Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
perelkaa wrote:Hej dziewczyny jestem nowa, powiedzcie ile czasu już się staracie? U mnie minęło 2 lata i już mam doła
Perelkaa ja się staram prawie 1,5 roku i dalej zbyt dużo nie wiem co może być przyczyną niepowodzeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 17:40
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
perelkaa wrote:Hej dziewczyny jestem nowa, powiedzcie ile czasu już się staracie? U mnie minęło 2 lata i już mam doła
My się staramy 6 cykl. I pomimo, że dla innych to nic to też mam doła
Po jakich badaniach jesteście?Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Agura wrote:hej dziewczyny,
A tak z innej beczki.
Czy któraś myślała już o jajeczku dawczyni? Czy ktraś miała jakiekolwiek doświadczenie w tym względzie?
Ja nawet nigdy o tym nie slyszalam.
Jestesmy z polnocnej Polski a czemu pytasz?:p -
Hej perelka! Ja od jakichs 9 miesiecy i w sumie bez wiekszych wspomagaczy. Glowa do gory! Dobrze ze tu tafilas -
Hej Dziewczyny,mogę do Was dołączyć?
W tym miesiącu zaczęliśmy starania o kolejne maleństwo. Mam 2 letnią cudowną córeczkę. Drugą córcię stracilam w styczniu, w 20 tygodniu ciąży. Także choć wiem, ze po tak traumatucznych przeżyciach nie będzie łatwo, staram się byc dobrej myśli, chcemy walczyc o swoje szczęście. Teraz czekam na testowanie 7 maja, modlę się zeby sie udało i zeby tym razem wszystko dobrze się skończyło.
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki i gratuluję tym,ktorym juz sie udalo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 21:57
PaolaD lubi tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
nick nieaktualnyCześć pierwsze co to gratuluję wszystkim tym, którym się udało
U mnie jakoś jutro będzie ok 7 dpo (jeśli wogóle owulacją była) więc po pracy wybieram się na badanie progesteronu i wtedy zobaczymy jak się sprawy mają.futuremama, madzikow lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie pisałam od 1 marca, bolało mnie kolejne rozczarowanie. Teraz trwa piąty cykl starań- 28 dc. Wczoraj różowe śluz, więc pomyślałam, że okres nadchodzi.Dziś śluz z niteczką jasnej krwi-nie okres i zatestowałam. Pomożecie w interpretacji? Czy zawidy mam czy mogę się cieszyć?
-
Ulci wrote:A ten śluz z pajączkami? W pierwszej ciąży nic takiego nie miałam...Nie będzie z tego miesiączki? Boję się