Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj stwierdziłam, że zrobię we wtorek jednak proga
Będę i tak wtedy na wizycie u endokrynologa, punkt pobrań jest w tym samym budynku, a wypada mi we wtorek według owufriend 7dpo Przyda mi się ten wynik na wizytę u gina
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny
zastał mnie dzisiaj 40 dc. Ostatni trwał 36 dni i od kilku miesięcy każdy się wydłużał o 2 dni. Od kilku dni czuje się jakbym miała za chwilę dostać @ tylko piersi mnie nie bolą a zwykle przed mnie bolały. W każdym razie chyba jeszcze się wstrzymam z testowaniem. Temperatura powyżej podstawowej ale niższa niż zwykle w tej fazie. Myślę, że dam @ czas do wtorku i jakby co "powiem" sprawdzam. -
nick nieaktualnyNie poszłam jednak dzisiaj na badania, trochę się uspokoilam. Stwierdziłam że będę czekać na @, wczoraj lekarka nastraszyla mnie że już wcale mogę nie mieć cykli ani miesiaczek, ale kurczę liczę że nie jest że mną tak źle w końcu to była moja pierwsza anomalia.
-
Plamka_92 wrote:Miss jeszcze nic straconego Ja cały czas zaciskam kciuki
A ja oczywiście że byłam w pracy - właśnie skończyłam i idę do domciuPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Plamka kochana dziękuję, ja również Tobie bardzo kibicuje i już czekam na wtorek na wyniki Twojego proga dobrze że się na niego decydujesz, wynik skosultujesz z ginem i ustalicie plan działania na przyszły (miejmy nadzieję owocny) cykl
A ja oczywiście że byłam w pracy - właśnie skończyłam i idę do domciu
O to dobrze, że chociaż dość wcześnie skończyłaś jeszcze dużo z dnia skorzystasz
Mam jeszcze 2 wyniki proga z poprzednich cykli, więc jak ten trzeci też wyjdzie bez jakiegoś szału czyli w granicach 10-14 jak te poprzednie to będę żądać dupka
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Malwa13 wrote:Nie poszłam jednak dzisiaj na badania, trochę się uspokoilam. Stwierdziłam że będę czekać na @, wczoraj lekarka nastraszyla mnie że już wcale mogę nie mieć cykli ani miesiaczek, ale kurczę liczę że nie jest że mną tak źle w końcu to była moja pierwsza anomalia.
Niech Cię nie straszy Może to tylko taki jednorazowy cykl. A nawet jak będzie jakiś problem z hormonami to najwyżej dostaniesz leki i wszystko się z z czasem poprawi
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Niech Cię nie straszy Może to tylko taki jednorazowy cykl. A nawet jak będzie jakiś problem z hormonami to najwyżej dostaniesz leki i wszystko się z z czasem poprawi
-
Plamka_92 wrote:O to dobrze, że chociaż dość wcześnie skończyłaś jeszcze dużo z dnia skorzystasz
Mam jeszcze 2 wyniki proga z poprzednich cykli, więc jak ten trzeci też wyjdzie bez jakiegoś szału czyli w granicach 10-14 jak te poprzednie to będę żądać dupka -
MissKathy92 wrote:A czyli Ty też taka jesteś niskoprogesteronowa jak ja oczywiście że żądaj dupka, przecież on nie zaszkodzi a w razie czego może pomóc A na podstawie wyników badań gin powinien śmiało przepisać
Niestety, bez szału mam progesteron Ale dobrze, że chociaż owulacje są
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
https://popularne.pl/dziecko-zakopane-pod-ziemia/
Patrzcie co znalazłam... szczęście w nieszczęściu Boże kim trzeba być żeby zakopać noworodka aż mi łzy się w oczach kręcą -
MissKathy92 wrote:https://popularne.pl/dziecko-zakopane-pod-ziemia/
Patrzcie co znalazłam... szczęście w nieszczęściu Boże kim trzeba być żeby zakopać noworodka aż mi łzy się w oczach kręcą
Matko aż mi ciary przeszły W głowie mi się to nie mieści...
Potwory...
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Hej
Test negatywny, tempka taka jak wczoraj
Ogólnie to leżę i rycze w poduszkę bo myślałam że teraz nam się udało a tu guzik i teraz zastanawiam się co jutro, jeśli tempka nie spadnie to zrobić kolejny test? Bo muszę odstawic dupka i chce to zrobić wiedząc że nie jestem w ciąży... wiem że pomoglaby beta rozwiać wszelkie wątpliwości ale nie chce znowu się kłuć i płacić za to bo wiem że i tak będzie ujemna ogólnie zaraz się otrząsne i powiem: będzie następny cykl i kolejne, ale narazie chce wypłakac złość wiem że staramy się nie aż tak długo ale dla mnie wieczność I dobija mnie to że większość par z mojego otoczenia, z rodziny, znajomych, jakoś nie mają problemów z zajściem w ciąże tylko my mamy wiem że może się nie chwalą staraniami, bo przecież nikt nie chodzi i nie mówi: tak, staramy się o dziecko ale nam nie wychodzi ale to i tak dobija że inni mogą a ja nie życie jest niesprawiedliwe -
Miss, bardzo mi przykro wiem co czujesz, tez zawsze po negatywnym tescie mam dola i lubie sobie poplakac. Jestem wtedy zla na caly swiat i brakuje mi sil na kolejny cykl (przynajmniej wtedy tak mysle). Jak przychodzi @ walcze jednak dalej ja dzisiaj mam termin @, powtorzylam test, ale negatywny... Okres pewnie sie spozni o 1 dzien, cos tak czuje.
Ja bym odstawila juz dupka jak test negatywny wyszedl. Jesli jednak masz jakies watpliwosci to idz na bete dla spokoju -
Miss tak mi przykro...
jak czujesz, że to zbliżający @ to odstaw dupka, ale może poczekaj 2 dni i wtedy zrób test. Robiłaś tym z czułością 10 czy 25?
pewnie w następnym cyklu rozwalimy system i u wszystkich będą dwie kreski:)Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ania95 wrote:Miss, bardzo mi przykro wiem co czujesz, tez zawsze po negatywnym tescie mam dola i lubie sobie poplakac. Jestem wtedy zla na caly swiat i brakuje mi sil na kolejny cykl (przynajmniej wtedy tak mysle). Jak przychodzi @ walcze jednak dalej ja dzisiaj mam termin @, powtorzylam test, ale negatywny... Okres pewnie sie spozni o 1 dzien, cos tak czuje.
Ja bym odstawila juz dupka jak test negatywny wyszedl. Jesli jednak masz jakies watpliwosci to idz na bete dla spokoju -
madzikow wrote:Miss tak mi przykro...
jak czujesz, że to zbliżający @ to odstaw dupka, ale może poczekaj 2 dni i wtedy zrób test. Robiłaś tym z czułością 10 czy 25?
pewnie w następnym cyklu rozwalimy system i u wszystkich będą dwie kreski:)
A w następnym cyklu rozwalamy ten system