Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O a mnie no dzisiaj cos ciagnie na wys jajników (przynajmniej laparo zdala sie na to, że teraz odrozniam bol jelita od bolu jajnikow
) i martwie sie bo to bliskie do tego jak mnie w pierwszych 2 dniach ciagnie na @
Choc szyjka hiper nisko (od kiedy sprawdzam to chyba najbliżej dzisiaj ze wszystkich dni) i twarda -
Karmel z solą wrote:No właśnie z badań gin zleciła mi tylko toxo i tsh i nie wiem czy to nie za mało...
Dziękuję za radę, rozejrze się za tymi badaniami.
Ja robiłam wczoraj progesteron sama z siebie. Też mam dziwne plamienia od dwóch cykli ale wynik progesteronu wyszedł ok, więc nie wiem dlaczego. 12 kwietnia jestem zapisana na wizytę u gin to z nią pogadam na ten temat.
-
floreczka wrote:Mi mój gin nic nie zlecił, wszystkie badania robię sama, a mówiłaś jej o tych plamieniach?
-
OLAM86 wrote:Byłam u gin. Jest ciałko żółte, pęcherzyk pękł
mili u ciebie?
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
OLAM86 wrote:Byłam u gin. Jest ciałko żółte, pęcherzyk pękł
mili u ciebie?
A płyn w zatoce miałaś? Bo u mnie gin mówił, że coś chyba jest, ale trudno ocenić bo to resztki resztek, a mnie się wydawało, że owu miałam dosłownie kilka godzin przed usg, więc płynu powinno trochę być.LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
milka30 wrote:A płyn w zatoce miałaś? Bo u mnie gin mówił, że coś chyba jest, ale trudno ocenić bo to resztki resztek, a mnie się wydawało, że owu miałam dosłownie kilka godzin przed usg, więc płynu powinno trochę być."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Karmel z solą wrote:Nie mówiłam, bo jakoś nie zwróciłam na to uwagi. Dopiero dziś zdałam sobie z tego sprawę, że faktycznie one są... Jeśli w sobotę laboratorium bedzie otwarte, to zrobię te badania.
A wiesz, który masz dzień cyklu?
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Mili tule, ale zawsze istnieje iskierka nadziei, że lekarz się pomylił, bo przecież i w cyklach bezowulacyjnych ciąże się zdarzały. A jeśli niestety żaden nie pękł, to clo + pregnyl na pęknięcie i będzie piękna ciąża :*
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Lolita ja Ci nie powiem bo nie wiem... ale tak jak reszta dziewczyn zaskoczona jestem twoim zachowaniem. Nie wiem właśnie czy to beztroska czy lekkomyślność ... bo jeśli to nie ciąża to problemy zdrowotne a wtedy trzeba działać natychmiast. A możliwe że to ciąża wiec po co ten stres który Wam fundujesz, po jaka cholerę?
Wróblowa lubi tę wiadomość