Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote:Monijaaa PAMIĘTAJ LUTY BĘDZIE NASZ!!!!!
Wy przynajmniej czujecie, że nic z tego. Ja nie miałam nigdy objawów nadchodzącej @. Więc za każdym razem czekałam do samego końca z nadzieją, że się udało. No, ale uda się. W końcu musiTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:luty musi być udany bo mam wtedy urodziny
i zrobicie mi tutaj urodzinowe niespodziankiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 16:10
marciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Marciaa, właśnie mega mnie to zastanawia. Tym bardziej, że nigdy tak nie miałam.
Monijaaa, bardzo dziwne
Mi lekarz mówił, że to nic niezwykłego. Często tak kobiety mają.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Masz rację Marcia. Z matematyką można sobie poradzić
Annde, bardzo możliwe . Nie spotkałam się z tym osobiście, a Wy wszystko wiecie więc dlaczego nie zapytać?
Wszystkiego nie wiemy Ale jak się spotka taka grupa babeczek i każda wie coś, to robi się już całkiem spory zasób wiedzy ja też nie wiem czemu tak się dzieje, ale sama coś takiego miałam kilka razy. Więc rozumiem Twoje zdezorientowanie.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ewcia_92 wrote:Masz rację Marcia. Z matematyką można sobie poradzić
Annde, bardzo możliwe . Nie spotkałam się z tym osobiście, a Wy wszystko wiecie więc dlaczego nie zapytać?
haha no właśnie Xd
A z kobietą jeszcze sobie nikt nie poradził xD
taki demot do tego:
http://demotywatory.pl/4333371/Bedziemy-tu-siedziec-i-pic-piwoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:33
Ewcia_92, dineh lubią tę wiadomość