Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MilliSBB calkiem niezle poza zmeczeniem i ssaniem w zoladku, ktorego jesli nie zajem drobnym gryzem to moze byc nieciekawie
Oto nasza Maluda:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6914754575da.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/432a2da7cbdc.jpg
czekamy jeszcze na potwierdzenie prawidlowej ciazy 5 maja bo bez potwierdzenia akcji serducha nie można nawet karty ciąży założyć..
Raven, Jaspis, monijaaa, sylwioszka lubią tę wiadomość
-
Witam po świętach
Widzę, że zajączek przyniósł nam fasolkę - Raven ogromne gratulacje i trzymam kciuki za piękny przyrost
Lunna ale super widokNa pewno wszystko będzie dobrze, troszkę cierpliwości i usłyszysz serduszko kruszynki
Lunna lubi tę wiadomość
-
MilliSBB wrote:Lunka,piękny pęcherzyk.Dobrze widze 4 cm?
malenstwo
pecherz plodowy wielkosci mojej macicy przed ciaza xD
4.2 to zoom. Na drugim zdjęciu jest zmierzony maluch ale ucielam z tego co widzę wymiary.
3.1
5.6 tc +/-4dni wg wymiarowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 19:46
-
Lunna wrote:3.1mm
malenstwo
pecherz plodowy wielkosci mojej macicy przed ciaza xD
Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Lunna wrote:Niesamowite ze dzidzia to to male ziarnko ryżu pod pecherzykiem zoltkowym"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Noo takie male to to ze ledwo widac hihi;)
Tak jak w pamietniku opisalam kazde z nas widzialo male pulsowanie ale jeszcze nie takie jakie powinno być by stwierdzic prawidlowosc z serduchem. Ponoc sluchac mozna po 10 czy 12 tygodniu w zaleznosci od sprzetu, wczesniej nie by nie meczyc Kropka -
plinka wrote:Milli jak Twoja tempka szybuje. Jeszcze kilka dni i skali zabraknie"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Chyba w ogóle lubisz góry:-)?i chyba się nie myle ,ze na zdjęciu masz hale gąsienicowa z betlejmka pza?
Tak Milli dokładnie, akurat do hali Gąsienicowej mam sentyment bo tam mieliśmy robiony plener ślubny
Tak kocham góry, zaraziłam też do mojej pasji męża i tak sobie chodzimy po Tatrach i Beskidach, za granicą to tylko liznęiśmy Alpy austriackie na tydzień (nasza podróż poślubna)
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
kmala wrote:Tak Milli dokładnie, akurat do hali Gąsienicowej mam sentyment bo tam mieliśmy robiony plener ślubny
Tak kocham góry, zaraziłam też do mojej pasji męża i tak sobie chodzimy po Tatrach i Beskidach, za granicą to tylko liznęiśmy Alpy austriackie na tydzień (nasza podróż poślubna)
kmala lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Plinka,przecieram oczy ze zdumienia,ze Wy już prawie na półmetku.Uraczylabys nas zdjęciem brzusia:-)
plinka lubi tę wiadomość
34cs
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 17:47
Raven lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Raven ściskam mocno i gratuluję!
Raven lubi tę wiadomość
-
MilliSBB wrote:Plinka,przecieram oczy ze zdumienia,ze Wy już prawie na półmetku.Uraczylabys nas zdjęciem brzusia:-)
Prześlę przeslę tylko jutro bo dziś to już taki lekko oszukany mam po całym dniu podjadania
Niestety albo stety nie da sie już go wciągnąć.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
MilliSBB wrote:Plinka,przecieram oczy ze zdumienia,ze Wy już prawie na półmetku.Uraczylabys nas zdjęciem brzusia:-)
Prześlę przeslę tylko jutro bo dziś to już taki lekko oszukany mam po całym dniu podjadania
Niestety albo stety nie da sie już go wciągnąć.
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Raven cudowne po cichu bardzo w to wierzyłam i trzymałam mocno kciuki bo jesteśmy na podobny etapie na wykresie
chciałabym żeby i u mnie tak się skończyło beta będzie miała piękny przyrost; )
Lunna jaki piękny widok :*a co to będzie później jak już będą nóżki i rączki i wszystko dobrze widoczneLunna lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Oj mężowi się oczy zaswiecily jak się dowiedział. Ale uwierzy chyba dopiero jak zobaczy dwie mocne kruchy teście. Mówi mi żebym jutro zrobiła a ja czuję że przy takiej becie to może jeszcze nic nie widać? Sama nie wiem. Może jakiś bladzioch już będzie. Najchętniej poszłabym jutro znowu na betę ale to chyba nie ma sensu po 24godz?
Ro lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven gratki, dajesz mi nadzieję, bo tego samego dnia miałyśmy owulke
ale obiecałam sobie i mężowi, że wcześniej jak w poniedziałek nic nie robie o ile @ nie odwiedzi, bo w piątek ma termin.
Lunka rośnijcie ładnie i Ty się masz niczyn nie denerwować! Ładnie jeść i spać!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)