X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem teraz szczuplejsza niż przed pierwsza ciąża ale i tak za dużo bo zle się czuje.musze z 5 kg spaść

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś nie mogę zrzucić mimo ze nie jem jakoś przesadnie i staram się o równych godzinach jeść :/. Kiedyś zdarzyło mi się ze przez półtora miesiąca pracy (w takiej wyzyskiwalni) schudlam ponad 12kg i nabawilam się anemii ale jakoś mi się udało z niej wyjść :). Niestety przytyc też mi się udało :p

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• plinka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja tam dziewczyny schudłam 20 kg, i muszę powiedzieć, ze bardzo się nie katowałam. Zajęło mi to półtora roku (coś około). Ale nie wyobrażam sobie życia bez mięsa. Noł łej. My kupujemy u Pana który ma swoją ubojnię, absolutnie nie w żadnych marketach. Ale życie bez mięsa to u nas nierealne, jeszcze jak mi chłop pracuje fizycznie to by się wykończył. :P Ale zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, ktorym udało się wprowadzic w taki tryb życia. :)

Wow Wróblowa 20 kg w dół--> szacun...
    Jeżeli to nie tajemnica to zdradź nam z jakjej wagi schodziłaś.
    Jakie sposoby miałaś na schudnięcie?

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Pomorskie - Gdynia Ale mieszkam w Kosakowie to parę km od Gdyni

KOCHAM GDYNIĘ !!!

• EA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 21:00

Lunna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz zjechal z 40 kg. specjalne diety nie mial tylko jak najmniej słodyczy ograniczylismy mieso no i najwazniejsze jest regularne jedzenie. no i od sierpnia biega. teraz w ten weekend biegl w polmaratonie.

Ja jestem szczupla mam 173 cm wzrostu i warze 56 kg. alemam niestety brzuszek...chcialabym troche przytyc ale zeby te kg wozlozyly sie na calosci ciala jakos ladnie a na waleczki na brzuszku :D

Lunna lubi tę wiadomość

• Lunna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już się boję diety wysoko białkowej xD na oparzeniówce było za dużo pycha białkowych rzeczy xD
    a ja np zamiast pasztetów robię hummus, jest to super sprawa bo ciecierzycę można praktycznie z każdą przyprawą mieszać tak więc wariacje itp ;) czy zupa z soczewicy z pomidorami omnomnom.. pycha!

Ewi tlyko pamiętaj bez przesadzania w żadną stronę inaczej efekt będzie odwrotny ;)
    mnie tez się zdarzy raz na perę miesięcy zjeść chipsy :P o czekoladzie nie wspomnę ;) choć wolę sama zrobić np wafle kakaowe:) wtedy wiem co jest w środku i nie muszą być mega przesłodzone ;)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka waga startowa 63kg, waga ostateczna 44kg. Ale ja jestem z niziołków, bo wzrostu mi tylko 1,56 przydzielili. :D W sumie to żaden sposób. Zaczęłam jeść śniadania, posiłki tak co mniej więcej 3-3,5h, ale dosyć skromne. :P jak ja to mówię "zbliża się pora karmienia" :D obiadem się nie zapycham na full, zawsze odchodzę od stołu najedzona, ale nie nażarta. :P i na kolacje to już w ogóle, albo owoc, albo te wafelki ryżowe z jakimś twarożkiem. Ale to tak z 3h przed snem. :) Zero napoi typu coca-cola, a z tym syropem glukozowo-fruktozowym już w ogole. :) Generalnie nie chodzę głodna, bo się nie głodzę, ale wyważam sobie żarcie tak, że w sumie jem 4-5 posiłków dziennie. :P

Ja za to dziewczyny mam bardzo słaby metabolizm, więc się muszę ostro pilnować. :P

Lunna, Anna6 lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja tam dziewczyny schudłam 20 kg, i muszę powiedzieć, ze bardzo się nie katowałam. Zajęło mi to półtora roku (coś około). Ale nie wyobrażam sobie życia bez mięsa. Noł łej. My kupujemy u Pana który ma swoją ubojnię, absolutnie nie w żadnych marketach. Ale życie bez mięsa to u nas nierealne, jeszcze jak mi chłop pracuje fizycznie to by się wykończył. :P Ale zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, ktorym udało się wprowadzic w taki tryb życia. :)

Wróblowa, to chyba kwestia upodobań. Ja jem mięso tylko dlatego, że chłop je i nie mam czasu gotować dwóch obiadów. Chociaż i tak nie co dzień są one mięsne. Totalnie mnie do niego nie ciągnie, co też sprzyja moim poglądom.
    No i kiedyś mi wyszło, że mięso jem góra 3 razy w tygodniu, wliczając w to jakieś parówy i wędliny. Ale zabierz mi żółty ser...

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    moj maz zjechal z 40 kg. specjalne diety nie mial tylko jak najmniej słodyczy ograniczylismy mieso no i najwazniejsze jest regularne jedzenie. no i od sierpnia biega. teraz w ten weekend biegl w polmaratonie.

Ja jestem szczupla mam 173 cm wzrostu i warze 56 kg. alemam niestety brzuszek...chcialabym troche przytyc ale zeby te kg wozlozyly sie na calosci ciala jakos ladnie a na waleczki na brzuszku :D
    Ja mam 178 cm i ważę 64 kg a chce jakies 58 kg

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • kmala Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik, bety, niestety znów się nie udało :/

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Gigi Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    Tule :*

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:

:(

• Gigi Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już wszystko w pracy zrobiłam. Teraz tylko udaje jeszcze do 15, że coś robię :P

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    ja już się boję diety wysoko białkowej xD na oparzeniówce było za dużo pycha białkowych rzeczy xD
    a ja np zamiast pasztetów robię hummus, jest to super sprawa bo ciecierzycę można praktycznie z każdą przyprawą mieszać tak więc wariacje itp ;) czy zupa z soczewicy z pomidorami omnomnom.. pycha!

Ewi tlyko pamiętaj bez przesadzania w żadną stronę inaczej efekt będzie odwrotny ;)
    mnie tez się zdarzy raz na perę miesięcy zjeść chipsy :P o czekoladzie nie wspomnę ;) choć wolę sama zrobić np wafle kakaowe:) wtedy wiem co jest w środku i nie muszą być mega przesłodzone ;)

Byłam na wysokobiałkowej/niskowęglowodanowej. Generalnie spoko. Raz w tygodniu obowiązkowy dla zdrowia Cheat Day.Jednakże ze względu na sport troszkę mi nie podeszła ta dieta (była siła, ale jakoś szybko się męczyłam). No i mięcha za dużo jak dla mnie. Ale nawyki zostały do tej pory- zjadamy bardzo mało chleba, ziemniaków i białomącznych rzeczy. Także jak ktoś kocha mięso to polecam.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak uwielbiam żółty ser... Jestem jak Jack Rokfor z brygady RR (matko ale jam stara!)..

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmaaaalaaaa. :<<<< daję Ci dużego buziaka! i lampkę wina. :* Nabierz sił na następny cykl! :*

kmala lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja tak uwielbiam żółty ser... Jestem jak Jack Rokfor z brygady RR (matko ale jam stara!)..

No to wyobraź sobie, że na tej diecie wciągałam tyle żółtego ser ile chciałam :D Dlatego ją wybrałam :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna, fakt, ale my jesteśmy tacy mięsożerni że to szok. :D Wszystko co mięsne to wsuwamy w moment. :D Oczywiście lubimy też sałatki :D (najlepsza to ta z piersią z kurczaka, hahahha :D)

Lunna lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • plinka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:

:-( :-( :-(
    Sciskam mocno

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ