Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarpeta, Ruda, Taka babka a co tam u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:28
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny muszę się Was poradzić.
Jak pisałam nie dawno czekam na @, żeby zrobić badania hormonalne. Ponieważ w tę sobotę mam wesele przyjaciółki wymyśliłam sobie, że zrobię rzęsy u kosmetyczki. A tam co? Stylistka nie mogła przykleić rzęs! Dopytywała czy nie jestem czasem w ciąży lub czy nie mam problemów z tarczycą. Pytała o to kilka razy bo co przyklejała rzęsy zaraz się zsuwały - mówiła, że miała tylko 2 takie przypadki i jedna Pani wysłała jej potem zdjęcie pozytywnego testu ciążowego, a druga napisała po kilku dniach, że ma niedoczynność tarczycy. Mówiła, że czasami podczas dwóch pierwszych dni cyklu gorzej się przyklejają, ale to u mnie też odpada. Strasznie się przestraszyłam i od razu z samego rana zrobiłam badanie TSH, FT3, FT4 - na szczęście wszystko w normie.
Jak myślicie ile jeszcze powinnam czekać na przyjście @? To już prawie 60 dzień cyklu Ginekolog kazała czekać, aż przyjdzie naturalnie, ale jak byłam w lutym u innej to mówiła, że czasem na @ można czekać w nieskończoność. U ginekologa byłam ponad 2 tygodnie temu, mam wybrać się ponownie czy jeszcze cierpliwie czekać? Męczy mnie już to czekanieMajka -
nick nieaktualny
-
U mnie niby niepęknięty pęcherzyk... Boli mnie podbrzusze że hej... Nie wiem o co chodzi. Badania hormonalne w normie. Czekac cierpliwie? Ehh testowanie po majówce.kto jeszcze testuje po majówce?7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Majka94 wrote:Hej dziewczyny muszę się Was poradzić.
Jak pisałam nie dawno czekam na @, żeby zrobić badania hormonalne. Ponieważ w tę sobotę mam wesele przyjaciółki wymyśliłam sobie, że zrobię rzęsy u kosmetyczki. A tam co? Stylistka nie mogła przykleić rzęs! Dopytywała czy nie jestem czasem w ciąży lub czy nie mam problemów z tarczycą. Pytała o to kilka razy bo co przyklejała rzęsy zaraz się zsuwały - mówiła, że miała tylko 2 takie przypadki i jedna Pani wysłała jej potem zdjęcie pozytywnego testu ciążowego, a druga napisała po kilku dniach, że ma niedoczynność tarczycy. Mówiła, że czasami podczas dwóch pierwszych dni cyklu gorzej się przyklejają, ale to u mnie też odpada. Strasznie się przestraszyłam i od razu z samego rana zrobiłam badanie TSH, FT3, FT4 - na szczęście wszystko w normie.
Jak myślicie ile jeszcze powinnam czekać na przyjście @? To już prawie 60 dzień cyklu Ginekolog kazała czekać, aż przyjdzie naturalnie, ale jak byłam w lutym u innej to mówiła, że czasem na @ można czekać w nieskończoność. U ginekologa byłam ponad 2 tygodnie temu, mam wybrać się ponownie czy jeszcze cierpliwie czekać? Męczy mnie już to czekanie7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Ania2014 wrote:Odebrałam wynik i oczywiście nie jest dobry (4,8 ng/ml) mam dość chodzenia do tych lekarzy faszerowania się lekami... chyba rezygnuję na najbliższy czas ze starań muszę pomyśleć jak rozwiązać problem hormonówStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Majka94 wrote:Hej dziewczyny muszę się Was poradzić.
Jak myślicie ile jeszcze powinnam czekać na przyjście @? To już prawie 60 dzień cyklu Ginekolog kazała czekać, aż przyjdzie naturalnie, ale jak byłam w lutym u innej to mówiła, że czasem na @ można czekać w nieskończoność. U ginekologa byłam ponad 2 tygodnie temu, mam wybrać się ponownie czy jeszcze cierpliwie czekać? Męczy mnie już to czekanieStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
PaolaD wrote:A hcg robiłaś? Jak hormony? To normalne u Ciebie że są aż tak długie cykle?
Nie robiłam jeszcze hcg, ale niestety ciąże raczej wykluczam - robiłam 2 testy oba negatywne Jeżeli chodzi o cykle zwykle miałam jak w zegarku od stycznia strasznie mi się wydłużył i brałam Duphaston - ginekolog powiedziała, że mam się nie przejmować bo pojedyńczy przypadek może się zdarzyć, no ale teraz jak poszłam do drugiej ginekolog mówi, że mam poczekać aż @ sama przyjdzie, tylko ile?Majka -
madzikow wrote:idź do innego lekarza i porównaj czy mówią jednym głosem, czasem mam wrażenie, że każą czekać, bo nie mają pomysłu co zrobić, liczą, że problem sam się rozwiąże z czasem
Chyba tak zrobię, bo po wizycie u poprzedniej mam wrażenie, że tylko mnie nastraszyła, a żadnych konkretów mi nie powiedziała...Majka -
mar1tusia wrote:Plamka bardzo mi przykro jeżeli jest to na nfz to Ci lekarze mają nas gdzieś i nasze uczucia ja kiedyś zostałam tak potraktowana przez ginekologa na nfz że wyszłam z płaczem... od tamtej pory chodze tylko i wylacznie prywatnie
Niestety A niby lekarze powinni wykazywać się empatią..
Martusia jak się czujesz?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
PaolaD wrote:U mnie niby niepęknięty pęcherzyk... Boli mnie podbrzusze że hej... Nie wiem o co chodzi. Badania hormonalne w normie. Czekac cierpliwie? Ehh testowanie po majówce.kto jeszcze testuje po majówce?
Ale w międzyczasie może jakiś inny dojrzał i pękł?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ulci wrote:Wszystkie na coś czekamy.. Plamka bardzo współczuję, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz, skoro to taki dobry lekarz to może warto poczekać...
U mnie lipa, okres na całego-bez szczegółów, ale uwierzcie, że to jest okres. Ostatnie miesiące mój organizm robił mnie w konia serwując wszystkie objawy ciąży, wraz z uczuciem metalu w ustach, teraz kiedy się nie dopatrywałam i nie szukałam i wiedziałam, że nie wyszło to test zrobił mnie w konia... -
ech:( myślałam, że jutro już coś będziemy wiedzieć, ale będzie za wcześnie. Temperatura rosła sobie do 37, a dziś odnotowałam spadek do 36,77. Więc z tego się jeszcze większy spadek może pokazać na @...dziś 34dc, kremowego śluzu mało, szyjka zamknieta i nigdy nie miałam u siebie dłuższego cyklu. Trzymajcie kciuki proszę
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Plamka_92 wrote:Niestety A niby lekarze powinni wykazywać się empatią..
Martusia jak się czujesz?
Czuje sie dobrze oprócz zmeczenia silnego i bolacych piersi nie mam innych objawow bylam w srode u lekarza to powiedział ze 5 tydzien. Kolejna wizyta 7 majamadzikow lubi tę wiadomość
-
mar1tusia wrote:Czuje sie dobrze oprócz zmeczenia silnego i bolacych piersi nie mam innych objawow bylam w srode u lekarza to powiedział ze 5 tydzien. Kolejna wizyta 7 maja
To czekamy razem z Toba na wizyte i nowe wieścimar1tusia lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)