Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Elpis wrote:Witajcie:) jestem nowa na Ovu,lecz juz nie taka nowa w staraniach(26 cykl bez rezultatu). Aktualnie jestem na etapie wysokiej prolaktyny,Bromergonu 1x1 na noc,Ovarinu 2x1 i Duphastonu od 16 do 25 dnia cyklu. To moj pierwszy cykl z takim zestawem(procz duphastonu bo do tego jeszcze nie doszlam), póki co znoszę go dość ciężko. Czy któraś z Was miała podobnie?
Postaram się nadrobić to,co piszecie i nieco Was poznać
Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swego grona.
Pozdrawiam
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyKochane moje, nie mogę nawet czytać tego jak wyglądają związki niektórych z Was.. To jest okropne.. Udusiłabym się w takiej relacji..
Iwonka, nie możesz brać całej winy na siebie. Uwierz, że to nie w Tobie leży problem! Kobieta nie ma być służącą pana i nie możemy się na to zgadzać!! Przepraszam, że to powiem, ale skoro nie potrafi opanować swoich instynktów i przede wszystkim zrozumieć Ciebie to niech zafunduje sobie dmuchaną lalę i z nią śpi..
Chorowitek wita się z Wami cieplutko! :*.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 14:18
-
Iw-onka szkoda, że nie ma tutaj zawodowego psychologa, który by doradził zawodowo, ale jesteśmy my:) Czytałam kiedyś książkę W co grają ludzie Eric Berne polecam i to co napisałaś o swoim mężu jasno wskazuje, że gra z Tobą w jedną z tych gier Pan Idealny Panna Nikt jest to niestety bardzo niebezpieczna zagrywka z jego strony i celowa wykorzystuje Twoje problemy i nieszczęśliwe dzieciństwo a tak naprawdę sam jest egocentrycznym i egoistycznym człowiekiem, który ma ze sobą bardzo poważny problem i moim zdaniem nie poradzisz sobie z tym sama a on pewnie dumny paw do psychologa nie pójdzie. Zniszczy Twoje poczucie wartości i jeszcze zwali wszystko na Ciebie znam takie zagrywki, ponieważ mąż ma takiego znajomego. Siedział sobie w Polsce dziewczyna go utrzymywała pracowała za granicą a on tylko bąki zbijał ponad 30 lat na karku na małżeństwo nie gotowy na dziecko też nie. Byli ze sobą ponad 15 lat aż w końcu go zostawiła i teraz układa sobie życie z innym facetem i jest szczęśliwa. Ostatnio mi powiedział, że on bardzo dobrze czułby się w lesie jako samotnik to mu powiedziałam, że ma brać namiot i wy...., nie zawracać dupy kolejnym dziewczynom bo swoim podejściem zepsuje życie każdej
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
witam, mam pytanko we wtorek o 17 mam wizyte u ginekologa w klinice badania nieplodnosci. Aktualnie mam owulaje, moge jeszcze w poniedzialek rano serduszkowac ??? dziekuje dziewczyny i witam wszystkie nowe
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc -- 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
Cześć dziewczyny
Jak poczytałam o tych niektórych związkach, to jakbym o moim poprzednim małżeństwie czytała. Po 10 godzinach pracy powrót do domu i gonienie do garów bo zaraz znajomi przyjdą a rano fochy ze nie ma czystych skarpetek. Któregoś dnia powiedziałam dość i stwierdziłam, że dla moich dzieci będzie lepiej jak będę samawyszło tak ze 3 lata pózniej poznałam mojego ukochanego i teraz wiem, jak związek powinien wyglądać
nie muszę prosić, wymuszać niczego krzykiem, sam widzi jak mam gorszy dzień, obiad ugotuje, śniadanko do łóżka przyniesie i lekcje z młodym odrobi. Tak prawdę mówiąc od dwóch lat mieszkamy razem i nie było sytuacji, żebyśmy sie pokłócili, żebym przez niego płakała, a już o fachach i nieodzywaniu się do siebie nie ma mowy. Jak cos nie pasuje mówimy sobie otwarcie i po problemie
-
Nie wyobrażam sobie takich relacji...ja mam przecudownego męża.nie powiem czasami tak się kłócimy ze potrafimy całe noce płakać ale szybko się godzimy.nie wyobrażam sie nie odzywać do męża dluzej niż 10 min.on jest moim przyjacielem.kochankiem i doradcą.nie wyobrażam sobie życia bez niego
gotuje.sprząta i dzieckiem sie zajmuje. A temperament mamy taki sam
i lubimy to samo w sypialni wiec jest bosko
Sun81 lubi tę wiadomość
-
Nie ma związków i małżeństw idealnych, ale patriarchat już jest dawno za nami. Teraz mamy równouprawnienie kobiety pracują tak samo jak mężczyźni więc i oni powinni pomagać w domu. A to jaka ważna jest rolna ojca w życiu rodzinnym to jest temat mojej pracy magisterskie więc sporo na ten temat przeczytałam. Nie pilot, nie komputer tylko do roboty bo oprócz tego, że spłodził dziecko ma wobec niego szereg podstawowych potrzeb do spełnienia dla dziecka i dla matki a z tego co czytam to nie czujesz się w związku bezpieczna. Aż mi się gorąco zrobiło jak można mieć takie podejście. Mój nie jest idealny i nie jest mistrzem sprzątania, ale za to chodzi na zakupy, gotuje mam tak jak wróbelek( tylko śniadania i kolacje robię czasami bo często do pracy on mi je robi;) mam dwie lewe do garów ;)potrafi sobie wyprać itp. Tak jak ktoś tutaj napisał ma wielkie łóżkowe potrzeby Barbara Rączkowska mój nawet by o tym nie pomyślał, żeby mnie do tego zmusić sam czasami nawet powie, że przeprasza, ale ma gorszy dzień i wioli się przytulać albo iść spać. Nie daj się tak terroryzować!!
Ineczka ja już wszystko wypróbowałam co miałam - i nifuroksazyd i wegiel... Dalej się męczę. Tylko gorąca, mocna, czarna herbata ograniczyła trochę wymioty, ale to jak siedze jest ok, a jak się położę, to mnie zaraz zrywa. I jak tu iść spać
-
Każda z nas powinna mieć oparcie w swoim partnerze, przyjaciela z którym może porozmawiać o wszystkim, kochanka, męża i partnera, w którym jedno wysłucha drugie i razem podejmą decyzję.
My z mężem nie mamy czegoś takiego jak ciche dni, bo jak mogę się obok niego położyć czy jeść jakiś posiłek? I to tak bez słowa?
Przed nadaniem HSG miałam zakaz serduszkowania i oboje czuliśmy w powietrzu nasze pragnienie, ale rozumiał to, bo dla niego moje zdrowie jest najważniejsze i odwrotnie. Nawet żartował sobie, co to ma znaczyć, że obcy facet zabrania mu serduszkowania z żoną?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 15:00
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Sabinkak wrote:Cześć dziewczyny
Jak poczytałam o tych niektórych związkach, to jakbym o moim poprzednim małżeństwie czytała. Po 10 godzinach pracy powrót do domu i gonienie do garów bo zaraz znajomi przyjdą a rano fochy ze nie ma czystych skarpetek. Któregoś dnia powiedziałam dość i stwierdziłam, że dla moich dzieci będzie lepiej jak będę samawyszło tak ze 3 lata pózniej poznałam mojego ukochanego i teraz wiem, jak związek powinien wyglądać
nie muszę prosić, wymuszać niczego krzykiem, sam widzi jak mam gorszy dzień, obiad ugotuje, śniadanko do łóżka przyniesie i lekcje z młodym odrobi. Tak prawdę mówiąc od dwóch lat mieszkamy razem i nie było sytuacji, żebyśmy sie pokłócili, żebym przez niego płakała, a już o fachach i nieodzywaniu się do siebie nie ma mowy. Jak cos nie pasuje mówimy sobie otwarcie i po problemie
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Sun81 wrote:witam, mam pytanko we wtorek o 17 mam wizyte u ginekologa w klinice badania nieplodnosci. Aktualnie mam owulaje, moge jeszcze w poniedzialek rano serduszkowac ??? dziekuje dziewczyny i witam wszystkie nowe"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Jutro wybieram się na betę. I czekanie na wynik będzie straszne. Może zrobię jeszcze rano sikanca ale beta jest dla mnie lepsza bo daje wiarygodny wynik a tak to na testach można się potem doszukiwać cieniow, bladym kresek itp
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
agu92 wrote:Ineczka ja już wszystko wypróbowałam co miałam - i nifuroksazyd i wegiel... Dalej się męczę. Tylko gorąca, mocna, czarna herbata ograniczyła trochę wymioty, ale to jak siedze jest ok, a jak się położę, to mnie zaraz zrywa. I jak tu iść spać
Raven wrote:Jutro wybieram się na betę. I czekanie na wynik będzie straszne. Może zrobię jeszcze rano sikanca ale beta jest dla mnie lepsza bo daje wiarygodny wynik a tak to na testach można się potem doszukiwać cieniow, bladym kresek itp
Ineczka wrote:Idź na betę sikańcami będziesz się niepotrzebnie stresować. Właśnie czytam mama ginekolog o testach jakie często dają zakłamane wyniki. Podała przykład, że zrobiła betę, która jasno wskazała na to, że jest w ciąży. Kupiła test, żeby mieć na pamiątkę dwie kreseczki i żaden nie pokazał dwóch kresek i ani cena ani czułość nie miały tu nic do rzeczy. Dopiero 5 dni później test pokazał pozytyw:)
a beta pokaże od razu prawde
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015