Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka strasznie mi przykro ale nie zalamuj sie i walcz dalej, my kobiety jestesmy silne i wytrwale! Kasy bardzo szkoda ale z drugiej strony to tylko pieniadze a dzieki tym badaniom zblizasz sie do spelnienia marzen! Rozumiem Twoje wkurzenie... a nie daloby sie u innego lekarza teraz z aktualnymi badaniami? Powinni znalezc zastepstwo...
-
Powiedział, że może zrobić to hsg z innym lekarzem, ale to tylko i wyłącznie by była moja decyzja, bo on chce zrobić koniecznie z tamtym, bo jest najlepszy, a ja jestem "trudniejszą" pacjentką, bo jestem po operacji, mam tylko jeden jajnik, pewnie są tam zrosty i on chce zrobić ten zabieg z najlepszym lekarzem.
Tylko że się boję, że za miesiąc będzie podobna sytuacja, znowu zrobią mnie w bambuko a ja dalej nic nie będę wiedzieć.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Powiedział, że może zrobić to hsg z innym lekarzem, ale to tylko i wyłącznie by była moja decyzja, bo on chce zrobić koniecznie z tamtym, bo jest najlepszy, a ja jestem "trudniejszą" pacjentką, bo jestem po operacji, mam tylko jeden jajnik, pewnie są tam zrosty i on chce zrobić ten zabieg z najlepszym lekarzem.
Tylko że się boję, że za miesiąc będzie podobna sytuacja, znowu zrobią mnie w bambuko a ja dalej nic nie będę wiedzieć.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
ucieło mi całą wypowiedź skoro jesteś dla niego trudniejszym przypadkiem medycznym to powinny się dla niego liczyć także Twoje uczucia, powiedz lekarzowi wprost co czujesz i że nie chcesz tracić czasu, Twój stan też jest ważny przecież. A jeśli robiłaś u nich badania do zabiegu, to skoro tylko jeden lekarz jest typowany do wykonania hsg, to niech Ci nie pobierają kasy za następne badania. Bo to nie z Twojej winy trzeba powtarzać od nowa wszystko...
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Zrobię ostatnie podejście w tym szpitalu. Już umówiłam sobie wizytę na pobranie wymazu z pochwy, zapisałam się też do rodzinnej, poproszę ją o skierowanie na badania krwi to chociaż za to nie będę płacić. I zobaczymy.
A jak znowu będzie lipa to zrobię chyba zabieg prywatnie.
Dziękuję Wam Dziewczyny za pocieszenie i czytanie moich wypocin, jesteście cudowne, najlepszemadzikow, Ania95 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
O RANY !!! Plamka... kurde, aż się buzuje we mnie przykro mi... mogę jedynie się domyślać co czujesz... ale nie poddawaj się tu wszystkie jesteśmy z Tobą...szybko zleci zrobisz badanie i już będzie tylko z górki :*
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
Wszystkie na coś czekamy.. Plamka bardzo współczuję, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz, skoro to taki dobry lekarz to może warto poczekać...
U mnie lipa, okres na całego-bez szczegółów, ale uwierzcie, że to jest okres. Ostatnie miesiące mój organizm robił mnie w konia serwując wszystkie objawy ciąży, wraz z uczuciem metalu w ustach, teraz kiedy się nie dopatrywałam i nie szukałam i wiedziałam, że nie wyszło to test zrobił mnie w konia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 14:07
-
Dziewczyny, wczoraj pierwszy raz wstrzyknęłam sobie conceive plus :p ale zaraz po tym duża część ze mnie wyleciała. Nie wiem czy coś tam w środku zostało, więc aplikowałam jeszcze na męża Trzydziecha, a Ty kupiłaś strzykawkę? Wstrzykiwałaś już sobie?
Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Ania95, tak kupilam strzykawke i wstrzykiwalam 3ml i robiłam to na lezaco wiec nic nie wyplynelo a poza tym emek rez sie posmarowal