Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cziktaaa wrote:ale jakoś lżej mi się zrobiło po tym wszystkim jak Wam napisałam Dzisiaj Piątunio,jak wspaniale
jeej dopiero przeczytałam jak zacytowałaś
biedactwo moje ale się w życiu nacierpiałaś
ale starczy już złego.. niedługo zobaczysz 2 kreseczki :*** -
Albo najlepiej jak się siedzi u znajomych i pada hasło, że my musimy już lecieć, a oni: "a gdzie wam się spieszy, dzieci wam w domu płaczą?" Nie, ku*wa ale chciałabym... niby zupełnie nieświadomie ALE...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Cziktaaa, a jak z męzem po sprzeczce, lepiej już? humor wrocił?
Dziś mamy 11 rocznicę związku i idziemy na kolację...zażyczyłam sobie burgera ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee....
No cóż lepiej,lepiej ale niesmak pozostałGagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
A no to dobrze, jak to mówią czas goi rany podobno... wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:A no to dobrze, jak to mówią czas goi rany podobno... wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego.
To było by coś... A w Czerwcu piąta rocznica ślubu więc też cudownie by byłoGagarek lubi tę wiadomość
-
I po moim planowaniu ...
Mój ginekolog jest po operacji i zapisy są do niego dopiero w połowie marca Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu .. -
qosia wrote:I po moim planowaniu ...
Mój ginekolog jest po operacji i zapisy są do niego dopiero w połowie marca Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu ..
Olek - 05.11.2020 👦🏼
cziktaaa wrote:Dziś mamy 11 rocznicę związku i idziemy na kolację...zażyczyłam sobie burgera ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee....
No cóż lepiej,lepiej ale niesmak pozostał
p::Twoją historię przeczytałam dziś.Jedynie co mogę powiedzieć to,że dzielna babka jesteś!I ,że jeszcze mocnej życzę Ci małego serduszka pod Twoim ,niż do tej pory!
Bo każdej z nas tego życzę!Ale Tobie tak wyjątkowo mocno!
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróblowa wrote:Ja bym do marca korzystała z usług innego ginka. a później wróciła do swojego.
Dziękuję Tylko będę miała mały problem z wyborem bo akurat mój jest jednym z najlepszych w moim mieście i mam do niego dosłownie 200 m. Drugi, też fajny - zapisy dopiero w kwietniu (obaj przyjmują prywatnie i takie kolejki :o ).
-
nick nieaktualny
-
w pewnym momencie naszła mnie myśl "jeśli jestem w ciąży to nie mogę tak się stresować" ale sama siebie sprowadziłam szybko na ziemię
Gagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualny
-
hahahaha, no własnie ale jak to? ((((
tak samo jak: zbilansowana dieta to po jednym ciastku w każdej ręce.
Gagarek, marciaa, dineh lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.