Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Nie wie którąś z Was czy takie pęcherzyki mogą po prostu zniknąć?7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
nick nieaktualnyPaolaD wrote:Ja tak miałam kilka razy... Pęcherzyk miał 18mm...a na kolejnej wizycie bez oznaki pęknięcia... I bez ciałka żółtego... Także nie wiem. Zapadł sie:(
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ja do mojej lekarki mam tez zaufanie ale jak jej powiedzialam ze staramy sie o dziecko przy nieregularnych cyklach i nie dala zadnego skierowania to stwierdzilam ze nie bede tracic czasu i jednak zrobie badania na wlasna reke bo nie chce czekac w takiej niewiedzy czemu tak sie dzieje... Malwa a moze sprobuj jeszcze u innego lekarza zobaczyc co powie?
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Malwa, ja też Ci radzę iść jeszcze do innej lekarki na konsultację
A ja zamówiłam conceive plus, ale w aplikatorach. Wcześniej używaliśmy z mężem tego w tubie. Może jednak muszę sobie wstrzyknąć głęboko, żeby w końcu zaskoczyło :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja startowałam z TSH 2.69 i gdyby nie starania to bym nie musiała zbijać. Biorę euthyrox 25 i mój ostatni wynik to 1.73 w sierpniu sprawdzam postępy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 06:38
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:ABI, Miss u Was bez zmian?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:U mnie, bez zmian,żadnych objawów tylko piersi... W czwartek dopiero jednak zrobie test bo wczoraj mąż nie kupil a wraca dopiero jutro wieczorem. Ale na dzień dzisiejszy probuje sie nie nakrecac dziewczyny, jak mi się dzisiaj nie chce isc do pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:U mnie dziś tempka dalej jest na wysokim poziomie, test negatywny zrobiłam bete żeby w spokoju móc odstawic dupka... teraz zauważyłam że mam śluz podbarwiony krwią więc pewnie okres się rozkręci mój organizm mnie oszukał w tym cyklu...