X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznam że na walentynki żeby męża rozbudzić kupiłam grę erotyczną i tak się wciągnęłam że aż go zawstydzilam :D ale było wspaniale ;) u nas też powoli wkrada się rutyna i patrzymy tylko na cel prokreacji a zapominamy o własnych potrzebach :( kurczę chciałabym trochę wyluzować ale nie potrafię :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Malwa u mnie dzisiaj 37dc i tez okresu brak... W 33 robilam test i negatywny, brzuch mnie juz nie boli, jajnikow nie czuje, tylko piersi jakies "duze" poczekam moze do srody i powtorze test... W tym cyklu i temperatur nie pilnoealam, byl tez krotki wyjazd wiec ciezko cos gdybac... Powoli zastanawiam sie nad luteina na wywolanie....
    A nie chcesz zrobić badania z krwi dla pewności? A może akurat? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Malwa, jajniki maja rozna wielkosc, to jest normalne :)
    Ja jak chce, zeby od meza wyszla inicjatywa, to ubieram fajna bielizne i nie trzeba dlugo czekac na efekt ;) ale teraz chce zmienic troche miejsce, bo wczesniej caly czas w domu, a teraz jak jest cieplo to mozna gdzies pojechac. A to pod namioty, na wyprawe rowerowa i gdzies na polanie sie zatrzymac... ;) my lubilismy zawsze w ten sposob, ale potem przyszla praca i troche zapomnielismy jak to bylo :) trzeba mezowi odswiezyc pamiec ;)
    Dziękuję za odpowiedzi :* tak to swietny pomysl, sama tez sie bardziej odprezysz i nie bedziesz o tym myslec :)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Myślę ze jesli cos jest na rzeczy to po takjm czasie i test powinien pokazac, wole sie nie nastawiac i nie robic sobie nadziei zeby sie nie rozczarowac
    Rozumiem, to może tym bardziej będą dałabys Ci pewność:)?

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może któraś posiada jakąś większą wiedzę na temat progesteronu i jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie: czy jeśli 7dpo miałam ładnego proga ok 15 to czy on pomimo ewentualnego zapłodnienia może spaść?

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dziewczyny może któraś posiada jakąś większą wiedzę na temat progesteronu i jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie: czy jeśli 7dpo miałam ładnego proga ok 15 to czy on pomimo ewentualnego zapłodnienia może spaść?
    Po zapłodnieniu i w trakcie ciąży poziom progesteronu powinien rosnąć w prawidłowej ciąży, co zapewnia utrzymanie ciąży:) dla kolejnych tygodni są normy ile powinien wynosic

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja się przyznam że na walentynki żeby męża rozbudzić kupiłam grę erotyczną i tak się wciągnęłam że aż go zawstydzilam :D ale było wspaniale ;) u nas też powoli wkrada się rutyna i patrzymy tylko na cel prokreacji a zapominamy o własnych potrzebach :( kurczę chciałabym trochę wyluzować ale nie potrafię :(
    Oo ciekawe :D może wypróbuję:D niestety my kobiety strasznie fiksujemy. Zazdroszczę parom, które tego nie planują i normalnie żyją i nagle niespodzianka - ciaza. U mnie że względu na pracę nie dało sie tak na luzie niestety.

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:21

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Malwa, jajniki maja rozna wielkosc, to jest normalne :)
    Ja jak chce, zeby od meza wyszla inicjatywa, to ubieram fajna bielizne i nie trzeba dlugo czekac na efekt ;) ale teraz chce zmienic troche miejsce, bo wczesniej caly czas w domu, a teraz jak jest cieplo to mozna gdzies pojechac. A to pod namioty, na wyprawe rowerowa i gdzies na polanie sie zatrzymac... ;) my lubilismy zawsze w ten sposob, ale potem przyszla praca i troche zapomnielismy jak to bylo :) trzeba mezowi odswiezyc pamiec ;)

Na polanie to bym się bała, że jakiś robak wlezie nie tam gdzie powinien :P

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Co to za gra? :) zaciekawiłaś mnie :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Co to za gra? :) zaciekawiłaś mnie :)
    Gorące igraszki :D

PaolaD, Plamka_92 lubią tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Gorące igraszki :D
    :D :D aż mi się humor poprawił

MissKathy92, PaolaD lubią tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozpoczelam oficjalnie 8 cs. Co jak co, ale na @ zawsze mozna liczyc, jest niezawodna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 15:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Dziewczyny, rozpoczelam oficjalnie 8 cs. Co jak co, ale na @ zawsze mozna liczyc, jest niezawodna :D
    Kochana nie martw się, teraz się uda masz nowe szanse! :* ja Ci zazdroszczę @ :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Zgadzam się w 100% - na @ zawsze można liczyć :) ale tak jak pisze Malwa dobrze że przychodzi bo mamy nowe szans, kolejny cykl do wykorzystania :)

Ania95 lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :) wiem że jest smutek, ale kiedyś będziemy cieszyć się bardziej niż inni z tych || :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• PaolaD Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 10 dc i wyszedł dodatni test owulacyjny. Także znowu będzie krótko... Już 3 miesiąc z rzędu. Myślicie że jest szansa na normalną owulke? Doszłam do wniosku że już w tym miesiącu bez usg... Tylko temp i testy owulacyjne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 20:31

7tydz [*]
    8t3dz serduszko przestalo bić :(
    Hashimoto-hiperprolaktynemia
    Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo
  • MamaChlopcow Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, to mój pierwszy cykl starań. Z tym,że minie wymarzyla dziewczynka, wiec będę próbowała przed owulka :) Trzymam za Was mocno kciuki.

MamaChlopcow
    thgf3e3kz16by5k3.png
    qb3canlilnue1n39.pngqb3ckqi186videoz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaChlopcow wrote:
    Hej Dziewczyny, to mój pierwszy cykl starań. Z tym,że minie wymarzyla dziewczynka, wiec będę próbowała przed owulka :) Trzymam za Was mocno kciuki.
    Ale już jesteś mama tak? :)

‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ