Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna no najgorsze jest takie szkolenie zwierzaka bo wiadomo że trzeba być wtedy dla nich bezwzglednym
a to takie ciężkie jak się takie slepka patrzą w Ciebie i proszą o np. Kawałek kielbaski
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
No ja juz pisałam że silna kobitka z Ciebie po takim wypadku. :* ale to się chwali i oby tak dalej!
Lunna lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Powiem wam, że znam jedna kobietę która podczas lekcji chemii w laboratorium coś robiła (ale to chyba nie była lekcja szkoła tylko jakaś dodatkowa) i źle dobrana składniki i był wybuch... W sali wszystkie szyby wyleciały a o jej stanie chyba nie muszę pisać. Cała poprarzona. Walczyła o życie. Groziła jej amputacja dłoni aż do nadgarstkow. Ostatecznie straciła tylko piąte palce u rąk i dzisiaj oprócz tego niczym się nie wyróżnia. Nikt by nie pomyślał, że przeżyła coś takiego.
Może straszna historia ale jednak skończyła się naprawdę dobrze -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że najważniejsze to otaczać sie dobrymi ludzmi. Mieć wsparcie i świadomość że można na nich liczyć. Przy takich to można góry przenosic.
Madziulla, Lunna, Aika lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
oj na oparzeniówce bardzo wiele różnych przypadków widziałam i słyszałam, nikt by nie przypuszczał, że w niektórych sytuacjach coś się takiego stanie.
Dżoana jaki superaśny rudzielec!!! Moj mężuś jest uczulony na kocurki i nie możemy mieć niestety więc Vega jest taką naszą jedynaczką.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunna, popłakałam się.. Jesteś mega silną kobietą!
. Zaciskam jak najmocniej za Ciebie kciuki i z pewnością nie zapomnę o Tobie w modlitwie. Wierzę, że Góra wynagrodzi Ci ten ból i cierpienie :*.
Gigi, u mnie na zajęciach była podobna sytuacja. Z tym, że na szczęście nikt (poza sufitem) nie został poszkodowany. Chemia to nie przelewki.. -
a ja powiem Wam, że ( xD ) gdyby nie mój mężuś to bym z tego chyba nie wyszła. Psycholog w szpitalu się zdziwił, że mówię, że muszę odzyskać siły dla innych, że powinnam myśleć o sobie. Ale ja myślę, że jak się skupiasz na sobie to jest ciężej. Patrzcie cud narodzin - matka obolała jak nie wiem ale wstaje do dzidzi
Jak już mi odratowali oko i rękę (uszkodzone naczynia krwionośne i ścięgno) to już szło jakoś
ale, żeby takimi smutnymi tematami nie wiać na początek weekendu - zaraz sięgam po winko i piję toast za kwietniowe nasze testowanie a raczej wynikiEA, Madziulla, Ewcia_92, Gigi, anciaa lubią tę wiadomość
-
Napilabym się razem z Tobą Lunna, ale u mnie tempka po alkoholu skacze jak zła, więc alkoholowi mówię stanowcze nie.
Lunna lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny