Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro monitoring czy pęcherzyk pękł
wczoraj test owulacyjny wyszedł jak byk! Jeszcze takiego nie miałam... trzymajcie kciuki :*
mar1tusia lubi tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Ania95 wrote:Dziękujemy
a jak Ty się czujesz Plamka? Gotowa jesteś na badanie? Znasz już termin?
Nie, jeszcze nieDzisiaj u mnie 1 dzień cyklu. w trakcie miesiączki mam zrobić badania, jak będą dobre to mam dzwonić i się umawiać
Także na dniach się wszystko okaże
futuremama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
PaolaD wrote:Ja jutro monitoring czy pęcherzyk pękł
wczoraj test owulacyjny wyszedł jak byk! Jeszcze takiego nie miałam... trzymajcie kciuki :*
PaolaD lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka_92 wrote:Nie, jeszcze nie
Dzisiaj u mnie 1 dzień cyklu. w trakcie miesiączki mam zrobić badania, jak będą dobre to mam dzwonić i się umawiać
Także na dniach się wszystko okaże
To trzymam kciuki, żeby było wszystko okszybko ten czas leci, zaraz będziesz po wszystkim
Plamka_92, Fiołek_Aniołek lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:To rzeczywiście w każdej chwili może być owulacja
dzisiaj u mnie też 11 dc
ale cykle mam 28-29 dniowe.
No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie? -
trzydziecha wrote:No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie?
Mnie podbrzusze na owulację nie boli, odczuwam jajnik delikatnie, ale to też jakoś od niedawna
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
trzydziecha wrote:No wlasnie a ja przewaznie w okolicach owulacji czuje taki ala bol podbrzusza ale tak nisko jak na @, chyba nie typowo jajniki - tez tak macie?
Ja kiedyś czułam co miesiąc jajnik, raz po prawej, raz po lewej. Ale po antykoncepcji nie czuję już nica szkoda, bo chciałabym wiedzieć kiedy działać na maksa
Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Maz sie jeszcze nie badal... myslicie ze juz powinien?
Biore kwas foliowy i olej z wiesiolka plus staram sie pic caly czas wode (podobno to pomaga na sluz) a poza tym nieregularnie magnez takze nic szczegolnego. Maz wcina cynk.
Myslicie ze powinnam juz kombinowac dalej ze wspomagaczami jak wszystkie wyniki w normach?
A no i w marcu bylismy na miesiecznym urlopie w tropikach, udalo sie zapomniec o pracy i wyluzowac ale niestety niewiele to dalo
Troche powialo pesymizmem ale czasem mam takie lekko dolujace mysli wybaczcie
A skąd jesteście trzydziecha? -
Agura wrote:hej dziewczyny,
A tak z innej beczki.
Czy któraś myślała już o jajeczku dawczyni? Czy ktraś miała jakiekolwiek doświadczenie w tym względzie?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ja do poronienia kilka miesięcy... I teraz 4 leci. A diagnozujesz się już? W sensie badania hormonalne, monitoring cyklu, badanie hsg?
Ja dzisiaj po monitoringu i nie wiem co myślećmiałam pęcherzyk 18mm... W 9 dc. A dzisiaj 13dc podobnej wielkości pęcherzyk z takimi blonkami w środku. I lekarka powiedziała że albo nie urósł, albo jest po pęknięciu. Dziwne to... Ktoś tak miał?
no nic... Teraz pozostaje czekanie. Za 2 tyg może miesiączka.
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo