Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Blueyes mam do odebania wyniki z 22dc i do zrobienia w 26 dniu cyklu.
reszte badan mam zrobić w 3 dniu miesiączki, dlatego na razie nie umawiam wizyty, bo nie wiem jak długo będę czekać na ostatnie wyniki, bo jest tak dużo badań do przeprowadzenia.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
OLAM86 wrote:Szygas to co mówisz mozna bardzo łatwo sprawdzić. Gigi i niejedna dziewczyna tak miały ... najpierw beta wysoko, potem spada . Diagnoza łatwa do postawienia .
-
Blueyes wrote:Szygas a żona ma monitoring? Kurczę, strasznie Wam współczuję... nie mam pojęcia co Wam doradzić....
tzn gorsze przypadki bywały a u nas lipa,
moze przez wiek( ja 34 zona 33) -
OLAM86 wrote:Szygas nie to miałam na myśli. Beta 1 oznacza ze ciazy nie ma i nie było ... wiec nie doszło do wczesnegoporonienia.
-
OLAM86 wrote:Szygas ja tez ekspertem nie jestem. Mowie tak bo doskonale znam taki wynik. W tym miesiacu miałam podobny.
na chwilę obecną biorę MACA Wit D i Wit C -
Kochane potrzebuje porady czy jest wsrod Was starajaca sie o 3 dziecko po dwoch cesarkach.
Byłam u lekarza dzisiaj i powiedzial ze odradza mi starania o 3 dziecko ze wzgledu na cienka blizne po cc. Moja blizna ma 3mm jak to jest u Was??
Za tydzien w środe mam wizyte u inego lekarza zobacze co on mi powie. W tej kwestii nie zamierzam ufać tylko jednemu lekarzowi. Nie odpuszcze tak łatwo możliwości starania sie o 3 dziecko... -
Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Ale postanowiłam zrobić sobie przerwę na luty
Myślałam że poskutkowało to dzidzią bo spóźniał mi się @ ale niestety nic z tego
Zobaczymy jak teraz będzie
Opowiadajcie co się działo gdy mnie nie było -
Aika wrote:Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Ale postanowiłam zrobić sobie przerwę na luty
Myślałam że poskutkowało to dzidzią bo spóźniał mi się @ ale niestety nic z tego
Zobaczymy jak teraz będzie
Opowiadajcie co się działo gdy mnie nie było
U nas dużo nowych staraczek,mamy też mężczyznę na forum:-)szygas lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Znowu zalatany dzień ale w końcu w domu.
@ daje się we znaki i to konkretnie. Z moim Lubym zamowilismy ten żel conceive i zobaczymy czy to cos da. Powiem szczerze ze mam taka wewnętrzną cicha nadzieje ze jednak pomoże
.
Czesc Aika.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.