Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:U mnie dziś tempka dalej jest na wysokim poziomie, test negatywny zrobiłam bete żeby w spokoju móc odstawic dupka... teraz zauważyłam że mam śluz podbarwiony krwią więc pewnie okres się rozkręci mój organizm mnie oszukał w tym cyklu...
Beta rozwieje wszelkie wątpliwości Będziesz wiedziała na czym stoisz
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ABI90 wrote:I ja trzymam kciuki za dobre wyniki ja juz tez w pracy, powolutku zleci, wysokie TSH utrudnia zajscie w ciążę, pojawiają sie problemy z zagniezdzeniem zarodka. U kobiet starajacych sie o dziecko powinno byc nizsze od 2,5. Tak na wizycie kontrolnej powiedziala mi endokrynolog. Bo w zwiazku ze kiedys sie leczylam to przed staraniami poszlam na kontrol
Właśnie różnie mówią. Bo też znam wersję, że TSH musi być poniżej 2, a nawet nie większe jak 1,5
I nie wiadomo w co wierzyć.
Mi w kwietniu TSH wyszło 2,1
w maju 2,4 a zawsze miałam poniżej 1.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
ABI90 wrote:Pewnie co lekarz to ma swoje przekonania, tak jak i kazdy organizm roznie reaguje. Na studiach mialam zajecia z prof. Ginekologii ktory mowil ze dane ktore ludzie wbijaja sobie w glowy jako normy nie zawsze sa wiarygodne bo to ogolne dane a nie ma 2 identycznych organizmow.Ja teraz wlasnie chce isc do ginokologa-endokrynologa i zobacze co on powie. W mojej miejscowości niestety nie ma takiego 2w1 ale jak bedzie trzeba to bede jezdzila, 40km to nie tragedia
Ma to sens
Ja też muszę dojeżdżać Ciut mniej bo 25 km, ale 40 km to się dużo dłużej na pewno nie jedzie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:U mnie dziś tempka dalej jest na wysokim poziomie, test negatywny zrobiłam bete żeby w spokoju móc odstawic dupka... teraz zauważyłam że mam śluz podbarwiony krwią więc pewnie okres się rozkręci mój organizm mnie oszukał w tym cyklu...
Miss, trzymam kciuki, żeby to była ciąża dziwna ta Twoja temperatura :p
Jeśli to okres to się nie załamuj, bo właśnie masz kolejny cykl - kolejną szansę -
Już chyba nie mam na co liczyć - dostałam okres dupek nie wydłużyl mi nawet cyklu bo dziś mam niby 27dc czyli 1 dzień nowego więc tamten miał 26 dni tylko beta tylko mnie dobije
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Już chyba nie mam na co liczyć - dostałam okres dupek nie wydłużyl mi nawet cyklu bo dziś mam niby 27dc czyli 1 dzień nowego więc tamten miał 26 dni tylko beta tylko mnie dobije
trzymaj się kochana, ściskam mocnoMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny czy w końcu uda mi się mimo wszystko? Coraz to nowe rzeczy wychodza...
Głowa do góry, wszystko się uda to nie jest nic strasznego, wszystko do wyrównania zrób badania tylko jak najszybciej, żeby móc już brać leki. Po kilku tygodniach na pewno wyniki znacznie się poprawią i może właśnie wtedy zaskoczy -
nick nieaktualny