Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro monitoring czy pęcherzyk pękł wczoraj test owulacyjny wyszedł jak byk! Jeszcze takiego nie miałam... trzymajcie kciuki :*
mar1tusia lubi tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Ania95 wrote:Dziękujemy a jak Ty się czujesz Plamka? Gotowa jesteś na badanie? Znasz już termin?
Nie, jeszcze nie Dzisiaj u mnie 1 dzień cyklu. w trakcie miesiączki mam zrobić badania, jak będą dobre to mam dzwonić i się umawiać Także na dniach się wszystko okażefuturemama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
PaolaD wrote:Ja jutro monitoring czy pęcherzyk pękł wczoraj test owulacyjny wyszedł jak byk! Jeszcze takiego nie miałam... trzymajcie kciuki :*
PaolaD lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka_92 wrote:Nie, jeszcze nie Dzisiaj u mnie 1 dzień cyklu. w trakcie miesiączki mam zrobić badania, jak będą dobre to mam dzwonić i się umawiać Także na dniach się wszystko okaże
To trzymam kciuki, żeby było wszystko ok szybko ten czas leci, zaraz będziesz po wszystkimPlamka_92, Fiołek_Aniołek lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:To rzeczywiście w każdej chwili może być owulacja dzisiaj u mnie też 11 dc ale cykle mam 28-29 dniowe.
No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie? -
trzydziecha wrote:No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie?
Mnie podbrzusze na owulację nie boli, odczuwam jajnik delikatnie, ale to też jakoś od niedawna
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
trzydziecha wrote:No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie?
Ja kiedyś czułam co miesiąc jajnik, raz po prawej, raz po lewej. Ale po antykoncepcji nie czuję już nic a szkoda, bo chciałabym wiedzieć kiedy działać na maksaFiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Maz sie jeszcze nie badal... myslicie ze juz powinien?
Biore kwas foliowy i olej z wiesiolka plus staram sie pic caly czas wode (podobno to pomaga na sluz) a poza tym nieregularnie magnez takze nic szczegolnego. Maz wcina cynk.
Myslicie ze powinnam juz kombinowac dalej ze wspomagaczami jak wszystkie wyniki w normach?
A no i w marcu bylismy na miesiecznym urlopie w tropikach, udalo sie zapomniec o pracy i wyluzowac ale niestety niewiele to dalo
Troche powialo pesymizmem ale czasem mam takie lekko dolujace mysli wybaczcie
A skąd jesteście trzydziecha? -
Agura wrote:hej dziewczyny,
A tak z innej beczki.
Czy któraś myślała już o jajeczku dawczyni? Czy ktraś miała jakiekolwiek doświadczenie w tym względzie?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ja do poronienia kilka miesięcy... I teraz 4 leci. A diagnozujesz się już? W sensie badania hormonalne, monitoring cyklu, badanie hsg?
Ja dzisiaj po monitoringu i nie wiem co myśleć miałam pęcherzyk 18mm... W 9 dc. A dzisiaj 13dc podobnej wielkości pęcherzyk z takimi blonkami w środku. I lekarka powiedziała że albo nie urósł, albo jest po pęknięciu. Dziwne to... Ktoś tak miał? no nic... Teraz pozostaje czekanie. Za 2 tyg może miesiączka.7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo