Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, odebrałam wyniki krwi. Robiłam w 3 dniu okresu :
TSH 2.584
normy 0,350 - 4,940
FSH 4,11
normy faza folikularna 3,03 - 8,08
Środek cyklu 2,55 - 16,69
Faza lutealna 1,38 - 5,47
LH 11,42
normy faza folikularna 1,80 - 11,78
Szczyt w środku cyklu 7,59 - 89,08
Faza lutealna 0,56 - 14,00
Prolaktyna 27,16
normy 5,18 - 26,53
Co sądzicie?
-
Właśnie idę do ginka 18 czerwca więc zobaczymy co mi powie czy zbijamy czy nie... Ostatnie dwa cykle miałam bezowulacyjne, mam nadzieję, że coś mi przepisze
-
MissKathy92 wrote:Już chyba nie mam na co liczyć - dostałam okres dupek nie wydłużyl mi nawet cyklu bo dziś mam niby 27dc czyli 1 dzień nowego więc tamten miał 26 dni tylko beta tylko mnie dobije
Trzymaj się :*
MissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
A u mnie krew na proga pobrana Wyniki może koło 16
Od dr endokrynolog dostałam skierowania na: FSH, LH, prolaktynę, estradiol, testosteron i kortyzol. Dorobię sobie chyba jeszcze prywatnie SHBG.
I dostałam Euthyrox 25 na zbicie tego tsh, bo jak na staraczke to już mam tak na pograniczu (2,48)
No i waga muszę przytyć
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:A u mnie krew na proga pobrana Wyniki może koło 16
Od dr endokrynolog dostałam skierowania na: FSH, LH, prolaktynę, estradiol, testosteron i kortyzol. Dorobię sobie chyba jeszcze prywatnie SHBG.
I dostałam Euthyrox 25 na zbicie tego tsh, bo jak na staraczke to już mam tak na pograniczu (2,48)
No i waga muszę przytyć
Będzie dobrze, głowa do góry PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 14:08
-
Marza89 wrote:Plamka ja mam TSH podobne do Twojego więc pewnie też dostanę coś na zbicie...
Będzie dobrze, głowa do góry Powodzenia
Musi być dobrze
Dziękuję i również życzę powodzeniaMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Już chyba nie mam na co liczyć - dostałam okres dupek nie wydłużyl mi nawet cyklu bo dziś mam niby 27dc czyli 1 dzień nowego więc tamten miał 26 dni tylko beta tylko mnie dobije
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka_92 wrote:A u mnie krew na proga pobrana Wyniki może koło 16
No i waga muszę przytyć
Pewnie niezła z Ciebie chudzina skoro musisz przytyć dobrze że dostałaś leki co ile masz badać tsh teraz? -
Dziękuję kochane za wsparcie :* bez tego forum nie dałabym rady
Wyniki mojej bety będą lada moment, ale boję się patrzeć żeby jeszcze bardziej się nie dolowac
Taki zblokowany okres dupkiem jest dziwny: leci ze mnie taka żywa krew jak z żyły, nigdy tak nie miałam szykuje się na kolejny cykl szkoda że tamten był taki krótki i nieowocny -
MissKathy92 wrote:Dziękuję kochane za wsparcie :* bez tego forum nie dałabym rady
Wyniki mojej bety będą lada moment, ale boję się patrzeć żeby jeszcze bardziej się nie dolowac
Taki zblokowany okres dupkiem jest dziwny: leci ze mnie taka żywa krew jak z żyły, nigdy tak nie miałam szykuje się na kolejny cykl szkoda że tamten był taki krótki i nieowocny
A wspomagacie się czymś? Jakimiś testami owu, albo żelem? -
MissKathy92 wrote:Plamka czekamy na wynik ja robiłam dziś też poziom witaminy D ale wynik dopiero jutro
Pewnie niezła z Ciebie chudzina skoro musisz przytyć dobrze że dostałaś leki co ile masz badać tsh teraz?
No jestem chudzinka Takie geny i przemiana materii. Od 3 lat waga w miejscu stoi A jakoś mało to nie jem, tak normalnie.
Za 2 miesiące mam zbadać i zjawić się na wizycie Dostałam bardzo małą daweczkę. Przez pierwszy tydzień to w ogole tylko 12,5 mam brać ale może jeszcze sobie zbadam w międzyczasie jak będę hormony robić
O ciekawe jak Ci witamina D wyjdzie Daj znać Mi ostatnio wyszedł dość spory niedobór, ale uważam że jeszcze za mało suplementuję, żeby ponownie zbadać.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:Dziękuję kochane za wsparcie :* bez tego forum nie dałabym rady
Taki zblokowany okres dupkiem jest dziwny: leci ze mnie taka żywa krew jak z żyły, nigdy tak nie miałam szykuje się na kolejny cykl szkoda że tamten był taki krótki i nieowocny
Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać :*
Wiem, że Ci przykro, ale @ minie i zaczniecie się znowu staraćMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)