Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola_M wrote:Czyli twoja sytuacja nie jest taka zła. Ja miałam podwyższona prolaktyne wysokie tsh i testosteron i przez to niedojrzewaly mi pecherzyki.
Poczekaj do monitoringu zobaczysz czy tabletki skutkuja jesli tak to dzialaj
Dowiem się w niedzielę.. a póki co jedziemy Na krótki urlop by zebrać myśli i energie na dalsze dzialanie:)Ella464 -
Chcialam sie przywitać w domu mam juz 2-kę chlopakow i teraz staramy sie o 3-ciego brzdaca testy owulacyjne dzis wychodza pozytywnie wiec wciaz dzialamySzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Ania95 wrote:madzikow, a co tam u Ciebie? Dostałaś @?
byłam na becie, bo już nie chciałam żyć w niepewności i wynik poniżej 0,1 także wielkie dżi
zostaje czekać na @ i potem nowy cykl starań
najgorzej że M jest załamanyStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnymadzikow wrote:@ nie dostałam, za mną 39dc...
byłam na becie, bo już nie chciałam żyć w niepewności i wynik poniżej 0,1 także wielkie dżi
najgorzej że M jest załamany
madzikow lubi tę wiadomość
-
Madzikow przykro mi ( ja mysle ze jednak i tak Was to bardzo zblizy i to jest najwazniejsze, ze macie siebie i wspolnie w tym jestescie. Wszystko jest z Wami "tak", to normalne ze to trwa i nakrecanie sie niestety nam wszystkim nie ulatwia glowa do gory kochana!!!
madzikow lubi tę wiadomość
-
madzikow wrote:@ nie dostałam, za mną 39dc...
najgorzej że M jest załamany
Szkoda nowy cykl, nowe nadzieje! będzie dobrzemadzikow lubi tę wiadomość
-
Olaa86 wrote:Chcialam sie przywitać w domu mam juz 2-kę chlopakow i teraz staramy sie o 3-ciego brzdaca testy owulacyjne dzis wychodza pozytywnie wiec wciaz dzialamy
Cześć Olaa86 trzymam kciuki, żeby się udało długo się staraliście o Wasze chłopaki? -
dzięki dziewczyny
3.05 dniem @
tak jak ostatnio, kiedy już poszłam na betę, to na drugi dzień niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 11:24
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ania95 wrote:Cześć Olaa86 trzymam kciuki, żeby się udało długo się staraliście o Wasze chłopaki?
Bardzo szybko bo w pierwsza i druga ciążę w 2 cyklu staran choc mam problemy z progesteronem a dokładniej z ostatniafazs cyklu ktora powinna trwać 14 dni a u mnie trwa 9-10 max no ale duphaston juz jest w domu w razie gdybym okredu nie dostala 13 majaSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest z lekami na uczulenie? Myślicie że już powinnam je ograniczyć? Bo od pierwszych dni wiosennego słońca do końca września dokucz mi pokrzywka słoneczna a jedyna ukojenie swędzenia to leki i maść przeciwświądowi a wiem to dokładnie bo zawsze po ziemie o tym zapominam i się męczę ze świądem każdej narażonej na słońce części ciała
-
Ania95 wrote:Olaa86 z tego co widzę to macie synka z 2016, więc wiele czasu nie minęło na pewno teraz też Wam się szybko uda
Tak ma obecnie 21 miesiecy no zobaczymy fajnie by bylo gdyby sie udalo jak poprzednio i by ciaza przebiegala jak druga bo pierwsza bardzoooo zle wspominamSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Najważniejsze, że wiesz jaki u Ciebie problem, to już połowa sukcesu wiele z nas tutaj jest w trakcie badań, np. ja jutro idę zbadać progesteron i nadal normuję prolaktynę i tsh, dopiero za 2 tygodnie mam wizytę u endokrynolog i powtarzanie badań. A u mnie to już 6 cykl starań, pomimo, że mam tylko 23 lata i coś czuję, że teraz też nie zaskoczyło.
-
Ania2014 wrote:Dziewczyny jak to jest z lekami na uczulenie? Myślicie że już powinnam je ograniczyć? Bo od pierwszych dni wiosennego słońca do końca września dokucz mi pokrzywka słoneczna a jedyna ukojenie swędzenia to leki i maść przeciwświądowi a wiem to dokładnie bo zawsze po ziemie o tym zapominam i się męczę ze świądem każdej narażonej na słońce części ciała
Ania, ja niestety nie mam pojęcia. -
Ania95 wrote:Najważniejsze, że wiesz jaki u Ciebie problem, to już połowa sukcesu wiele z nas tutaj jest w trakcie badań, np. ja jutro idę zbadać progesteron i nadal normuję prolaktynę i tsh, dopiero za 2 tygodnie mam wizytę u endokrynolog i powtarzanie badań. A u mnie to już 6 cykl starań, pomimo, że mam tylko 23 lata i coś czuję, że teraz też nie zaskoczyło.
Mam nadzieje ze uda sie - bede trzymac kciukiAnia95 lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Ania2014 wrote:Dziewczyny jak to jest z lekami na uczulenie? Myślicie że już powinnam je ograniczyć? Bo od pierwszych dni wiosennego słońca do końca września dokucz mi pokrzywka słoneczna a jedyna ukojenie swędzenia to leki i maść przeciwświądowi a wiem to dokładnie bo zawsze po ziemie o tym zapominam i się męczę ze świądem każdej narażonej na słońce części ciała
Hmm nie wiem to chyba zalezy od skladu, jesli to jakieś roslinne masci i leki to chyba ok a gorzej jak jakies sterydowe czy cos, ja bym to skonsultowala z ginekologiemPaolaD lubi tę wiadomość