Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Choruję na niedoczynność tarczycy, jednak właśnie na początku kwietnia odebrałam wyniki i wszystko w normie. Nigdy nie miałam takiej sytuacji, miesiączki raczej regularne, bez dodatkowych plamień. Poczekam po prostu i będę obserwować czy przypadkiem plamienie nie rozkręci się na maksa.
-
Twoje typowe oznaki na okres mogą się zmieniać, tak samo ilość dni w cyklu czy samo krwawienie właśnie. Obserwuj swoje ciało, notuj co się kiedy działo, żeby w razie czego móc przekazać lekarzowi informacje:) no a na razie to trzeba czekaćStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Lola_M wrote:A ile jestes dni po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 20:52
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow wrote:Między 9 a 11, na sto procent nie mam pewności bo nie miałam monitorowanego cyklu. Niecierpliwa jestem strasznie
Ja robilam test 15dpo i wtedy mialam bardzo blada kreske
Wiec moze za wczesnie robilas. Powtórz za kilka dnimadzikow lubi tę wiadomość
Pcos
-
madzikow chyba jeszcze musisz poczekac
Hej pukola! To racja ze zawsze sie doszukuje ja juz tak mialam pare razy rozne niby objawy a potem gorzkie rozczarowanie, trzeba poczekac choc wiem ze to trudne -
PaolaD mam ten sam problem i jeszcze go nie rozwiązałam ale polecić ci mogę żurawit, pokrzywę, i pilnować oby codziennie min. 2 l płynów. To pomaga ale całkiem mi jeszcze nie przeszło. Tu minteż doradzili sprawdzić ureaplazma - będę o tym rozmawiać z lekarką.
-
Zastanawiam się czy nie przeleczyc siebie i męża antybiotyki em. Jego cipronex em, a siebie jako że jestem w fazie lutealna amoksycylina. Zastanawiam się... Próbowałam żurawiny, ale może za mało wytrwale.7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa;) uczę się dopiero tej stronki zaczęliśmy starać się o dzidziusia. Jeden lekarz mówi że będzie problem drugi że nie będzie żadnych szans , a trzeci? Że przy PCOS nie ma problemu... bądź mądry...jak to naprawdę jest?Ella464
-
Ella464 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa;) uczę się dopiero tej stronki zaczęliśmy starać się o dzidziusia. Jeden lekarz mówi że będzie problem drugi że nie będzie żadnych szans , a trzeci? Że przy PCOS nie ma problemu... bądź mądry...jak to naprawdę jest?
Jak widzisz tez mam pcos a jednak można
Jednak faktycznie trudniej niz maja to zdrowe dziewczyny. Musialam brac leki na stymulacje jajnikow i zastrzyki na pekniecie jajeczka. Ale ty możesz miec tak opanowana chorobe ze bedzie latwiej. Wszystko zalezy co ci dokładnie dolegaPcos
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Witajcie tak się cały czas zastanawiam czy znacie/stosowałyście jakieś preparaty naturalnie wspomagające równowagę hormonalną? Bo myślę żeby zacząć coś badać jeszcze oprócz euthyroxu bromergonu i kwasu foliowego
Napewno mozesz migdaly i czerwone wino ma poprawę endometrium
Miętę na testosteron
A ogolnie na hormony to ziola o sroki
Pcos
-
Ania2014 wrote:Witajcie tak się cały czas zastanawiam czy znacie/stosowałyście jakieś preparaty naturalnie wspomagające równowagę hormonalną? Bo myślę żeby zacząć coś badać jeszcze oprócz euthyroxu bromergonu i kwasu foliowego
jak działa na Ciebie Bromergon? nie skrócił Ci cyklu?