Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaspis, ja mam 36 lat i starania o pierwsze dzieciatko ...
i zamierzam miec przynajmiej 2.
Więc nie mów tutaj o latach !!!)))
Jaspis lubi tę wiadomość
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
Dzięki dziewczyny. Chyba pogadam z gin o usunięciu jej.
Jaspis piaczteczka też uwielbiam skrzydełka z KFC. mm mm aż narobiłaś mi smakaJaspis lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Witam ponownie
. Udało się szybko nadrobić Wasze wpisy
.
Ja się zastanawiam nad seria prostych ćwiczeń żeby lepiej się czuć. Ostatnio podpatrzylam takie tylko z przysiadami i z czymś tam jeszcze co pozornie wydaje się proste chociaż koleżanka z pracy po pierwszym dniu to mówiła ze wysiada :p
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Blueyes wrote:Plinka a jak Ty się w ogóle czujesz?
Dziękuję, ogólnie czuję się dobrze. Czasami rzuci mnie tylko na kolana nad porcelaną. Zauważyłam że ostatnio coraz szybciej się męczę.dziś zabrałam się za mycie okien i 2 okna mylam prawie przez pół dnia, a ma koniec zaczął padać deszcz i tyle z mojej pracy zostało. -
Dziewczyny, raport
30 dzień cyklu. Cykle mam 28 dniowe. Szyjka w miarę wysoko i zamknięta. Nie piszcie proszę, że to pewno ciąża itd bo mam mocno niepewne uczucia i nie chce się nakręcać
Wychodzę z założenia, że mój okres może się spozzniac dzień w tą, albo w tą - taka natura
) A jak dostanę dziś w nocy (bo on zawsze w nocy atakuję) to ovu zaznaczy mi cykl 29 dniowy więc właśnie dzień opoznienia... Także.... czekamy na noc :)A za wszystkie kciuki baaaaardzo dziękuję, rzadko spotyka się tak życzliwych ludzi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 20:01
Frosch, Lorien, Anna6 lubią tę wiadomość