się czym przejmować (to niedużo ponad normę) ale koniecznie trzeba być pod kontrolą endo i zobaczyć dokładnie co się dzieję.