Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Lunna, zajmij się czymś i bądź dobrzej myśli
A nóż widelec..
Lunna lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:EA, szkoda, że to tak nie działa
Mamy tu kilka fajniejszych "apek": Jaka, Pola, Ewcia, Plinka, c'nie Mamuśki?
Każda z nas chętnie pobrałaby Wasze wiruski
I wszyscy byliby szczęśliwi i zadowolenitechnika idzie ciągle do przodu, he he może kiedyś się zdziwimy
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
EA wrote:Rozmarzyłam się
aż miałam chwilowego zwisa
EA, ja też siedzę i myślęPytanie czy gdyby to wszystko było takie proste, to nadal byłoby takie cudowne???
EA lubi tę wiadomość
-
Chyba będę musiała się przejść do alergologa. Ostatnio poszłam po skierowanie do dermatologa ale wydaje mi się, że to jednak coś z alergia albo nietolerancja.
Na skórze robią mi się takie krostki z które swedza. I strasznie długo się to goi.
Ogólnie mam cerę trądzikowa więc na początku myślałam, że to syfy tylko robi mi się to głównie na rękach i właśnie swędzi..
Lunna lubi tę wiadomość
-
EA wrote:Masz racje. Pewnie nie byłoby tej prawdziwej radości, że sie jednak udało w tym cyklu po długiej walce
Czasem mi sie wydaje, że gdy dostajemy coś za łatwo to nie doceniamy tego
Też mam takie wrażenie, że wszystko co przychodzi z trudem, doceniamy bardziej. Los wystawia nas na ciężką próbę, ale wiecie co? Pomyślcie jak bardzo kochane i wyczekane będą nasz maleństwa kiedy w końcu nam się udaEA, Lunna lubią tę wiadomość
-
Gigi wrote:Chyba będę musiała się przejść do alergologa. Ostatnio poszłam po skierowanie do dermatologa ale wydaje mi się, że to jednak coś z alergia albo nietolerancja.
Na skórze robią mi się takie krostki z które swedza. I strasznie długo się to goi.
Ogólnie mam cerę trądzikowa więc na początku myślałam, że to syfy tylko robi mi się to głównie na rękach i właśnie swędzi..
Gigi to absolutnie nie celiaka. Moze byc atopowe zapalenie skory, moze byc alergia raczej na bialko lub pylki - czyli odpada owoc powstajacy z kwiatu plus wlwsnie miod. Moze orzechy, moze chemikalia na warzywach i owocach- mi sie tak objawia wlasnie. A moze zmienialas proszek do prania. Nietolerancja glutenu objawia sie problemami trawiennymi, a przede wszystkim w tragicznej morfologii, bo organizm nie wchlania wytarczajacej ilosci skladnikow odzywczych. -
Lunna póki nie ma @ jest nadzieja może groszek postanowił jeszcze sobie pozwiedzać to i owo i dopiero wrzuca w navi odpowiedni adresik; ) Ja właśnie usiadłam ale zrabana jestem za to wszystko ładnie posprzatane mąż zaraz wróci wiec jeszcze gorący prysznic przyszła do mnie paczka z kallosem ktoś stosował to na swoje piękne włoski?
jak nie to ja zacznę i dam znać czy mam po tym lepsze włosy bo czarna maska w moim przypadku nic nie dala wiecie o kimś dzisiaj myślałam o klekotowej nagle zniknęła
Madzix bardzo bardzo ściska jutro kciuki i nie mogę się doczekać aż pochwalisz się groszkiem
Witam nowe staraczki zapraszamy do naszego okrągłego stołuLunna lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615