Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agu92 wrote:Tak i ginekologicznie wszystko w normie, owulka jest, pęcherzyki pękają. Martwi mnie drożność tylko, bo miałam kiedyś operację i może coś mi tam pokićkali w brzuchu... Nie wiem. Mam guzki na tarczycy ale kontrolowane, tsh książkowe, inne hormony też były w normie ale dawno nie badałam, mam zrobić badania za 2 miesiace jeśli nie zajdę A te plamienia zaczęły się dopiero jak zaczęłam obserwować swój cykl, wcześniej ich w ogóle nie miałam
a jak Twoja prolaktyna? miałaś robioną? -
agu92 wrote:Tak i ginekologicznie wszystko w normie, owulka jest, pęcherzyki pękają. Martwi mnie drożność tylko, bo miałam kiedyś operację i może coś mi tam pokićkali w brzuchu... Nie wiem. Mam guzki na tarczycy ale kontrolowane, tsh książkowe, inne hormony też były w normie ale dawno nie badałam, mam zrobić badania za 2 miesiace jeśli nie zajdę A te plamienia zaczęły się dopiero jak zaczęłam obserwować swój cykl, wcześniej ich w ogóle nie miałam
Agu92 a badałaś progesteron?
Ja też się na dzisiaj żegnam.
Dobranoc! -
Witam wszystkie :*
Nadrobiłam !!! Od 423 str. Szok, ile potraficie napisać
Gratuluję zafasolkowanym :*
Za testujące zaciskam kciuki :*
Anciaa super wiad. Wierzę, że się uda :*
Wróblowa paznokcie super !!!
( tego nie mogłam zostawić bez koment. )
DobranocKlekotowa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Czyli to ta tzw biochemiczna? Test pozytywny, beta pozytywna i @ dzień po spodziewany terminie?
Ja to wiedziałam już wczoraj wieczorem. Nie żebym sobie wykrakala ale było mi tak zimno jak zawsze przed @. Już nawet bałam się mierzyć tempki. Bolała mnie głowa i brzuch znacznie bardziej.
Jak zasypiam to trzaslam się z zimna i już to wiedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 05:18
-
Frosch wrote:Gigi nie znam sie na tym ale to co najmniej dziwne
Może ta beta mi już spadała od kilku dni?
Kurcze nie wiem.tylko dlaczego ten test wczoraj wyszedł pozytywny... Nie był to taki bladzioch jak czasami dziewczyny dodają że trzeba się drugiej kreski dopatrywac. Tylko ona była nie taka mocna ale była...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 05:19
-
Wlasnie przeczytałam ze w ciagu pierwszych 6-ciu tygodni od zapłodnienia niepowodzenia dotyczą blisko 60% ciąż i jesli dzieje sie to stosunkowo wcześnie to kobiety nawet o tym nie wiedza bo @ przychodzi mniej więcej w terminie :o nie wiedziałam o tym i ze jest to naturalna obrona organizmu który odrzuca "pomylki matki natury" tak to zostalo ujęte... Natomiast nic nie wyjaśnia pozytywnego sikanca bo przeciez stężenie hcg w moczu jest dużo niższe niż we krwi no ale to tez zalezy od czułości testu (tego dowiedziałam sie tutaj
-
Gigi wrote:Czyli to ta tzw biochemiczna? Test pozytywny, beta pozytywna i @ dzień po spodziewany terminie?
Ja to wiedziałam już wczoraj wieczorem. Nie żebym sobie wykrakala ale było mi tak zimno jak zawsze przed @. Już nawet bałam się mierzyć tempki. Bolała mnie głowa i brzuch znacznie bardziej.
Jak zasypiam to trzaslam się z zimna i już to wiedziałam
Ja teraz tez tak mialam beta 16 a dwa dni później spadła do 10..
Przykro mi ;(