Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanciaa Madziulla dzieki za info
moj gin polecil mi invicte w Gdansku, ale wyczytalam gdzies, ze robia tam 'tasmowke'. Nie wiedzialam, ze mozna wybrac lekarza, myslalam ze zapisuja na chybil trafil.
Dzieki anciaa za watek, zaraz wbijam i poczytamMadzix88, anciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Jestem nowa.
Mam 32 lata (w tym roku 33) i wlasnie rozpoczynamy starania o pierwsze dziecko. 10 lat temu poronilam - niestety o dziecku dowiedzialam sie w dniu kiedy poronilam, mialam nieregularne @ wiec jak znowu nie mialam to sie nie zdziwilamale testu nie robilam. W tym samym czasie mialam zapalenie krtani, bralam antybiotyki i mysle, ze to byla przyczyna poronienia. Z perspektywy czasu mysle, ze dobrze sie stalo - nie bylam gotowa na dziecko a i bylam w separacji z bylym juz mezem.
Teraz jestem w szczesliwym zwiazku, za nieco ponad rok slub i chcielibysmy do tego czasu miec juz dzidziusia
Cykle mam regularne co 28-29 dni. Wlasnie skonczyla mi sie @, wiec od jutra juz zaczynamyale owu licze na za tydzien - mam testy wiec bede sprawdzac
Nakrecilam sie jak glupia
Poki co idziemy na zywiolRo, Gigi, Madzix88, MalPog, sylwioszka, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj po szalonym pracowitym dniu dopiero do domu wróciłamzaczynam weekend w końcu
zagonilam dzieci do sprzątania i zaczynam was nadrabiać , ale naskrobalyscie przez jeden dzień olaboga
Doma uciekła, bedzie mi jej brakować ;(
Widzę dwie fasolki gratulacjew końcu marzec nie taki zły wychodzi
Luna trzymam kciuki za betę -
Lunna daj zaraz szybko znac, bo stres się i nam udziela! Trzymam kciuki!!! Super kropka nad i by była na koniec miesiąca28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Nadrabiałam Was prawie godzinę
Pola, Jaka - ogromne gratulacje, rośnijcie zdrowo!
Luuna - trzymam kciuki za betę, daj znać, jak tylko się dowiesz co i jak
Doma - jeśli jeszcze podczytujesz, to życzę Ci, żebyś była szczęśliwa. Nie ważne czy z fasolką czy nie, sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze :*
Sylwioszka - ja stosuję te z allegro od kilku cykli i poprawnie wskazują owu (potwierdzone monitoringami).
Któraś z dziewczyn pisała, że czeka na @ - sorki, że nie pamiętam, która, ale było to milion stron temuŁączę się z Tobą w oczekiwaniu
Ja wciąż w zawieszeniu. Ovu wyznaczył mi @ na 30dc (!) czyli jutro. Normalnie mam cykle 27-29 dni, ostatni miał 26 dni, więc teraz wlecze mi się niemiłosiernie. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że @ już tuż tuż, ale do jutra chyba zwariuję... Dlatego w planie mam dzisiaj sprzątanie, gorącą kąpiel i maseczki. Winko już się chłodzi i mam nadzieję, że jak zrobię sobie takie combo odstresowujące, to @ łaskawie mnie nawiedzi
Dziś mam pierwszy od niepamiętnych czasów wieczór bez narzeczonego, więc korzystam póki mogę
Miłego wieczorku babeczkisylwioszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaka gratulacje
Posprzatałam kuchnię i na dzisiaj dosyć. Wzięłam też gorący prysznic i poprawiło mi się krążenie. Szczególnie w piersiach, sutki mam teraz w kolorze świńskiego różu, jakby mi je ktoś pomalował takim jaskrawym mazakiemAle jazda, wyglądają jakby miały świecić w nocy
MalPog, JaKa, anciaa lubią tę wiadomość
-
Właśnie! Madzix, u Ciebie szykuje się wielki dzień, tak? Trzymam kciuki!!!
EA - wyślij mi kawałek @, dziś biorę po dobrociMadzix88, EA lubią tę wiadomość
-
Agu ja mam w planie ogarnąć całe mieszkanie i pływać w wannie gorącej wody, ciekawe jak moje sexybody na to zareaguje