Nowe staraczki - 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

cziktaaa wrote:ale jakoś lżej mi się zrobiło po tym wszystkim jak Wam napisałam Dzisiaj Piątunio,jak wspaniale Dzisiaj Piątunio,jak wspaniale 
 jeej dopiero przeczytałam jak zacytowałaś 
 biedactwo moje ale się w życiu nacierpiałaś
 ale starczy już złego.. niedługo zobaczysz 2 kreseczki :***
- 

Albo najlepiej jak się siedzi u znajomych i pada hasło, że my musimy już lecieć, a oni: "a gdzie wam się spieszy, dzieci wam w domu płaczą?" Nie, ku*wa ale chciałabym... niby zupełnie nieświadomie ALE... niby zupełnie nieświadomie ALE...   
 Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
 HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
 To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
- 
                        nick nieaktualnyWróblowa wrote:Cziktaaa, a jak z męzem po sprzeczce, lepiej już? humor wrocił? humor wrocił?

Dziś mamy 11 rocznicę związku i idziemy na kolację...zażyczyłam sobie burgera   ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee.... ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee.... 
 No cóż lepiej,lepiej ale niesmak pozostał   Gagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość Gagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
- 

A no to dobrze, jak to mówią czas goi rany podobno... wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego. wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego.   
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
- 
                        nick nieaktualnyWróblowa wrote:A no to dobrze, jak to mówią czas goi rany podobno... wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego. wszystkiego najlepszego dla Was, może z okazji rocznicy coś zmajstrujecie cudownego. 
 To było by coś... A w Czerwcu piąta rocznica ślubu więc też cudownie by było A w Czerwcu piąta rocznica ślubu więc też cudownie by było   Gagarek lubi tę wiadomość Gagarek lubi tę wiadomość
- 

I po moim planowaniu ...

Mój ginekolog jest po operacji i zapisy są do niego dopiero w połowie marca Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu .. Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu ..
- 

Ja bym do marca korzystała z usług innego ginka.qosia wrote:I po moim planowaniu ...

Mój ginekolog jest po operacji i zapisy są do niego dopiero w połowie marca Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu .. Nie wiem czy sobie odpuścić ten monitoring i zobaczyć czy coś się zadzieję do tego czasu (pewnie i tak nie zajdę w ciążę) czy jednak szukać innego lekarza? Szkoda mi każdego cyklu .. a później wróciła do swojego. a później wróciła do swojego. 
 Olek - 05.11.2020 👦🏼
- 

Czikitaaa piękny staż!!!Bawcie się dobrze i całujcie, kochajcie fiu fiu!cziktaaa wrote:Dziś mamy 11 rocznicę związku i idziemy na kolację...zażyczyłam sobie burgera   ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee.... ale takiego floow food nie jakieś tam burgerkingi czy coś...to jest bleeee.... 
 No cóż lepiej,lepiej ale niesmak pozostał 

p::Twoją historię przeczytałam dziś.Jedynie co mogę powiedzieć to,że dzielna babka jesteś!I ,że jeszcze mocnej życzę Ci małego serduszka pod Twoim ,niż do tej pory!
 Bo każdej z nas tego życzę!Ale Tobie tak wyjątkowo mocno!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
 34cs

- 

Wróblowa wrote:Ja bym do marca korzystała z usług innego ginka. a później wróciła do swojego. a później wróciła do swojego.
 Dziękuję Tylko będę miała mały problem z wyborem bo akurat mój jest jednym z najlepszych w moim mieście i mam do niego dosłownie 200 m. Drugi, też fajny - zapisy dopiero w kwietniu (obaj przyjmują prywatnie i takie kolejki :o ). Tylko będę miała mały problem z wyborem bo akurat mój jest jednym z najlepszych w moim mieście i mam do niego dosłownie 200 m. Drugi, też fajny - zapisy dopiero w kwietniu (obaj przyjmują prywatnie i takie kolejki :o ).

- 
                        nick nieaktualny
- 

w pewnym momencie naszła mnie myśl "jeśli jestem w ciąży to nie mogę tak się stresować" ale sama siebie sprowadziłam szybko na ziemię ale sama siebie sprowadziłam szybko na ziemię   Gagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
                                "Tylko nie martw się przez cały dzień. Gagarek, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
                                "Tylko nie martw się przez cały dzień.
 Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
 ks. Jan Kaczkowski
- 
                        nick nieaktualny
- 

hahahaha, no własnie ale jak to? (((( ((((
 tak samo jak: zbilansowana dieta to po jednym ciastku w każdej ręce. 

Gagarek, marciaa, dineh lubią tę wiadomość Gagarek, marciaa, dineh lubią tę wiadomość 
 Olek - 05.11.2020 👦🏼