Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się przyznam że na walentynki żeby męża rozbudzić kupiłam grę erotyczną i tak się wciągnęłam że aż go zawstydzilam ale było wspaniale u nas też powoli wkrada się rutyna i patrzymy tylko na cel prokreacji a zapominamy o własnych potrzebach kurczę chciałabym trochę wyluzować ale nie potrafię
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Malwa u mnie dzisiaj 37dc i tez okresu brak... W 33 robilam test i negatywny, brzuch mnie juz nie boli, jajnikow nie czuje, tylko piersi jakies "duze" poczekam moze do srody i powtorze test... W tym cyklu i temperatur nie pilnoealam, byl tez krotki wyjazd wiec ciezko cos gdybac... Powoli zastanawiam sie nad luteina na wywolanie....
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Malwa, jajniki maja rozna wielkosc, to jest normalne
Ja jak chce, zeby od meza wyszla inicjatywa, to ubieram fajna bielizne i nie trzeba dlugo czekac na efekt ale teraz chce zmienic troche miejsce, bo wczesniej caly czas w domu, a teraz jak jest cieplo to mozna gdzies pojechac. A to pod namioty, na wyprawe rowerowa i gdzies na polanie sie zatrzymac... my lubilismy zawsze w ten sposob, ale potem przyszla praca i troche zapomnielismy jak to bylo trzeba mezowi odswiezyc pamiec -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może któraś posiada jakąś większą wiedzę na temat progesteronu i jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie: czy jeśli 7dpo miałam ładnego proga ok 15 to czy on pomimo ewentualnego zapłodnienia może spaść?
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dziewczyny może któraś posiada jakąś większą wiedzę na temat progesteronu i jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie: czy jeśli 7dpo miałam ładnego proga ok 15 to czy on pomimo ewentualnego zapłodnienia może spaść?
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Ja się przyznam że na walentynki żeby męża rozbudzić kupiłam grę erotyczną i tak się wciągnęłam że aż go zawstydzilam ale było wspaniale u nas też powoli wkrada się rutyna i patrzymy tylko na cel prokreacji a zapominamy o własnych potrzebach kurczę chciałabym trochę wyluzować ale nie potrafię
-
Ania95 wrote:Malwa, jajniki maja rozna wielkosc, to jest normalne
Ja jak chce, zeby od meza wyszla inicjatywa, to ubieram fajna bielizne i nie trzeba dlugo czekac na efekt ale teraz chce zmienic troche miejsce, bo wczesniej caly czas w domu, a teraz jak jest cieplo to mozna gdzies pojechac. A to pod namioty, na wyprawe rowerowa i gdzies na polanie sie zatrzymac... my lubilismy zawsze w ten sposob, ale potem przyszla praca i troche zapomnielismy jak to bylo trzeba mezowi odswiezyc pamiec
Na polanie to bym się bała, że jakiś robak wlezie nie tam gdzie powinien
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
MissKathy92 wrote:Ja się przyznam że na walentynki żeby męża rozbudzić kupiłam grę erotyczną i tak się wciągnęłam że aż go zawstydzilam ale było wspaniale u nas też powoli wkrada się rutyna i patrzymy tylko na cel prokreacji a zapominamy o własnych potrzebach kurczę chciałabym trochę wyluzować ale nie potrafię
Co to za gra? zaciekawiłaś mnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, rozpoczelam oficjalnie 8 cs. Co jak co, ale na @ zawsze mozna liczyc, jest niezawodna
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas 10 dc i wyszedł dodatni test owulacyjny. Także znowu będzie krótko... Już 3 miesiąc z rzędu. Myślicie że jest szansa na normalną owulke? Doszłam do wniosku że już w tym miesiącu bez usg... Tylko temp i testy owulacyjne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 20:31
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualny