Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny za slowa wsparcia i przyjęcie:*
Ulci druga krecha widoczna jak nic, moze to plamienie implantacyjne? U mnie w poprzedniej ciąży w 5 tygodniu tez byla krew i tez myslalam,ze nic z tego. Najlepiej umów sie do lekarza i spokojnie czekając na termin jak najwiecej poleguj i odpoczywaj;*Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Ulci wrote:Teraz to już krew...chyba nici z tego
Ulci jak krew, to może to ciąża biochemiczna. Ja jak zaczęłam krwawić od razu pojechałam do szpitala. Może pojedź, dostaniesz coś na podtrzymanie, może Cię położą.Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
cotton wrote:Hej Dziewczyny,mogę do Was dołączyć?
W tym miesiącu zaczęliśmy starania o kolejne maleństwo. Mam 2 letnią cudowną córeczkę. Drugą córcię stracilam w styczniu, w 20 tygodniu ciąży. Także choć wiem, ze po tak traumatucznych przeżyciach nie będzie łatwo, staram się byc dobrej myśli, chcemy walczyc o swoje szczęście. Teraz czekam na testowanie 7 maja, modlę się zeby sie udało i zeby tym razem wszystko dobrze się skończyło.
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki i gratuluję tym,ktorym juz sie udalo:)7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Ulci wrote:Teraz to już krew...chyba nici z tego7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulci wrote:Negatywny...
Trzymam kciuki żeby jednak było ok. Więcej beta Ci powie i gin może ocenić czy rzeczywiście biochemiczna czy jest jakaś inna przyczyna.madzikow lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja siedzę i wyję. Przez kilka dni brałam leki do tego głupiego HSG, porobiłam badania za które trochę kasy wybuliłam i dzwoniłam dzisiaj do lekarza, żeby w końcu umówić się na zabieg, a on mi powiedział, że jeden z nich (bo oni robią zabieg we dwóch) jest na urlopie do 7 maja i przekładamy na następny miesiąc. I jeszcze zdziwiony, że zapomniałam..a mnie nikt o tym nie poinformował.
Załamałam się. Mam dość tych wszystkich starań. Chyba powoli odpuszczam.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Dziewczyny a ja siedzę i wyję. Przez kilka dni brałam leki do tego głupiego HSG, porobiłam badania za które trochę kasy wybuliłam i dzwoniłam dzisiaj do lekarza, żeby w końcu umówić się na zabieg, a on mi powiedział, że jeden z nich (bo oni robią zabieg we dwóch) jest na urlopie do 7 maja i przekładamy na następny miesiąc. I jeszcze zdziwiony, że zapomniałam..a mnie nikt o tym nie poinformował.
Załamałam się. Mam dość tych wszystkich starań. Chyba powoli odpuszczam.
Plamka, nie załamuj się kochana! Wiem, że jest Ci ciężko, każda z nas by chciała już zakończyć te starania i zajść w upragnioną ciążę. Jeden miesiąc dłużej czekania masz, ale kto wie, może się okaże, że zaraz po tym zajdziesz w ciążę? Odpuszczenie na pewno jest dobrym pomysłem jeśli potrafisz to zrób to odetchniesz trochę, odpoczniesz, w końcu wszystkie wiemy jak męczące i stresujące są te starania. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć dwoma kreseczkamiPlamka_92, Fiołek_Aniołek lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Plamka na co Ty mówisz, przecież wszystko było zaplanowane a te badania będą ważne czy byś musiała znowu robić?
Masakra jakaś
Wszystko od początku muszę robić
Pięknie mnie w ch*ja zrobili..
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:Plamka, nie załamuj się kochana! Wiem, że jest Ci ciężko, każda z nas by chciała już zakończyć te starania i zajść w upragnioną ciążę. Jeden miesiąc dłużej czekania masz, ale kto wie, może się okaże, że zaraz po tym zajdziesz w ciążę? Odpuszczenie na pewno jest dobrym pomysłem jeśli potrafisz to zrób to odetchniesz trochę, odpoczniesz, w końcu wszystkie wiemy jak męczące i stresujące są te starania. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko się dobrze ułożyło i żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć dwoma kreseczkami
Dziękuję Kochana :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
70 zł za badania plus jeszcze leki, ale nie pamiętam ile.
Może nie jest to jakiś majątek, ale jak mam świadomość, że były to pieniądze wyrzucone w błoto i niepotrzebne kłucie to mnie szlag trafia
A co jeśli w przyszłym miesiącu zrobię badania i będą złe i przez to mi znowu nie zrobią hsg..
Gdyby nie to, że oni ponoć bardzo dobrze robią ten zabieg to poszłabym i prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 21:57
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)