Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny za slowa wsparcia i przyjęcie:*
Ulci druga krecha widoczna jak nic, moze to plamienie implantacyjne? U mnie w poprzedniej ciąży w 5 tygodniu tez byla krew i tez myslalam,ze nic z tego. Najlepiej umów sie do lekarza i spokojnie czekając na termin jak najwiecej poleguj i odpoczywaj;*Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Ulci wrote:Teraz to już krew...chyba nici z tego

Ulci jak krew, to może to ciąża biochemiczna. Ja jak zaczęłam krwawić od razu pojechałam do szpitala. Może pojedź, dostaniesz coś na podtrzymanie, może Cię położą.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja też 7maja testowanie. Powodzenia :*cotton wrote:Hej Dziewczyny,mogę do Was dołączyć?

W tym miesiącu zaczęliśmy starania o kolejne maleństwo. Mam 2 letnią cudowną córeczkę. Drugą córcię stracilam w styczniu, w 20 tygodniu ciąży. Także choć wiem, ze po tak traumatucznych przeżyciach nie będzie łatwo, staram się byc dobrej myśli, chcemy walczyc o swoje szczęście. Teraz czekam na testowanie 7 maja, modlę się zeby sie udało i zeby tym razem wszystko dobrze się skończyło.
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki i gratuluję tym,ktorym juz sie udalo:)7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Na spokojnie. Co ma być to będzie. Zrób bhcg i do ginekologa. Daj znać jak tam. Głowa do góry!Ulci wrote:Teraz to już krew...chyba nici z tego

7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulcia jak Ci z porannego wyszła blada to potem duża szansa że nie wyjdzie wcale bo beta ma największe stężenie w porannym moczu, bo że tak powiem długo się zbiera i nie jest rozwodnione bo nie pijesz tyle w nocy.Ulci wrote:Negatywny...
Trzymam kciuki żeby jednak było ok. Więcej beta Ci powie i gin może ocenić czy rzeczywiście biochemiczna czy jest jakaś inna przyczyna.
madzikow lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja siedzę i wyję. Przez kilka dni brałam leki do tego głupiego HSG, porobiłam badania za które trochę kasy wybuliłam i dzwoniłam dzisiaj do lekarza, żeby w końcu umówić się na zabieg, a on mi powiedział, że jeden z nich (bo oni robią zabieg we dwóch) jest na urlopie do 7 maja i przekładamy na następny miesiąc. I jeszcze zdziwiony, że zapomniałam..a mnie nikt o tym nie poinformował.
Załamałam się. Mam dość tych wszystkich starań. Chyba powoli odpuszczam.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Dziewczyny a ja siedzę i wyję. Przez kilka dni brałam leki do tego głupiego HSG, porobiłam badania za które trochę kasy wybuliłam i dzwoniłam dzisiaj do lekarza, żeby w końcu umówić się na zabieg, a on mi powiedział, że jeden z nich (bo oni robią zabieg we dwóch) jest na urlopie do 7 maja i przekładamy na następny miesiąc. I jeszcze zdziwiony, że zapomniałam..a mnie nikt o tym nie poinformował.
Załamałam się. Mam dość tych wszystkich starań. Chyba powoli odpuszczam.
Plamka, nie załamuj się kochana! Wiem, że jest Ci ciężko, każda z nas by chciała już zakończyć te starania i zajść w upragnioną ciążę. Jeden miesiąc dłużej czekania masz, ale kto wie, może się okaże, że zaraz po tym zajdziesz w ciążę? Odpuszczenie na pewno jest dobrym pomysłem
jeśli potrafisz to zrób to
odetchniesz trochę, odpoczniesz, w końcu wszystkie wiemy jak męczące i stresujące są te starania. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze
ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć dwoma kreseczkami
Plamka_92, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Plamka na co Ty mówisz, przecież wszystko było zaplanowane
a te badania będą ważne czy byś musiała znowu robić?
Masakra jakaś
Wszystko od początku muszę robić
Pięknie mnie w ch*ja zrobili..
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:Plamka, nie załamuj się kochana! Wiem, że jest Ci ciężko, każda z nas by chciała już zakończyć te starania i zajść w upragnioną ciążę. Jeden miesiąc dłużej czekania masz, ale kto wie, może się okaże, że zaraz po tym zajdziesz w ciążę? Odpuszczenie na pewno jest dobrym pomysłem
jeśli potrafisz to zrób to
odetchniesz trochę, odpoczniesz, w końcu wszystkie wiemy jak męczące i stresujące są te starania. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze
ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć dwoma kreseczkami 
Dziękuję Kochana :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
70 zł za badania plus jeszcze leki, ale nie pamiętam ile.
Może nie jest to jakiś majątek, ale jak mam świadomość, że były to pieniądze wyrzucone w błoto i niepotrzebne kłucie to mnie szlag trafia
A co jeśli w przyszłym miesiącu zrobię badania i będą złe i przez to mi znowu nie zrobią hsg..
Gdyby nie to, że oni ponoć bardzo dobrze robią ten zabieg to poszłabym i prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 21:57

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)