Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna, mnie to by w kaftanie chyba wywiezli, hahahha
Ro, Lunna, Aika lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
A ja właśnie nie wiem kiedy zapisać się do gin
Chyba poczekam na wyniki progesteronu. Bo jeśli wyjdzie ok to chyba jest jednak jakaś szansa na ciążę? Wtedy chyba powinnam się wstrzymać z wizytą do 6tc (bo wcześniej podobno nic nie widać)? A jak wyjdzie nie ok to chyba iść zaraz po @, tak żeby w razie czego szybko działać już od owulacji?
Z drugiej strony jak będę zwlekać to może nie być terminu... -
HAHHAHAHA
Kurde, za co nas tak pokarali tymi buzującymi hormonami to ja nie wiem. Serio to się rozchodzi wszystko o to jedno głupie jabłko w raju?
Ro, Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:HAHHAHAHA
Kurde, za co nas tak pokarali tymi buzującymi hormonami to ja nie wiem. Serio to się rozchodzi wszystko o to jedno głupie jabłko w raju?
Ej, ale nie narzekam. Gdy mam zły dzień i sobie chlipie: jestem beznadziejna, nic mi się w życiu nie udaje, jestem taaaka gruba, co z koszmarne włosy....nie mogę na siebie patrzeć....To zerkam wtedy w kalendarz i zwykle się okazuje, ze to jednak wszystko kłamstwo, to tylko hormony, a ja dalej zajebistaA tak to by się mogło okazać, że to wszystko prawda
Lunna, Ro, Jaspis, karollka29, anciaa, Joannanml, MalPog lubią tę wiadomość
-
Z tym zabijanie to maz chyba dlatego sam sie zglosil na wyjazd do warszawy;p bo ostatnio faktycznie nerwy zlosci na wszystko juz nawet w sobote sam pranie robil bo tak wkurzona jestem...
A dziewczyny poki co zamiast okesu sluz kremowy mam i uczucie mokrosci do tego pobolewa mnie co jakis czas w prawym boku. Myslicie ze to ma cos wspólnego z moim opoznienien?4 cs:) -
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Ej, ale nie narzekam. Gdy mam zły dzień i sobie chlipie: jestem beznadziejna, nic mi się w życiu nie udaje, jestem taaaka gruba, co z koszmarne włosy....nie mogę na siebie patrzeć....To zerkam wtedy w kalendarz i zwykle się okazuje, ze to jednak wszystko kłamstwo, to tylko hormony, a ja dalej zajebista
A tak to by się mogło okazać, że to wszystko prawda
Ja to za to w czasie owulki jak patrzę w lustro to nad moją głową pojawia się taka łuna światła i napis "bitch, i'm fabolous!"
Lunna masz racje, szkoda zycia na pierdoły.Ro, Karolyna, Lunna lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ro, to raz, że może ciąża się nie ujawniać na sikańcach. A dwa to nawet jeśli to po prostu brak @, to niech to gin szybko wywołuje, bo też nie jest to dobre. W tym czy w tym przypadku nie ma na co zwlekać i czekać nie wiadomo na co tak na prawdę.
Lunna lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Tak,tak
ja nie jestem zwolennikiem czekania - po co marnować czas. Dlatego poszłam dziś zrobić ten progesteron na własną rękę. Wcześniej jak mi TSH wyszło złe to też od razu robiłam hormony tarczycy przed wizytą u lekarza tak żeby czasu nie marnować.
Tak czy inaczej trzymam kciuki za tą jutrzejszą betę -
Ro, jak Ci TSH wyszło?
Ja idę na powtórkę jeszcze raz, ale to 7dpo. Bo mi się wydaje że mam za duży progesteron w stosunku do I fazy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ro, jak Ci TSH wyszło?
Ja idę na powtórkę jeszcze raz, ale to 7dpo. Bo mi się wydaje że mam za duży progesteron w stosunku do I fazy.
U mnie było dziwnie z tym TSH bo wyszło mi >7 a jak poszłam i zrobiłam "pakiet tarczycowy" kilka dni później to mi TSH wyszło 2,5.
Moja gin sama nie wiedziała co powiedzieć na te rozbieżne wyniki i w sumie ucieszyła się jak powiedziałam że zapisałam się do endo.
Endo kazała mi brać jod i wit D i przyjśc za 1,5 miesiąca z nowymi wynikami (wtedy wyjeżdżałam na 1,5 miesiąca za granice).
Nowy wynik wyszedł 2,8, FT4 w dolnej normie więc dostałam leki i biorę je dzisiaj trzeci dzień.
W między czasie miałam te dwa cykle z plamieniami - pierwszy myślałam, że to związek z wyjazdem a teraz mam drugi taki cykl wiec dziś zbadałam progesteron (23dc, 8dpo) -
No ja też powtórzę właśnie. Bo jak badałam tsh pół roku temu to miałam 1,64 a teraz jak robiłam to mi wskoczyło na 2,15. Z tym że ft3 i ft4 pakiet hormonów w labolatorium nie obejmuje.
niby w normie się mieszczę, ale jest tendencja wzrostowa, więc wolę już dmuchać na zimne.
Ro lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.