Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Lunna ona jest przesłodka!!!
MilliSBB na zdrówkoja nie przepadam za winem
Miłego wieczorku!!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:moje 13,5 letnie włochate Maleństwo przesyła wam tonę wiosennej energii na weekend
*klik*
EA trzymamy kciuki dalej! coraz bliżej do spełnienia marzeń
Lunna, śliczna psina.
I nie mogłam się powstrzymać, zaczęłam obserwować Cię na InstaDziękuję Ci za tak ciepłe słowa tu i w moim pamiętniku. Jesteś dla mnie mega wsparciem w tym trudnym czasie :*
Lunna lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualnyDżoana89 wrote:Lunna, śliczna psina.
I nie mogłam się powstrzymać, zaczęłam obserwować Cię na InstaDziękuję Ci za tak ciepłe słowa tu i w moim pamiętniku. Jesteś dla mnie mega wsparciem w tym trudnym czasie :*
haha widze jest nas wiecej ciekawychtzn ja nie zaobserwowalam bo mam insta ale nei korzystam.
Tez pozwolilam sobie zostawic komentarz w Twoim pamietniku.
Jak mi tylko ovufriend naprawi pamietnik wracam do pisania bo gdzies zniknal mi przycisk dodaj nowy wpisWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 20:09
-
EA wrote:
Ja sie obawiam znów biochemicznej. Sama nie wiem czy chce żeby beta mi urosła do poniedziałku. W ostatnim cyklu miałam 4, urosła do 8 i później spadała.
EA ja się odwołuję do Twojego zdrowego rozsądku. Co to jest za czarnowidztwo.
A kiedy Ty w ogóle masz dostać @? -
Ea sciskam mocno :*.
Kibicuje Wam wszystkim dziewczyny żeby w końcu się udało.
Ja w poniedziałek będę próbowała dostać się do mojej gin z wynikami usg i po wyniki cytologii... Mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku i ze doradzi co zrobić z tymi staraniami bo ja juz sama nie wiem czemu się nie udaje.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Lunna ale fajny siersciuszek!
P.s. idzie do Ciebie zaraz follow ode mnie.
P.s 2. Gdzie jest annde? :<Lunna lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
oj aż się zakrztusiłam ananasem xD
dzięki dziewczyny. Vega jest z zachowania totalnie jak Milo z maski xD
Dziękuję Madziula ja nowych swoich zdjęć nie wrzucam póki blizny na twarzy są widoczne jeszcze mocno bo makijaż nie do końca zakrywa jeszcze ale już niedługo xD
Joasia też polubiłam Twój profilmożesz na mnie liczyć, w czym będę mogła to pomogę, tak jak każda z nas
ps. trochę Milo, zmienić na czarno biały i wyjdzie i z mimiki i z gadatliwości moja Vegusia
* Milo *
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ja zdecydowanie bardziej Fb-kowa jestem insta jakos nie ogarniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:58
Madziulla, karollka29, anciaa, Ewcia_92, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunna to takie moje dzieci trochę
Wycaluje, ululam, wymiziamLunna lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Madziulla wrote:ojj Lunna a co sie stalo ze masz blizny? ja chyba nie na biezaco. Oby szybko zniknely!
Pisałam o tym w pamiętniku trochę ale nie pisałam, że to poparzenie. W sumie trochę to pisanie potraktowałam tam jako taką terapię bo czasem coś wraca w głowie ale już dołków nie łapię więc jest nieźleskupiam się na powrocie do starań bo na 5 miesięcy nas to totalnie wykluczyło.
buziaki -
Gigi wrote:Ha a ja zlikwidowalam fb na dobre bo spędzalam tam za dużo czasu. A po usunięciu przeniosłem się tu na forum gdzie spędzam dwa razy więcej czasu
-
Wróblowa wrote:Lunna to takie moje dzieci trochę
Wycaluje, ululam, wymiziam -
nick nieaktualny