Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cziktaaa wrote:Wooooow !!! Jak to zrobiłaś ?Celebrytką może jakąś jesteś i sie nie chwalisz
Mi też się podobało ale pół filmu sie upłakałam
no bo był śmieszny bardzo ten film haha xD też płakałam że śmiechu ; p
Nie, nie jestem celebrytką ale mam znajomości w Gazecie Wyborczej -
Wróblowa wrote:o! czyżby jakiś ambitniejszy polski film? może namówie małżonka na seansik.
a iludniowe masz cykle?
U mnie to wcale dziwota by nie była, przy niektórych 46 dniowych cyklach.
Czytałam że zioła troche te cykle mogą skrócić. Liczę na to, że mi zejdzie z cyklu chociaż parę dni.
nie, to komedia o przyjaźni z jednym smutnym wątkiem :d
ogólnie smieszny, pozytywny film...
jednak można wyciągnąć z niego jakieś wnioski... co to znaczy prawdziwa przyjaźń -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wracam z pracy. Jezu, jeszcze tyle dni do bety. Muszę sobie znaleźć zajęcie, bo jak nie mam ci robić to tylko o tym myślę.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dziewczyny,ale znowu naskrobałyście:)
U mnie @ nadal brak.W sumie jeszcze się nie spóźnia ,powinien być jutro.Test
robiony wczoraj negatyw
A u Was jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 16:44
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Kimmy wrote:Ja dzisiaj zatestowalam i był bladzioch ale taki ledwo ledwo widoczny. Byłam na becie także po południu wszystko się okaże"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Witam,
Mogę dołączyć?
1cs
11dc było przytulanie a 14dc gin powiedział ze już po jajeczkowaniu i przy lewym jajniku jest ciałko żółte więc mam nadzieję, @ ma być 25 i mam nadzieję że wytrzymam z testowaniem bo z dnia na dzień odkładam kupienie testu -
Morenadenna wrote:Ile dni?masakryczne to czekanie,ja mam właśnie okres a już myślę o becie:)
Mam iść 25 stycznia. Jeszcze cały tydzieńTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Kimmy wrote:Jestem! Dziewczyny jestem w ciąży!
Beta 86!
w którym dniu cyklu testowałaś?Kimmy lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Kimmy wrote:25dc. Według mnie to 12dpo według ovu 11dpo
Jak długie cykle?
Przepraszam kochana ,że o tyle rzeczy pytam:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Kimmy ,a jakieś objawy miałaś?
Jak długie cykle?
Przepraszam kochana ,że o tyle rzeczy pytam:)
Cykle 25dniowe najczęściej. Chociaż 3 miesiące temu miałam 32dniowy.
-
Cześć!
3 CS
Owulacja była 11.01.czyli 24 DC...wskazywała na to temperatura, testy ovu, ból.
Wczoraj była u gin. zrobiła mi usg i stwierdziła, że nic nie ma. NIC...ani ciała żółtego...po prostu pusto Czy to oznacza,że cykl był bezowulacyjny?
Okres powinnam mieć za dwa dni, i już miałam małe nadzieję, bo zawsze nawet tydzień przed bolą mnie piersi, a teraz nic, a nic. W kilka minut moje nadzieje się rozwiały -
Kimmy wrote:Z objawów to mam tylko wrażliwe piersi. Ale to u mnie przed każdą @ tak jest. Objawów typowo ciążowych raczej jeszcze nie mam
Cykle 25dniowe najczęściej. Chociaż 3 miesiące temu miałam 32dniowy.
Naprawdę ogromnie się cieszę!
Odwiedzaj nas czasem!i zdawaj relację jak się czujesz,i co z fasolką!Kimmy lubi tę wiadomość
34cs