Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikow wrote:Skarpeta, Ruda, Taka babka a co tam u Was?
Hej hej jestem tu cały czas... to mój pierwszy cykl z monitoringiem... na pierwszym usg wielki torbiel, na kolejnym (5 dni później) torbieli brak ale za to pęcherzyk 20mm jak się później okazało (dwa dni później) nieregularny nie urósł ani nic, za to pojawił się kolejny 16-17 mm endometrium cały czas 7mm dziś ide do innej dr ale zamierzam ją poprosić o usg ... śluz płodny był ból jajnika jest... teraz tylko żeby dalej się wszystko dobrze potoczyło (idę do innej bo moja przyjmuje w poniedziałki i środy-a ja niecierpliwa) jestem dziewczyny pełna nadziei... serio że tym razem będzie dobrze mimo że jest pod górkę bo i jakieś zapalenie pęcherza się przyplątało i przeciwciała tarczycy za wysokie, ale za to TSH i F# i F4 są ok (musze iść do endo)
Madzikow 3mam mocno kciukosy za Was... pisz koniecznie co u Ciebie się dzieje :)jak Plamka napisała póki nie ma @... ... musi być dobrzeStaramy się o dzidziusia -
Skarpeta wrote:Hej hej jestem tu cały czas... to mój pierwszy cykl z monitoringiem... na pierwszym usg wielki torbiel, na kolejnym (5 dni później) torbieli brak ale za to pęcherzyk 20mm jak się później okazało (dwa dni później) nieregularny nie urósł ani nic, za to pojawił się kolejny 16-17 mm endometrium cały czas 7mm dziś ide do innej dr ale zamierzam ją poprosić o usg ... śluz płodny był ból jajnika jest... teraz tylko żeby dalej się wszystko dobrze potoczyło (idę do innej bo moja przyjmuje w poniedziałki i środy-a ja niecierpliwa) jestem dziewczyny pełna nadziei... serio że tym razem będzie dobrze mimo że jest pod górkę bo i jakieś zapalenie pęcherza się przyplątało i przeciwciała tarczycy za wysokie, ale za to TSH i F# i F4 są ok (musze iść do endo)
Madzikow 3mam mocno kciukosy za Was... pisz koniecznie co u Ciebie się dzieje :)jak Plamka napisała póki nie ma @... ... musi być dobrze
Mam nadzieję, że to będzie Twój szczęśliwy cykl :*
A ze wszystkim innym- z zapaleniem, z tarczycą sobie poradzisz w moment :*Skarpeta lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:To musiała być dl niej cudowna niespodzianka
Dziekuję :*
Plamka moja kumpela podobnie... czekała na jakiś zabieg teraz już nie pamietam co to było dokładnie czy polip czy coś... i w czasie oczekiwań w czerwcu zaszła, na lipiec miała zabieg... więc oby u Ciebie było podobnie mocne kciukiPlamka_92 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
Majka94 wrote:Hej dziewczyny muszę się Was poradzić.
Jak pisałam nie dawno czekam na @, żeby zrobić badania hormonalne. Ponieważ w tę sobotę mam wesele przyjaciółki wymyśliłam sobie, że zrobię rzęsy u kosmetyczki. A tam co? Stylistka nie mogła przykleić rzęs! Dopytywała czy nie jestem czasem w ciąży lub czy nie mam problemów z tarczycą. Pytała o to kilka razy bo co przyklejała rzęsy zaraz się zsuwały - mówiła, że miała tylko 2 takie przypadki i jedna Pani wysłała jej potem zdjęcie pozytywnego testu ciążowego, a druga napisała po kilku dniach, że ma niedoczynność tarczycy. Mówiła, że czasami podczas dwóch pierwszych dni cyklu gorzej się przyklejają, ale to u mnie też odpada. Strasznie się przestraszyłam i od razu z samego rana zrobiłam badanie TSH, FT3, FT4 - na szczęście wszystko w normie.
Jak myślicie ile jeszcze powinnam czekać na przyjście @? To już prawie 60 dzień cyklu Ginekolog kazała czekać, aż przyjdzie naturalnie, ale jak byłam w lutym u innej to mówiła, że czasem na @ można czekać w nieskończoność. U ginekologa byłam ponad 2 tygodnie temu, mam wybrać się ponownie czy jeszcze cierpliwie czekać? Męczy mnie już to czekanie
Nie chce cie straszyc ale kiedy ja mialam problem z @ to nie mislam jej 4 miesiace ale moja gin zlecila mi wtedy kilka badan tylko ze wczesniej dala dupka na wywołanie @ po co marnować czas na czekanie.
Dla niektorych lekarzy najlepiej powiedziec czekaj jaj sie nie chce pomyslec jak to inaczej rozwiazac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 17:37
Pcos
-
Plamka_92 wrote:Ale w międzyczasie może jakiś inny dojrzał i pękł?7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
PaolaD wrote:Tego dowiem się za tydzień. Jak przyjdzie @ lub nie. Trzymajcie kciuki. Ja się czuję dziwnie. Boli mnie podbrzusze. Ale łatwo sobie wkręcić wszystko... Także nie ufam odczuciom. Trzymajcie kciuki. Ja trzymam za Was :*Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
PaolaD wrote:Tego dowiem się za tydzień. Jak przyjdzie @ lub nie. Trzymajcie kciuki. Ja się czuję dziwnie. Boli mnie podbrzusze. Ale łatwo sobie wkręcić wszystko... Także nie ufam odczuciom. Trzymajcie kciuki. Ja trzymam za Was :*
Trzymamy :* to prawda, że łatwo sobie wkręcić objawy. Tak bym chciała, żeby w końcu się udało... WariujęFiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dzięki mar1tusia cieszę się, że Tobie się udało, ale z drugiej strony szkoda, że już się z nami tutaj nie starasz chcemy do Ciebie dolączyć!
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
mar1tusia a myślałaś ciągle o ciąży? Bo zastanawiam się czy przez to nastawienie przypadkiem nie jest ciężko zajść. No ale w sumie ja i tak nie potrafię przestać o tym myśleć, cały czas tylko wyliczam, czytam... Dzisiaj np czytałam przez godzinę o plemnikach, jaką mają drogę do przebycia, jak wygląda zapłodnienie... I zastanawiałam się czy już plemniki dotarły do mojej komórki jajowej :p
Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość