Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cziktaaa wrote:Ale Ci dobrzeeeee.....ja też chcem tak wogóle marzy mi się zajść w ciąże i iść na L4....natychmiast...."Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Cześć Dziewczyny - to znowu ja
Od 4 miesięcy na śluz biorę wiesiołek, ale wczoraj mój gin stwierdził, że nie wiele się zmieniło i śluzu jest nadal za mało. Zapisał mi jeszcze wit B6 (10 tabletek dziennie) i Maca. Któraś z Was brała dodatkowo wit. B6 lub Macę? Jakieś spostrzeżenia? -
MilliSBB wrote:Testuj!Tymbardziej,ze się spóźnia!Znalazłam obrazki z szyjka i faktycznie nisko położona tzn długa.Taka powinna być w ciąży,ale wiadomo u każdej wygląda to inaczej.Trzymam kciuki za Twoje testowanie
Ja w ciąży miałam szyjkę wysoko cały czas. -
elpiss87 wrote:Cześć Dziewczyny - to znowu ja
Od 4 miesięcy na śluz biorę wiesiołek, ale wczoraj mój gin stwierdził, że nie wiele się zmieniło i śluzu jest nadal za mało. Zapisał mi jeszcze wit B6 (10 tabletek dziennie) i Maca. Któraś z Was brała dodatkowo wit. B6 lub Macę? Jakieś spostrzeżenia?
Ja biorę magnez z B6, nie wpływa na śluz u mnie. -
A jak jest ze śluzem, jak jest, później znika i nagle się pojawia?
W 6dc rozciągliwy, test owu z dwoma krechami. Dzisiaj 8dc, sucho, test negatywny. I zaraz będzie typowy 14ty i znowu mnie zaleje.
Pozdro z pracy, też mi się marzy L4 i święty spokój ;] -
cziktaaa wrote:Ale Ci dobrzeeeee.....ja też chcem tak wogóle marzy mi się zajść w ciąże i iść na L4....natychmiast....
Też na to czekam:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Bella_Bella wrote:Ja w ciąży miałam szyjkę wysoko cały czas.
Z tą szyjką to chyba nie ma reguły,niektóre mają nisko ,niektóre wysoko.
Moja wczoraj prawie wyskakiwała,a dziś poszła trochę w górę.
Wcale nie czekam na @"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Co do L4 w ciąży,moje dwie znajome w grudniu miały kontrole z ZUS właśnie ze względu na L4 ciążowe.
Moja też i uznali że niesłusznie i ogólnie sprawa była w sądzie bo od 4 miesiąca zawiesili jej wypłate świadczeń ale Ona ją wygrała całe szczęście... -
cziktaaa wrote:Moja też i uznali że niesłusznie i ogólnie sprawa była w sądzie bo od 4 miesiąca zawiesili jej wypłate świadczeń ale Ona ją wygrała całe szczęście...
Szczyt chamstwa stresować tak kobietę w ciąży.
Niech się zajmą tymi co naprawdę wyłudzają renty itd -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Pamiętacie jak pisałam ze mam serowsty śluz? Myślałam że infekcja. 11dc prawdopodobnie była owulacja 12dc zrobił mi się ten śluz. 14 dc poczułam mega mokro w gaciach a tam wylecialo mnóstwo tych uplawow. I od 15dc zwykły lepki śluz
Pamiętamy:)
Ja praktycznie od teoretycznej owulki (teoretycznej bo lekarka powiedziała ,że cykl będzie bez owu-a progesteron wskazuje,że jednak była)miałam taki lepki biały,czasem wodnisty.Od wczoraj szyjka "zaczopowana" śluzem mega gęstym jak klej."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
cziktaaa wrote:Moja też i uznali że niesłusznie i ogólnie sprawa była w sądzie bo od 4 miesiąca zawiesili jej wypłate świadczeń ale Ona ją wygrała całe szczęście...
Całe szczęscie.Kontrolują teraz bo szukają kasy.Wiem też ,że kobiety w ciąży nadużywają czasem swojego stanu."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
o matko pierwsze słyszę o kontrolach ciężarnych na L4. No świat się kończy. I co mają na celu takie kontrole? Sprawdzenie czy kobieta faktycznie jest w ciąży czy czy jest w ciąży i może pracować jak zwykły człowiek?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:o matko pierwsze słyszę o kontrolach ciężarnych na L4. No świat się kończy. I co mają na celu takie kontrole? Sprawdzenie czy kobieta faktycznie jest w ciąży czy czy jest w ciąży i może pracować jak zwykły człowiek?
Monijaa chyba to drugie:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs