Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, ale jazda z tym kierunkiem. :o
Ej powiedzcie mi jedno, bo byłam w tualecie, i się oczywiście kontrolnie zbadałam. dziwnie się czuję, bo boli mnie dziwnie podbrzusze a to dopiero 13dc.. na moje długie cykle jak wiecie to na owu za wczas... śluz mam wodnisty, nierozciągliwy, troche taki mlecznobiały. Miałyście tak kiedyś? :<
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Myśmy również tak z Mężem odkładali w czasie ciążę.. A bo studia, a bo coś tam.. A gdyby tak szczerze człowiek pomyślał, to nigdy nie byłoby odpowiedniego momentu na ciążę.
Zdecydowanie nie jesteście za starzy :* Ja się urodziłam w 42 roku życia mojej mamuśki. Tylko fakt faktem, w ich przypadku to była niemalże produkcja . Jestem 7 i ostatnia. Taki odmładzający przypadek
A ja jestem 6 z kolei i ostatnia Moja najstarsza siostra skończy w tym roku 41 lat a ja 26 lat I jestem rocznik 91 -
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Fajnie być najmłodszym w tak licznej gromadce jednak nie zawsze. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest tak, że Ci najstarsi traktowali mnie zawsze jak swoje dziecko (bo w tym samym wieku mają swoje dzieciaki). Między mną i najstarszą siostrunią jest 21 lat różnicy Zresztą karmiła mnie swoim cycem jak byłam czasami pod jej opieką. Darłam się więc co miała zrobić?
No dokładnie między córką mojej siostry a mną jest 5 lat różnicy więc rozumiem co piszesz i co czujesz....dodatkowo moja mama np nie wie o moich problemach z niepłodnością bo dla niej to jest oczywiste że jak kobieta chce dziecko to odrazu zachodzi w ciąże i nawet kiedyś mi mówiła że jak ona chciała "pobrykać " z ojcem to nie mogła bo odrazu w ciąże zachodziła więc ja nawet nie staram sie jej o tym mówić bo by zapewne przekonana była że to wina mojego męża...ehh -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Wow, ale jazda z tym kierunkiem. :o
Ej powiedzcie mi jedno, bo byłam w tualecie, i się oczywiście kontrolnie zbadałam. dziwnie się czuję, bo boli mnie dziwnie podbrzusze a to dopiero 13dc.. na moje długie cykle jak wiecie to na owu za wczas... śluz mam wodnisty, nierozciągliwy, troche taki mlecznobiały. Miałyście tak kiedyś? :<
Umówiłam się do innego gina. Tego, co byłam prywatnie i byłam z niego mega zadowolona, tyle, że udało mi się na marzec na nfz. -
Ewcia_92 wrote:Moja wie o problemie z jakim się borykam, ale nic nie doradzi, nie pomoże. Wstydzi się rozmawiać ze mną na takie tematy. Ale ratuje mnie teściowa złota kobieta - nie taka jak z dowcipów
U mnie wiedzą tylko mama, siostra i chrzestna. I to tylko dlatego, że to te trzy kochane kobiety popchnęły mnie na pierwszą wizytę w klinice. Z teściową nie umiałabym o tym rozmawiać.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyJa Ci powiem, że z teściową mam na prawdę dobry kontakt. Nigdy wcześniej nawet nie pomyślałabym, że tak się w ogóle da No bo z teściową?! No jak?!
Mało tego, to dzięki niej funkcjonuję w tym temacie, bo to ona mnie podnosi na duchu. Wspiera słowem i czynem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:37
-
Ewcia_92 wrote:Ja Ci powiem, że z teściową mam na prawdę dobry kontakt. Nigdy wcześniej nawet nie pomyślałabym, że tak się da
Mało tego, to dzięki niej funkcjonuję w tym temacie, bo to ona mnie podnosi na duchu. Wspiera słowem i czynem.
Ja swoją bardzo lubię, ona mnie też, ale dla mnie to mimo wszystko bariera nie do pokonania. A z Mamą mogę rozmawiać otwarcie, bo jest najlepsza na świecie.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Gratuluję takiego kontaktu z mamą! Czego mega zazdroszczę...
Moja Mama jest pod tym względem naprawdę wyjątkowa. Od zawsze mogłam jej powiedziećo wszystkim. Nigdy nie nie oceniała. Zawsze była dla mnie oparciem. Chciałabym być taka sama dla swoich dzieci.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
cziktaaa wrote:A ja jestem 6 z kolei i ostatnia Moja najstarsza siostra skończy w tym roku 41 lat a ja 26 lat I jestem rocznik 91"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
annde wrote:Moja Mama jest pod tym względem naprawdę wyjątkowa. Od zawsze mogłam jej powiedziećo wszystkim. Nigdy nie nie oceniała. Zawsze była dla mnie oparciem. Chciałabym być taka sama dla swoich dzieci."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Też bym tak chciała...moja niestety ocenia,nie wspiera,twierdzi ,że mój problem z zajsciem w ciążę jest spowodowany moimi czynami sprzed bardzo długiego czasu...