Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEA wrote:Klekotowa - niestety mam takie przeczucia...bo czasem lekko mnie bolą jajniki, nie tam mocno jak kilka dni temu ale je czuje, i zero okresu. Po biochemicznej kilka cykli odpada jeżeli chodzi o starania...?
Głowa do góry - może jeszcze skoczy ta betka... czekaj do poniedziałku... postaraj się nie myśleć o najgorszym.. -
EA tulę Cię mocno ;* Po biochemicznej można starać się od razu jeśli ginekologicznie jest wszystko ok Czasami kobiety mają biochemiczną i o tym w ogóle nie wiedzą bo krwawienie jest w terminie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 18:57
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A no faktycznie mówiła. No nic, trza czekać. Aż mi się płakać chce jak sobie pomyślę co musi przechodzić.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Dżoana,mogłabyś mi wysłać namiary na tego lekarza? Może być na priv
Jaspis, mówisz - masz:
https://www.medyk.rzeszow.pl/lekarz/lek-ulman-diariusz.html
Przyjmuje również w szpitalu ProFamilia w Rzeszowie.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
Jaspis, próbowałam dodać CIę do grona przyjaciółek, by potem napisać wiadomość prywatną, ale nie mogę. Masz tę opcję zablokowaną?
u innych dziewczyn wyświetla mi tę możliwość.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII